Ledus urbji

Na zaborah tože pišut.
26.janvāris 2013, 07:23 | links

Un kreņķis puikiņam sapistu copi un jaunu invetāru, kurš nodod cerēto.
26.janvāris 2013, 07:22 | links

Ja pērc jaunu bori, tad tam ir jāiet, es uzskatu

Tieši tā!!! Nav tam pircējam jādomā,jākavē laiks un vēl kaudze izdevumu ,-lai dabūtu ejošu preci.Tad jau nopērkot jaunu mašīnu,ja viņa neiet, ar vajadzētu visiem meklēt treiļus,servisus utt. A tur pazvani tirgotājam,un viss notiek-ir garantijas laiks!
Ko lauku zēns lai dara ar to urbi,..(tur meistaru nav). viņam divas reizes jābrauc uz Rīgu pa 100km prom atpakaļ,+jāmaksā pa darbu meistaram,+ir zaudējis divas darba dienas-kurās pats nav nopelnījis!!! Parēķiniet kādu urbi viņš nopērk!!!!!
26.janvāris 2013, 06:59 | links

Paņēmu viendien no viena pamēģināju zaļo Heinolu- negāja pavisam ledū, jāmokās, lai caurumu pusmetra ledū izgrauztu :)
Ja pērc jaunu bori, tad tam ir jāiet, es uzskatu (~60 naudiņas nav nemaz tik mazs cipars)- nevis vēl jāmeklē un jāsipas, kā bori dabūt pie dziesmas..
Nopirku zaļo Mori- esmu apmierināts :))
26.janvāris 2013, 06:40 | links

Neks traks jau arī nav ar tām zaļajām pamazām visas tiks pārstellētas un kļume novēsta Tieši tā pat kā bija ar Spiralen Neliela leņķa izmaiņa un pārasināts asmenis šo bori padara gan cenā gan darbībā par ļoti simpātisku -neskatoties uz to ka kādu laiku atpakaļ viņu nonievāju :DD Vienkārši vajadzība diktēja šai lietai pieiet nopietāk un viss

bums, 25.janvāris 2013, 22:50

Ne par to ir stāsts, protams, bori tiks "vesti pie ticības", kā savulaik Asseri, stāsts ir par gaudām, cik viss ir slikti un kādus sū..s tirgotāji mēģina iesmērēt.
25.janvāris 2013, 23:59 | links

Neks traks jau arī nav ar tām zaļajām pamazām visas tiks pārstellētas un kļume novēsta Tieši tā pat kā bija ar Spiralen Neliela leņķa izmaiņa un pārasināts asmenis šo bori padara gan cenā gan darbībā par ļoti simpātisku -neskatoties uz to ka kādu laiku atpakaļ viņu nonievāju :DD Vienkārši vajadzība diktēja šai lietai pieiet nopietāk un viss

bums, 25.janvāris 2013, 22:50

Šodien nostestēju Spiralenu, tas ir sācis "rakt" nevis urbt, vienīgi ir jāpieliek vairāk muskulis nekā iepriekš.
25.janvāris 2013, 23:44 | links

Spiralenam pārdodas asmeņi jau ar paciņā klāt pieliktām starpblīvēm -Zviedri tātad zinot šo problēmu rezerves nažus izlaiž ar šo ,,pribambasu,,
/es to neatzīstu /es to izdaru ar leņķa maiņu asmenim,bet nesmādēju arī /bet tikai šim borim/starpliku.Mehāniski izmainīt leņķi bez pamatnes frēzēšanas ir neiespējama -var jau mēģināt ,bet neiesaku viss aizies auzās.Es esmu frēzējot mainījis leņķi-tad ar orģinālajiem nažiem un bez ,,konserv bundžu'' pielietošanas:DD boris iet kā ložmetējs ;DD
25.janvāris 2013, 23:08 | links

pārasināts asmenis....

