Ledus urbji

Vajadzīgs 130 mm nažu aizsargs Mora Expert urbim, var būt kāds kaut kur ir redzējis. Cik veikalus apzvanīju, šā izmēra nekur nav. Var būt der no kāda cita ledus urbja?
11.decembris 2012, 10:12 | links

Savulaik, krievu ГОСТ bija jēga, jo pieturējās, pie kādiem normatīviem. Arī Latvija bija ГОСТ standartu iestāde. Precei bija jāatbilst savam nolūkam, un valsts noteiktiem, piemērojamības, drošības un izturības standartiem.
Pēc šodienas Patērētāju aizsardzības likuma, svarīgāk, ir lai prece, patērētājam nenodara pāri!/drošība/? Nav vairs tik būtiski, ja tā neatbilst, savam dabiskajam nolūkam!?
10.decembris 2012, 23:33 | links

Man tur ir cita interese Psrs laikos ražotie instrumenti KURUS CITUR NOPIRKT NEVAR Griežņi frēzes lodalva šmirģeļripas u.t.t Ja pirksta frēze tur maksā no 1 ls-2 ls tad kaut kādas nenosakāmas izcelsme un materiāla Lielveikalos maksā vismaz 12 ls
Tomēr tajā pagājušajā pasaulē bija ГОСТ Krievu sudraba karotes var pirkt neiespringstot 875 prove atbilst 100% Frēzes urbji griežņi -varbūt nedaudz morāli novecojuši ,bet ar 100% kvalitāti
10.decembris 2012, 23:15 | links

Pareizi, Bums, veikalnieks ar veikalnieku vienmēr nonāks pie abpusēji izdevīga pasākuma. Es daru tieši tāpat. Viņi uz manu mordu skatoties saprot, ka varu maksāt 15, bet es saku 5 un pagriežos un eju. Beigās man bija izvēle no piecām vergām. Paņēmu sakarīgāko. Vai tā ir kaimiņam zagta - nezinu, bet sirdsapziņa pagaidām nemoka, guļu mierīgi:)
10.decembris 2012, 23:06 | links

Vienreiz tur tiku iegriezies.pēc minūtes visu sapratu.kāda ir sajūta lietojot kaimiņam pizdjitas mantas?
10.decembris 2012, 23:02 | links

Jo šikāka jaka jo augstākas cenas :DD tikai nedomājiet ka es pie ieejas ubaga skrandas uzvelku :DDDD Ar viņiem jāmāk runāt -po svoiski Un vienkārši jāpiedāvā sava cena ,ja ne ejiet prom Pēc 3 sekundēm -tikko kā būsiet pagriezies neizrādot interesi/ cena nostāsies Jums vēlāmā pozicijā :DDD
Protams ir minimums zem kura viņi nelaidīsies Kontingentam ar ziliem deguniem un drebošām rokām ..cenu zemāķās robežas nav _parasti ir jautājums -A skoļko daš ?:DDD
10.decembris 2012, 22:54 | links

Riebjas man tie Latgalītes biznesvīriņi,bet ko darīt-reizēm pie viņiem ir lietas,ko veikalos vairs nedabūt... Lēta tā vieta jau toč nav...
10.decembris 2012, 22:46 | links

Latgalītē cenas bieži vien ir dārgākas kā veikalā, it sevišķi uz šiem sezonas produktiem. Protams ir lietas ko tik tur var nopirkt.
10.decembris 2012, 22:43 | links

Ja kāds par vergu prasa, tad es savu kādus piecus gadus atpakaļ ņēmu Latgalītē (ir tāds krāmu tirgus Rīgā), tur pa 5,-Ls ir sortiments nu ļoooti plašs.
10.decembris 2012, 22:28 | links

Galviņu-jā,tas labi-maniem fašistiem jau siekalas tek:)
10.decembris 2012, 22:23 | links

Pareizi Raih -ja ieliks bildi es uzreiz nopirkšu :DDDDD
Starp citu to ko no Tevis biju aizņēmies šodien atstāju meitenei pie kases :)) paldies noderēja
Rīt to galviņu ievedīšu -
10.decembris 2012, 22:21 | links

Nē,nē-bildi nevaig.Skaties PM
10.decembris 2012, 22:17 | links

Pļacc, ko tu skaties uz šī laika piedāvājumu teicu ka tam ir kā minimus 10 gadi un šneks ir mega garš nevis tur kaut kādi 60 cm, nofočēšu un ielikšu bildi visā krāšņumā:)) Nevaru tādus nekur netā atrast!!! Ja visu izstiepsi, tabureti točna vajadzēs:))
10.decembris 2012, 22:16 | links

seedoo
Jā,pasaki vēl,ka man ķeblīti būs līdzi jānēsā:)))
10.decembris 2012, 22:11 | links

Nu man te to sapļūtīja...
10.decembris 2012, 22:10 | links

raihs tu ar savu izmēru vēl uz pirktsgaliem dabūsi pastiepties:))) HVZ ko tu tur skaties:)))
10.decembris 2012, 22:02 | links

Saliktā veidā 0.85 m izvilkts pilnā augumā 185
Ledu ņem 1.3 m :DD Ko Tu vēl bibi gribi :DD ?
10.decembris 2012, 22:01 | links

Raihs tikai šneks ir garais un naži sfēriskie ar vēl pie tam rezerves komplektu, bet nu pa dārgo:))) Vienu reizi pērnavā uz dubultā ledus visi lēkāja apkārt un nikā, bet es mierīgi izšauj cauri un ķer kumpaino tikai tādiem mērīem to pieturēju! Ir vēl zaļais teleskops no moras arī 150 praktiski jauns, kā sakās pa gadiem visādi ir savilkti kaudzē :)))
10.decembris 2012, 22:00 | links

Kur Tu tādus murgus izlasīji ?:DD
http://www.badisfish.ru/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=89
10.decembris 2012, 21:59 | links

Oi,ne tā bija domāts! Bļin-slikti-tas VIKING domāts sīkaļām-135-145cm-maniem 192cm būs garām
10.decembris 2012, 21:57 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager