Mailīte - :):):) tev nenāk prātā, ka algas mēdz būt dažādas :):):), ka darba laiks mēdz būt garāks par 8 stundām, ka vārds atvaļinājums vai slibības lapa mēdz būt lamuvārds
kas tur teica, ka sporta zāle maksā 100 ls mēnesī, muļķības, eju uz zāli praktiski katru darba dienu un tas maksā ap 40 ls :):):), tiesa ķīmiju gan nedzeru nekādu :):)
snipiens - es nekad neesmu izcēlies ar īpašu mīlestību pret haļavščikiem un durakiem, bet nekad arī neesmu noliedzis copmaņu talantu un neesmu apgalvojis, ka ar vienkāršiem rīkiem nevar labi copēt, var un bieži vien vietējie speci cope ar ļoti bēdīgu inventāru, bet lomi ir apskaužami, tas viss ir un to nenoliedzu, bet diez vai tu to novēli savam bērnam....., tāpēc arī es daru to ko daru, mācu un skaidroju, jo kādam tas ir jādara ....:):)
ir lietas, to nav daudz, atzīstos :), kuras es pārzinu diezgan labi, pieļauju ka šajā valstī vis labāk , barības un to pielietošana ir viena no šīm tēmām, tāpēc arī reizēm uzbraucu kādam, kas reiz pamēģinājis kaut ko no kvalitatīvā gala un uzreiz sāk bļaut, ka viss ir suds..., uztveru to ļoti personīgi :):):), jo barības ir mans bērns :):) ar ko auklējos jau gadus 20+ :):):)
17.jūlijs 2013, 14:26 |
links