Kur tad tos rezerves asmeņus nopirks? -tie atkal jāpārasina!
25.janvāris 2013, 22:59 | links

Jā,..tie visi knifi nāks tikai ar gadiem,-pieredzi.Ar Nero ir tā,urb un sāc baidīties,...vai tikai neuztaisīsi to laukumu pa gaišu asariem!!DD Ja kāds uzies uz tām bedrēm,kur šodien ņēmos,tad domās ka cukur-mais pievilkts,te viss nosmelts!
25.janvāris 2013, 22:55 | links

Palasījos vaimanas par Heinolu un man uzdzina dusmu. Bagātie latvieši, kas var atļauties pirkt lētas mantas piekakājuši pilnu forumu! Kas, jums Grabovskis ar varu spieda pirkt zaļās Heinolas-made in China? Šo urbju izcelsmes valsts taču nekur netika slēpta. Nepaņēmuši trīs reizes pa polšam uz copi, bet naudiņu atlikuši oranžajam urbim, tagad bēdu nezinātu. Ja jau šeit forumā prot ierakstīt, tad jau internets nav svešs, varēja pirms pirkšanas veikt vispusīgu izpēti.
p.s. Protams, ir cilvēku kategorija, kuri pērkot karabīnīti pa 7 santīmiem, nekautrējas paprasīt atlaidi :)

Sencis, 25.janvāris 2013, 22:40

25.janvāris 2013, 22:50 | links

Jautājums specālistiem,man ir Barnauls 130mm,salīdzināju ar veco Ļeningradieti,kuram arī stāv naži tādi paši uz 130mm...bet atšķirība ir spirāles diametrā,vecajam krietni mazāka,šaurāka..varbūt Ļeningradietim jāliek naži mazākam diametram,kas tur sanāk 110mm laikam..kā noteikt pareizo nažu lielumu...

zzxxccvv, 25.janvāris 2013, 22:34

ļeņingradietim Nero platums nav šķērslis Ja viss notiek ar lielāku piepūli nekā gribētos ir vienkārši jāsamazina leņķis ,jo ir grūti sabalansēt /to savā laikā izdevās Rapals galvai/urbšanu sausā cietā ledū ar mīksto pavasara ledu vai arī atkušņa ledu .
lai viss notiktu patīkami un raiti būs vien jāiemācās urbšanas māku un tehnikas sagatavošanu tai .Tāpēc jau večuki uz ledus sprigani borē un jaunākā paaudze mocās Viņi to lietu pieprot un katram ķešā ir atslēdzina vai skruvgriezis lai veiktu korekcijas vajadzīgajā virzienā .;))
25.janvāris 2013, 22:46 | links

Palasījos vaimanas par Heinolu un man uzdzina dusmu. Bagātie latvieši, kas var atļauties pirkt lētas mantas piekakājuši pilnu forumu! Kas, jums Grabovskis ar varu spieda pirkt zaļās Heinolas-made in China? Šo urbju izcelsmes valsts taču nekur netika slēpta. Nepaņēmuši trīs reizes pa polšam uz copi, bet naudiņu atlikuši oranžajam urbim, tagad bēdu nezinātu. Ja jau šeit forumā prot ierakstīt, tad jau internets nav svešs, varēja pirms pirkšanas veikt vispusīgu izpēti.
p.s. Protams, ir cilvēku kategorija, kuri pērkot karabīnīti pa 7 santīmiem, nekautrējas paprasīt atlaidi :)
25.janvāris 2013, 22:40 | links

BUmsi, Tu biki jaucies :):), Somijā tiek ražoti arī 135 un 155 mm oranžie bori, ar tiem arī viss ir kārtībā, problēmas ir ar zaļajiem 130mm, tālāk Tev piekrītu :):):)

