Semtex [06.10.20]: man ir divdaļīgs foxrage prism, bet savienojums ir rokturī.man bij tieši šis kāts. ļoti patika
Eboat un copes nams tirgoja tādus.
6.oktobris 2020, 23:16 | links
Semtex [06.10.20]: man ir divdaļīgs foxrage prism, bet savienojums ir rokturī.man bij tieši šis kāts. ļoti patika
Eboat un copes nams tirgoja tādus.
pusdienlaiks [06.10.20]: Kungi, labdien!Eholotes.lv var mēģināt atrast viendaligu jerk kātu
Jautājums, kur Rīgā iespējams iegādāties viendaļīgus jerk kātus testā līdz 100 gr.?
Senāk Gards ik pa laikam uzpeldēja Zalt utt. bet tagad nav sanācis atrast.
Paldies jau iepriekš.
ja nakammenes vell tew buus tas kāts, tad vtbuut atpirkšu pa tādu ciparu. :)
copmans22, 11.septembris 2020, 18:24
badapiicka [11.09.20]: Kalns111, 11.septembris 2020, 11:13Jā, tas StrikePro Wolftail 35gr. Smuki šūpojās pie vienmērīgas vilkšanas. Dabujis gan neesmu uz viņa, bet nu pāris reizes tik ir mēģināts, jo uz lielākiem pārsvarā darbojos.
Kā tev strādāja tas divdaļīgais- oranži zeltainais ar asti?- pats šobrīd skatos uz Storm R.I.P. Seeker Jerk- izskatā līdzīgs, tāpēc jautāju
Pārdodu BFT roots G2 Multipike lidz 170g(der gan dzerkam gan gumijām ).
pilnigi jauns, nav pat izņemts no sarkofāga. 140eur.
pardodu jo dabuju balvā un ir pašam tāds jau:)
Semtex, 10.septembris 2020, 10:26
>
Kā tev strādāja tas divdaļīgais- oranži zeltainais ar asti?- pats šobrīd skatos uz Storm R.I.P. Seeker Jerk- izskatā līdzīgs, tāpēc jautāju
badapiicka, 11.septembris 2020, 12:30
Sveiciens! Ja kādam interesē, ir pieejams Bigbite mānekļu komplekts ar kasti, gumijām, āķu sistēmām utt. Varbūt noder kādam jaunam censonim, kam negribas lasīt visu pa internetveikaliem un iedziļināties detaļās.
Pērc, brauc un ūdeņiem un ķer savu rudens trofeju! :))
https://www.ss.com/msg/lv/entertainment/hunting-fishing/fishing-tackles-and-tackles/spoon-baits/bpokfp.html
Kalns111, 11.septembris 2020, 11:13
Gaigals27 [05.09.20]: Tu ar šiem strādā?Jā 2x augšējie tikai krāsa cita un mazāki izmēri puikam. Iesācējiem iesaku ... viegla glide gaita
Davis-Di [02.09.20]: Uzmetu aci kā spēlē ... mani īsti neuzrunāja, bet varbūt kileris nestrīdēšos.Tu ar šiem strādā?
Pedējo gadu jaunums, kas uzrunāja mani, kā arī puiku ir Westin Swim Glidebait - man lielie, puikam mazie :)
cupix [02.09.20]: cupix [14:38]: CAT [Vakar]: Hallo.. kur var nopirkt šo mānekli?? Rīga.. varbūt kads zin.. Quantum spooky jerk..92gr.??Nesen viens pie Skaistkalnes Vitālija bija citā krāsojumā.Tas mans. Skatos iet no rokas rokā :D
MT9, 1.septembris 2020, 22:45
Tas jau pie manis :)Sarkanais tīģeris?
Abavnieks, 2.septembris 2020, 15:18
Ja.