Lucky John manekli

antonsb,iesaku nenervozēt.
7.jūnijs 2012, 22:17 | links

VIENKARS
PANKŪKA nu tu laikam ar nesaproti jau sen jau no pasa sakuma rakstiju KA MANA PUSE NESTRADA SIS GUMIJAS BET CITAS VIETAS STRADAS!JO NAV TADU UNEVERSALU MANEKLU KAS STRADA PA VISU LATVIJU PASAULI UN TIKAI UZ VINA KERAS IDEALI!KATRA VIETA IR SAVI MANEKLI KRASOJUMS UN TA TALAK!UN VISS!
7.jūnijs 2012, 22:15 | links

antonsb,tevi drīz nevienā copes veikalā nelaidīs iekšā.
7.jūnijs 2012, 22:11 | links

jerk
koferis ir pilns!bet ja iet runa pa lielajiem koferiem-ar kuriemcelojumos brauc tad nu biski japagaida lidz pilnam!
7.jūnijs 2012, 22:04 | links

EEEEEEEEE nu tu jau te galejibas esi aizgajis!Buma bleki ir Loti Loti labi!!!parbaudita vertiba!
7.jūnijs 2012, 22:02 | links

Laikas man ir!nervus nemaz netereju!copet iesu gan ko citu lai tad dara???
7.jūnijs 2012, 22:01 | links

klau, vēl vari nopirkt pāris Buma bleķus un nedēļu piegānīt viņa tēmu :)
7.jūnijs 2012, 22:00 | links

es jau nesaku ka ir kads piecakarets bet tik saku ko pardevejs teica!
7.jūnijs 2012, 21:58 | links

Tad neej vairs nikad uz Salmo bodēm, nenāc nikad CL lapā un.. un... varbūt arī copēt neej.. paskat cik laika un nervu ietaupīsi.. :) tavi teksti jau sāk totālu delīriju atgādināt :)
7.jūnijs 2012, 21:58 | links

jerk
katram ir tik cik var atlauties iegadaties maneklus ne jau visiem sponsors ir salmo!un starpcitu ja jau tu saki runu pa jautajumiem tev uzdevu ka Okuma katu garumu testu tu rakstiji ka 2.40m un tests 5-25 nu nebija tadu testu un garumu!Bija 2.49m un tests 5-20gr!
7.jūnijs 2012, 21:57 | links

antonsb,izskatās ka atkal tevi kāds atkal būs piečakarējis,iepriekš ar auklu ,tagad ar gumijām :))
7.jūnijs 2012, 21:56 | links

jerk
es jau ieprieks rakstiju ka-sarkana apaksa aste vidus perles krasa balta un augs zala!nakosais krasojums zals un augsa ar spiduminiem!Sis ir tas lidaku gumijas vai ne ta???un tas parejas ir edamas!nu nejau es dunduks esmu bet gan pardevejs kas ta ieteica Salmo veikala!!!
7.jūnijs 2012, 21:54 | links

xoct
ja labi ka neko neesmu iemacijies!un ja jau ta tad pasaki tadu lietu ka tu izskaidrosi ka iesacejam ar 46gadu stazu cope ar tas gumijas nestrada-nekeras uz vinam!un vispar cik tu sogad esi C&R Taiminus?tas iesacejs tikai 50 Taiminus pa nepilnu menesi nokera un atlaida tad nu tocna pat tas cilveks nejedz neko no copes!???
7.jūnijs 2012, 21:50 | links

kraft
nu bet es jau to meginu teikt jau no pasa sakuma ka mana puse sis edamas un lj lidaku gumijas nestrada!zivis sis gumijas vienkarsi ignore un viss!ka jau pormstam teicu ka citur gan jau ka strada!!!!!!!!!a te jau parejie no musas ziloni izpus!
7.jūnijs 2012, 21:45 | links

Normund, visu cienu tavai meistarībai, bet piedod vecīt.....................
7.jūnijs 2012, 21:26 | links

anton, vispār var taču tā būt, ka kādā konkrētā vietā kautkas galīgi nestrādā un viss, tas ir tikai normāli, bet tev taču gan RIO, gan Ingus piedāvā pacopēt tavās vietās un saprast kas pa djelu. Es piemērām būtu tikai priecīgs saņemot šādu piedāvājumu, tev taču ir iespēja daudz ko arī pašam no viņiem iemācīties.Bet nē! nevar!

varbūt tu te tikai tukšu mal aiz garlaicības, ko? :)
7.jūnijs 2012, 20:59 | links

Nezinu, kas te kādam nestrādā, bet šodien aizgāju uz bodi nopirku gumijas (Silver Prawn, un Lime- zaļa), tad aizgāju uz upi, iemetu un noķēru divas līdzaciņas un asarīti. Aāmen.

Ja vīkendā manā 101% vietā neķersies zandarti, tad tās gumijas gan nekam neder. :) Ziņošu :)
7.jūnijs 2012, 20:48 | links

jerk - izskatās, ka antonsb tomēr no pagājušā gada Izumi stāsta un no daudzajiem jautājumiem un atbildēm tā arī neko nav iemācījies :)

antonsb - esi vienkāršāks un nemēģini rakt tik dziļi uzreiz. Šis man liekas ir tas gadījums, kad labāk vērt tukšu lapu un lasīt CL un citus materiālus no sākuma. Nevis teikt sev jā - es sapratu, zināju, BET!

Peace! Tas nebija uzbrauciens, bet ieteikums.
7.jūnijs 2012, 20:40 | links

Anton, ja tu nespēj atšķirt parasto līdaku gumiju, kura starp citu ķer lopā (vari paskatīt kaut raidījumos MN no Burtnieka) no Pro Series ēdamā mānekļa (kurš starp citu fundamentāli nav līdakai radīts), kurš gan garšo citādi, gan smaržo, tad atvaino, bet tu esi dunduks. Par saviem vārdiem atbildu pilnā mērā. Un vispār, ja paskatās cik jautājumi ik dienas no tevis tiek saņemti, tā vien šķiet, ka ar pilnu koferi tu lepoties nevari. Daļa no tiem vienkārši netiek publicēti, lai tev pašam par tiem vēlāk nepaliktu kauns. Gaidu tavu uzaicinājumu uz copi slepenajā ezerā. Ingus
7.jūnijs 2012, 20:34 | links

Jaani ko tu dirsies :):), kuras vecaas gumijas tevi interesee, ja peec kataloga skataas, tad vecaas ir ap 400 artikuliem, sii gada jaunaas 715 veidi, plus eedamaas 72 artikuli, plus veel kaads tuukstotis Mans , Relax un citu gumiju paarpalikumi, kuras gumijas tevi interesee??
Pa lielam varu teikt ka klaat naaks tikai sii gada jaunaas gumijas, noliktavaa kaut kas no vecajaam gumijaam ir, pietam loooooti daudz, bet tad jaaskataas konkreeti artikuli
7.jūnijs 2012, 20:33 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager