Kungi, visi, kuri piedalās voblera slīpēšanā, lūdzu iesūtiet privātā kārtā, kura diena un laiks jums šonedēļ ērtākais testa mānekļa saņemšanā. Līdz 5dienai esmu uz vietas.
8.oktobris 2014, 10:00 | links
Vislabakais maneklis ir parasta dziva zivtina(raudina ,karusina utt) un var izveleties visadus kalibrus,kadu sirds tik velas.
Man personigi ir kadi tie Lucky John izmetajies esmu lidz riebumam.Rokas sap nervi cupa.
Liepajnieks4, 17.septembris 2014, 14:47
parādijās neskaidrība sakarā ar LJ Magic sinker. Uz kastītes rakstīts ka tie strādā līdz 0.8m dziļumam, tieši kā manā metru dziļajā ezerā vajag. Paņemu divus krāsojumus, laimīgs aizeju mājās domādams ka šitie nu tik būs rudens killeri. Joka pēc iegooglēju un skatos ka konkrētie manis nopirktie modeļi strādā 2+ metros. Izmēģinājis vēl neesmu, bet varētu gadīties, ka uz kastītes ir norādīti nepareizi dati?
kumeljpeeda, 2.septembris 2014, 22:14
Pie mums arī tās lillā Tiogas var dabūt, gan 2.4" , gan 2.9". Šoreiz laikam visa ienākošā krava sadalījās mums ar kolēģi FishBon, līdz citiem veikaliem nemaz netrāpīja :)
JIG.LV, 2.septembris 2014, 18:30
Vakar biju iegādājies LJ pike hunter 11f vobleri,peldošā versija. Šodien gribēju izmeiģināt vobleri,skatos tas grimst,arī bez pavadiņās,sanāk ka ir brāķis?
roteriiss, 16.augusts 2014, 20:49
To pike hunter pirki pa 2.90eur kkautkas tads? es veici ar redzeju mab liekas pike hunter pa 2.92lkm daudz kraasojumu,izskatijas labs
pludinsh, 16.augusts 2014, 21:31