eholotes.lv [9:55]: eholotes.lv [7:48]: kur pērkat 1mm florkarbonu?
badapiicka, 23.jūlijs 2020, 20:44
Ieteiktu nopirkt caur i-netu vai tai pašā eholotes.lv rulli un pietiks +/- 5-7 gadi vai vairāk ... izdali cenu uz sezonām un tas nav nekas daudz - ja kādam copē vajadzēs izlīdzēt ar varēsi, pa metriem notesīsī daudz vairāk...
Pats lietoju berkley big game 0.91mm - pa visu pieredzi tikai vienreiz - šogad man pārkoda, vēl pietam tiko sietu pavadu 3x metienā!
Par mezgliem - Copes Garša pagāšā gada Usmas raidījums, eholotes.lv , ja nemaldos Normunds Ikomass ar kaut ko filmēja, tad Anton Fisherman un citi...
Pašam FG knot ir atšāvis mānekļus, patreiz lietoju - Copes Garšā Armanda rādīto un nevienu neesmu pasējis!
Pie karabīnes gan man ir cits, venkāršāks un verņaks ...
Davis-Di, 24.jūlijs 2020, 01:37
Tur ir daudz melu un nepamatotu apvainojumu, par šo ir iesniegta prasība tiesā. Kam patīk - izbaudiet :)Nu par to nezinu, bet par to brāķēto aķi gan. Pats notestēju DIVAS REIZES.
:DDDD Tā, ka noteikti nav dūmu bez uguns.
KurmisZ, 24.jūlijs 2020, 09:22
Tagad lasītāji zina, ka izplati to ko nezini :)
Ja aķis ir brāķis - ir tests un atbilde. Ja Jums ir citi testi, kurus izpilda nevis kurmis ar čuiku, bet laboratorijā - laboratorijas testi ir arguments, lai eholotes.lv atkārtoti lūgtu piegādātājam pārbaudīt preci un novērst defektu vai samainīt.
Šajā gadījumā - tukša muldēšana bez pierādījumiem. Bet - arī veikalā konstruktīvas sarunas nebija - bija tikai bļaustīšanās un draudi :)Man ir gadiem aķi un lādētāji bijuši , neesmu bļauris. Zinu, ko rakstu un tas ka viņš IR defektains nav vajadzīga labaratorija, bet tests ,, dzīvē,,. Jo saprotu, ka testētāji ir tie paši , kas tirgo viņus. Tad nu testa rezultāti nez vai ir pēc būtības objektīvi. Un te ir papīrs, pret reālu testēšanu dabīgos apstākļos. Bet par jūsu savstarpējo komunikāciju jau rakstiju ja lasiji pirms adminam pasūdzējies, ka viss jāizdzēš, rakstiju. Es runāju tikai par aķi un tā reālo stāvokli.
KurmisZ, 24.jūlijs 2020, 10:47
Lūdzu beidz apgalvot ko esmu darījis, jo citādi būs jānorāda kurp Tev ar šiem apgalvojumiem doties. Mums nav nevienam jāsūdzās.
24.jūlijs 2020, 11:09 | links