Nu priekš manas saprašanas tess 140, 150 briesmīgi liels. tadus mmānekļus pat visai grūti dabūt. Man ar 100 gr testu līdz šim ir pieticis, ar garumu 180 cm. Man rumpis 181
cm.
Tad, atkal tikai mana saprašana, viens kāts busteram un cukai neder, cūkai prasās garāks un mazāks tests, vismaz es izmantoju divus, cukai man ir major crafts firstcast 2.2 m, ļoti labs iemetiens, zemprofla spole.
Par spoli-ja rocība ļauj iesaku ņemt zemprofila c4 vietā, vieglāk operēt, copes diena gara.
quote=507220]Sveiki, tā kā senāk nopirku salmo slider miuānekli un sapratu ka tas nav priekš parastā 30g spinninga testa, tā nu man viņš stāv mājās bez pielietojuma...Tātad vēlētos uz nākamo sezonu iepirkt džerka komplektu. Jau esmu mazliet pakonsultējies un palasījis jūsu iepriekšējos postus..esmu 175cm,kātu gribētu ar kādu 140-150g testu, bet kādu garumu un vai tik nozīmīgi ir tā cena kātiem kas ir virs 100eur jo skatijos veikala ar 90g testu ir pa 56eur poļu kāts. varbūt nav tik labs bet ja gribēšu kaut ko mainīt tad varbūt nevajadzētu uzreiz iebraukt smalkākajā inventārā? Pārdevejs teica lai izdomāju kādu garumu. un testu gribu un tad piedāvās kādus iespējams pasūtīt... multiplikatora Spoli ir skaidrs ka c4 ir laba, vai tādā cenas diapazonā ir arī alternatīvi modeļi no citiem ražotājiem tikpat labi kā c4? pats zinu ka piemeram var nopirkt aliexpresa piemeram identiski tadus pasus moto hebelus ka tirgo zap razotajs bet 3x dārgāk.. varbūt kāds zinātājs ir kas saprot no spolēm un ir atradis arī maksekeresanai tadus pasus variantus? aukla skaidrs kada 0,4 pītā..titana pavada... plānoju iepirkt busterjerku un pigshad mānekļus ar ko strādāt ar to komplektu, ganjau vel kādus lielos mānekļus.. paldies par atbildēm:)
Semtex, 6.decembris 2017, 14:09[/quote]
6.decembris 2017, 21:11 |
links