NG-NG, 25.janvāris 2013, 22:05

Es zinu pat 205 mm ir Bet visvērtīgākais modelis tomēr ir 115 /populārākais/ Visa rudā Heinolas rinda ir ievērības cienīga :) Es tieši akceptēju divu dažādu sistēmu boru apvienošanu zem viena nosaukuma par neveiksmīgu .Laikam tomēr vajadzēja izcelt bijušā Rapalas un tagadējas Heinolas lieliskās īpašības kuru izmēru rinda beidzās ar nepāra skaitli :))Tātad 115 -135 -155 un 205
25.janvāris 2013, 22:36 | links

Jautājums specālistiem,man ir Barnauls 130mm,salīdzināju ar veco Ļeningradieti,kuram arī stāv naži tādi paši uz 130mm...bet atšķirība ir spirāles diametrā,vecajam krietni mazāka,šaurāka..varbūt Ļeningradietim jāliek naži mazākam diametram,kas tur sanāk 110mm laikam..kā noteikt pareizo nažu lielumu...
25.janvāris 2013, 22:34 | links

aakkis, es salasījies tavus un citu kolēgu padomus , aizgāju uz točku un iepirku jaunus nero pusapaļos. Arī apgreidoju rokturus pēc saviem ieskatiem, tagad ar tiem var ledu skaldīt :) Un tagad ir ta ka tu , bums un citi teica, urbj bez kadas spiešans, prieks no urbsanas vien. Štukoju kapēc sākumā tas urbis īsti negāja un man ir aizdomas ka tajās mazajās lavočkās pārdevēji nedaudz ekonome uz personīgo boru asināšanas un pirms pardošanas nedaudz pārskrūvē nažus. Man tiek kas nāca līdzi komplektā bija pavisam citadā iepakojumā nekā tagad nopirku aizkausēta plastmasas kastītē.
25.janvāris 2013, 22:26 | links

BUmsi, Tu biki jaucies :):), Somijā tiek ražoti arī 135 un 155 mm oranžie bori, ar tiem arī viss ir kārtībā, problēmas ir ar zaļajiem 130mm, tālāk Tev piekrītu :):):)
25.janvāris 2013, 22:05 | links

kunst

Tavam urbim vajag dakteri...tā mēdz gadīties...visa šaize ģeometrijā... bet tas ir labojams...
25.janvāris 2013, 18:41 | links

Par Heinolu varat necepties boris labs 115 /bijušais Rapalas nosaukums/ Vienīgā šaize /manas domas un arī daža pazīstama cilvēka :)/ ka šie bori 115 un 130 startēja Latvijā zem viena brenda HEINOLA
Ja 115 Rapala būtu palikusi Heinola ,bet 130 -jau ar citu nosaukumu piemēram Salmola Viss būtu pilnīgā kārtībā Saprotot tirgotājus ka Slavena zīmola nomaiņa pavilks uz augšu 130 bori pagaidām cerības nav attaisnojusi Tā vienkārši ir uztaisījusi putru un nu jau 130 nieks ir pavilcis 115 Heinolu uz leju -pilnīgi nepamatoti Jo ierindas cilvēks pašlaik saliek visu vienā maisā.HEINOLAS maisā Man var iebilst viens Speed run otrs Easy run Lielāko tiesu onkām šie termini ir povry Ir viens termins HEINOLA Tās ir manas pārdomas par Tēmu Heinola 130 heinolas reanimēju bez problēmām 15 min laikā ....:))
Veiksmi copē
25.janvāris 2013, 18:38 | links

Šodien nokāvu Nero pusapaļos nažus...,neko pat nejutu,iesāku urbt jaunā bedrē un pirmā caurumā kirdik!Naži robaini,asuma nekāda.Uzliku robotos,tie vispār ņem traki,nezinu cik ilgi ies.Ja tie pusapaļie(cementētie) upē visu sezonu nogāja kā prieks-tad nevajag nemaz asināt.Nopērk jaunus un nezini kreņķi!
25.janvāris 2013, 18:25 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager