Na zaborah tože pišut.
26.janvāris 2013, 07:23 | links
Ja pērc jaunu bori, tad tam ir jāiet, es uzskatu
Neks traks jau arī nav ar tām zaļajām pamazām visas tiks pārstellētas un kļume novēsta Tieši tā pat kā bija ar Spiralen Neliela leņķa izmaiņa un pārasināts asmenis šo bori padara gan cenā gan darbībā par ļoti simpātisku -neskatoties uz to ka kādu laiku atpakaļ viņu nonievāju :DD Vienkārši vajadzība diktēja šai lietai pieiet nopietāk un viss
bums, 25.janvāris 2013, 22:50
Neks traks jau arī nav ar tām zaļajām pamazām visas tiks pārstellētas un kļume novēsta Tieši tā pat kā bija ar Spiralen Neliela leņķa izmaiņa un pārasināts asmenis šo bori padara gan cenā gan darbībā par ļoti simpātisku -neskatoties uz to ka kādu laiku atpakaļ viņu nonievāju :DD Vienkārši vajadzība diktēja šai lietai pieiet nopietāk un viss
bums, 25.janvāris 2013, 22:50
pārasināts asmenis....
Palasījos vaimanas par Heinolu un man uzdzina dusmu. Bagātie latvieši, kas var atļauties pirkt lētas mantas piekakājuši pilnu forumu! Kas, jums Grabovskis ar varu spieda pirkt zaļās Heinolas-made in China? Šo urbju izcelsmes valsts taču nekur netika slēpta. Nepaņēmuši trīs reizes pa polšam uz copi, bet naudiņu atlikuši oranžajam urbim, tagad bēdu nezinātu. Ja jau šeit forumā prot ierakstīt, tad jau internets nav svešs, varēja pirms pirkšanas veikt vispusīgu izpēti.
p.s. Protams, ir cilvēku kategorija, kuri pērkot karabīnīti pa 7 santīmiem, nekautrējas paprasīt atlaidi :)
Sencis, 25.janvāris 2013, 22:40
Jautājums specālistiem,man ir Barnauls 130mm,salīdzināju ar veco Ļeningradieti,kuram arī stāv naži tādi paši uz 130mm...bet atšķirība ir spirāles diametrā,vecajam krietni mazāka,šaurāka..varbūt Ļeningradietim jāliek naži mazākam diametram,kas tur sanāk 110mm laikam..kā noteikt pareizo nažu lielumu...
zzxxccvv, 25.janvāris 2013, 22:34
BUmsi, Tu biki jaucies :):), Somijā tiek ražoti arī 135 un 155 mm oranžie bori, ar tiem arī viss ir kārtībā, problēmas ir ar zaļajiem 130mm, tālāk Tev piekrītu :):):)
NG-NG, 25.janvāris 2013, 22:05