es nedaudz aizstāvēšu Antonu :), nu nav ēdama gumija nekāds super māneklis, uz kuru ķersies viss, visur un vienmēr, iteši tapat visi cepas par izumi, par džerkiem u.c. jaunumiem, ēdamās gumijas ir viens no mānekļiem, kuru noteiktos apstākļos dažas zivju sugas ēd labprātak kā cita veida mānekļus, sevišķi tas attiecās uz asaru un zandartu copi, kad šie parastu mānekli tikai baksta ar degunu, tad šo ēdamo gumiju viņi tomēr grib pagaršot, labas copes reizēs ēdama gumija pat nav vajadzīga, jo ta ir trauslāka un vieglāk noraujama no āķa. Tā ka es pa rudeni tomēr diezgan daudz ķeru ašukus ar spiningu, tad manā arsenalā ēdamās gumijas ieņems aptuveni pusi no asaru gumiju daudzuma, man ir favorīts formā, tieši tāda pati ir arī parastā gumija, kura ir 2,5 reizes lētāka par ēdamo un kuru vismaz pusē copes reižu ēd tieši tik pat, ja ne labāk, jo visus atraktorus un smēres neviens nav atcēlis. Nedrīkst akli ticēt kaut kadiem jaunumiem un neveiksmes gadījumā, nepārbaudot to pilnībā, maisīt ar sūdiem, kopējie izmēģinājumi rāda, ka šīs ēdamās gumijas strādā ļoti labi visās valstīs, ir i karpas lielas, i sami, i zandarti ķerti lieli un daudz, tāpēc šīs gumijas ir tiesīgas dzīvot. Anton, nedomā, ka kāds produkts tiek ražots bez testēšanas, mums ir nopietni eksperti gan Krievijā, gan Ukrainā, gan Baltkrievijā, nevis tikai te un visur izmēģinajumi rādīja labus rezultātus, pietam izņemot Ingusa dažus izteikumus šīm gumijam nekāda reklāma nav bijusi, jo patiesībā tas ir nākošā gada produkts, šogad jaunums ir parastās gumijas, kuras beidzot ir sanakušas visas, šodien tiks atmuitotas un varēs sākt sūtīt uz veikaliem
6.jūnijs 2012, 10:59 |
links