Lucky John manekli

Tas, ka lielo Basaru vēl nebija stendā, nenozīmēja, ka tās nevarēja nopirkt. Pārdevēji jau ar nav roboti, lai salādētu plauktos visu preci uzreiz, ja tā vēlu atnāk, bet laipni palūrēt, kurā kastē ir vajadzīgie vobleri un tādējādi notirgot gan varēja, par ko paldies Piedrujas ielas pārdevējam.
28.aprīlis 2014, 11:15 | links

Par vimbu mormiškām un barībām atslābsti:))) Tā vairs nav aktuāla prece. Vimbas aizgāja dipadu dapadot:))) Vismaz Lielupes baseinā:DD

mirtins, 28.aprīlis 2014, 09:27

Nu nu.
Kurš gudrinieks Tev to teica? :)

-d.

drl-, 28.aprīlis 2014, 10:07

Tepat forumā Mēmelē ierakstīja. Es arī ticu. Jo kad ķēru pēdējo reizi, tēviņi jau bija gana sakrāsojušies un ūdens arī silts... Varbūt zemāk tās, kas vēl kāpj, vēl kāpj, bet tās kas ir augšā jau dara to:)))
28.aprīlis 2014, 11:10 | links

Ceturtdien pagrābu vienu Basara no letes, nebija vēl ne uzlikta cena, ne izlikti plauktā. Sestdienas foreļu copē apstiprinājās, ka produkts izstrādāts ir teicami. Voblerim spēle ir lieliska, ko arī pierādīja daudzas noķertās zivis (tikpat kā visas mēra un virsmēra).
P.S. Bilžu sadaļā ir arī viens momentuzņēmums.
Visiem ne asakas un saudzējam to, kas mums vēl ir!
28.aprīlis 2014, 10:12 | links

Par vimbu mormiškām un barībām atslābsti:))) Tā vairs nav aktuāla prece. Vimbas aizgāja dipadu dapadot:))) Vismaz Lielupes baseinā:DD

mirtins, 28.aprīlis 2014, 09:27

Nu nu.
Kurš gudrinieks Tev to teica? :)

-d.
28.aprīlis 2014, 10:07 | links

Sveiki visiem!

Vakar iegādājos daudz reklamētos LJ Pro Series Basara voblerīšus, kā noprotu vakar tie iegāja visos Salmo Rīgas veikalos [...]
Vincis, 25.aprīlis 2014, 09:13

5dien biju Albakora vietā esošajā veikalā, izreklamētās Basяras atrodamas tikai mikroskopiska izmēra.
Ar citiem normāliem, aktuāliem vobleriem situācija arī skumja.
Patreiz tik ļoti vajadzīgo vimbu mormeņu nav - ir tikai dažas ziemas mormenes.
Barības ar motivējošo uzrakstu "vimba" - nav.
Dīvaini, ka "lielākajā Baltijas veikalā" nav sezonai aktuālu preču.
Pagaidām - pašķidri :(

-d.

drl-, 28.aprīlis 2014, 09:26

28.aprīlis 2014, 09:27 | links

Sveiki visiem!

Vakar iegādājos daudz reklamētos LJ Pro Series Basara voblerīšus, kā noprotu vakar tie iegāja visos Salmo Rīgas veikalos [...]
Vincis, 25.aprīlis 2014, 09:13

5dien biju Albakora vietā esošajā veikalā, izreklamētās Basяras atrodamas tikai mikroskopiska izmēra.
Ar citiem normāliem, aktuāliem vobleriem situācija arī skumja.
Patreiz tik ļoti vajadzīgo vimbu mormeņu nav - ir tikai dažas ziemas mormenes.
Barības ar motivējošo uzrakstu "vimba" - nav.
Dīvaini, ka "lielākajā Baltijas veikalā" nav sezonai aktuālu preču.
Pagaidām - pašķidri :(

-d.
28.aprīlis 2014, 09:26 | links

LaimīgāJāņa dancināšnu atstāšu uz vēlāku laiciņu. Pirmajos datumos, lai "iztrakojās" vairāk "nocietušies". :)
27.aprīlis 2014, 11:17 | links

Izskatās baigi OK! It īpaši man patīk tie dusmīgie ģīmīši:) Gluži kā ninzjām:)
27.aprīlis 2014, 11:10 | links

Tāpat es vienmēr esmu atvērts jauniem paziņām un kolēģiem, kuri ir gatavi dot savu pienesumu testējot mānekļus un pat radot ko jaunu.
Ne asakas!

jerk, 25.aprīlis 2014, 12:17

Silti iesaku jaunajai Basarai steidzami uztaisīt - bezkrāsu variantu - nezinu, kāds ir pamata materiāls, bet ja būtu caurspīdīgā (baltā) plastmasa, tad tāds modelis, ejošā (maz un vidējo līdaku) izmērā būtu ideāls. Ja vēl varētu vieglu, gandrīz nemanāmu hologrammu uzklāt, tad tas būtu kosmoss.

Paldies teikt nevajag.
27.aprīlis 2014, 10:20 | links

Beidzot, tiešām vertīga informacija un literāri teicami pasniegta. Domaju, ka tagad daudzi "japāņu" fani izmēginās jaunos LJ produktus. Paldies!
27.aprīlis 2014, 10:11 | links

Krāmēju somu uz copi 1-3.05 Izrādās šis 7dienas rīts ir vienīgais brīvais, kad šo lietu varu sakārtot. Vobleri, gumijas, bleķi atlasīti. Šobrīd kavējos pie tāda "it kā" sīkuma -pavadiņām. "It kā sīkums" -patiesībā šādi es vairs sen nedomāju. Tāpēc neliels secinājums no pagājušā gada par Basara 70, 90 un Anira 69. Šie vobleri ir ļoti jūtīgi par tēmu -nepareizi piemeklēta pavada. Respektīvi, par smaga, par gara vai masīva pavada šo vobleru spēli beidz nost. Arī to peldspēja tiek stipri ietekmēta. Peldošajam 90niekam un tāpat arī SP vajadzētu izvēleties jauno zilā iepakojumā esošo X-Twicth 9kg un 20cm garumā. Šogad šī pavada ir aprīkota ar Decoy karbīni un griezuli no cita maza japāņu ražotāja, kurš furnitūru ražo priekš Evergreen. Pats titāns arī nāk no Japānas. 70niekam vajadzētu ņemt 6kilo titānu. Kā otrs variants ir 0,27mm sarkanais flexonīts. Flexonīta ieguvums ir tāds, ka pavada ir universala un ir lieliski pielietojama arī uz džigu. Titāns džigam ir pa stīvu. Otrā numura stīga arī der. Taču slimoju ar pārliecību , ka stīga spīd.... nesaku, ka ar to sliktāk ķeras, taču tā spīd! SP versija šinī sakarā nokaujama ir visātrāk. Dabā tīri SP praktiski nepastāv. Tie visi ir pavisam, pavisam lēnu grimtoši. Cits ātrāk, cits lēnāk, bet grimstoši. Skaidrs, ka pavada tos momentā dara par salīdzinoši jau ātrāk grimstošiem. Būsim uzmanīgi šajā sakarā!
Nu ko... 1-4. maiju sola apmakušos un iespējams pat ar nelielu lietiņu. Super! Tātad ķersies! Ja skatamies uz pagājušo gadu, tad laika apstākļi bija stipri līdzīgi.
109, 110, 104, 105, 201... šie būs atklāšanas krāsojumi! :)
http://luckyjohn.info/en/products/pro-series/%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%80%D1%8B/basara-90f-90sp/
27.aprīlis 2014, 09:08 | links

Par nopietnu pieeju ražošanas procesam Salmo/LJ toč cepuri nost, viss (nu vismaz tas kas iet zem LJ brenda) tiešam ir ļoti kvalitatīvi un konkurētspējīgi budžeta/vidējā price/performance klasē. Lai veicas!
25.aprīlis 2014, 22:19 | links

Jā, Lakīdžons no visnotaļ prastiem mānekļiem stūrē jau uz augstākiem plauktiem. Nu ko lai saka - lai izdodas. Gan jau kādreiz kādu produktu izmēģināšu pats ar.
25.aprīlis 2014, 21:52 | links

Ingu, stāsts par vobleru radīšanu ir iedvesmojošs. Paldies! :) Vēl iedvesmojošāks būtu instruktīvs video par vobleru vadīšanu ;-)
25.aprīlis 2014, 16:35 | links

Paldies, Ingus, par detalizētāku aprakstu! Prieks, ka ideju izdevās realizēt! Obligāti padalīšos ar iespaidiem, kad sanāks mānekli izpeldināt.

:D Usi es tieši paņēmu, 302 un 303 tikai tādēļ, ka citur tādus krāsojumus nebiju manījis un UV arī šķiet interesanta štelle! Bet nu krāsojumu ziņā, vēl interesants un neredzēts šķita 110 un vēl vairāki.
25.aprīlis 2014, 13:25 | links

Lai arī es no vobleriem esmu ļoti tālu, paties priekss par jums un jauno produkut! Novēlu visu to labāko:)))
25.aprīlis 2014, 13:10 | links

Noteikti iegādāšos un noprovēšu jaunos mānekļus. Viena lieta, ko pamanīju - hairas stabilizējošā lodīte ir kaut kur redzēta lieta. Līdzīgu lodīti izmanto gan Cotton cordel vobleros, gan SPro, tikai lodīte ir iestrādāta mēlītē un novirzīta uz priekšu.
25.aprīlis 2014, 12:44 | links

Sorry, ka tekstu sadalīju!
Pirmajā reizē teksts pie pievienošanas vienkārši pazuda! Otrā reizē vars nav tik lielas iedvesmas rakstīt :)))
25.aprīlis 2014, 12:18 | links

Owners nebija izeja dēļ ļoti nestabilām piegādēm. Tāpat tas vairs trīsžuburus neražo tir, kur mēs to bijām raduši domāt... Parādījās japāņu ražotājs Kishida. Rūpnīca, kuras lielākos apjomus noņem Megabass un DUO. Piegādes stabilas! Tātad āķi būs. Pakošanas darbi Japānā ir ārprātīgi dārgi. Tpaāt arī āķu uzliksana uz āķi maksā kosmosu. Lūk, šīs divas lietas notiek Ķīnā. Vietā, kur šīs pašas procedūras veic daudzi mums zināmi brendi. Kas attiecas uz japāņu brendiem, tad šobrīd es zinu divus, kuri 100%īgi visu dara Japānā -Tsunekichi un Gan Craft. Pats savām acīm esmu redzējis daudz. Pārējie iet citus ceļus.
Lai nu kā šis ir tikais pirmais mazais solīties, kur noteikti būs turpinājums. Tāpēc aicinu jūs būt objektīviem uz ziņot kā šiem mānekļi uzvedīsies šogad, nākamgad... utt.
Tāpat es vienmēr esmu atvērts jauniem paziņām un kolēģiem, kuri ir gatavi dot savu pienesumu testējot mānekļus un pat radot ko jaunu.
Ne asakas!
25.aprīlis 2014, 12:17 | links

un brienot rīta rasā zaigojošu pļavu kāja mīksti ieslīdēja ... , iedvesma, un rodas 302 krāsojums:)
25.aprīlis 2014, 12:15 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager