Saturošai gumijai izmantoju kravas stiprināšanas gumiju Nogriež vajadzīgā garuma cilpu galus ievieto caurumos un galus labi nostiprina
12.janvāris 2023, 20:58 | links
Es vēl laižu pa sportisko, bez aķenes. Pieredzes nav. Tamdēļ tāds stūlbs jautājums.
A tā ručka ir baigi vajadzīga ? Kad iestrēgst nevar roku izviņķelēt ?
Šnekam galā ripa , lai nepadirst šneku un bez ručkas tas nav drošāk ,
urbt iespiežot urbeni padusē ?
RaimisD, 12.janvāris 2023, 18:22
bums [12.01.23]: Nerūsējošais tērauds Rokturis ar gultni Cena 35 eurIr tikai tonar, bet diametrs ir 19-22man vajag 18-22.
Es vēl laižu pa sportisko, bez aķenes. Pieredzes nav. Tamdēļ tāds stūlbs jautājums.
A tā ručka ir baigi vajadzīga ? Kad iestrēgst nevar roku izviņķelēt ?
Šnekam galā ripa , lai nepadirst šneku un bez ručkas tas nav drošāk ,
urbt iespiežot urbeni padusē ?
RaimisD, 12.janvāris 2023, 18:22
Iesakiet, lūdzu, kādu bori pulksteņa virzienā ar sfēriskiem/apaļiem nažiem Ø110-115 labāk izvēlēties aktīvai copei. Ceru no Jums sagaidīt sakarīgas, pamatotas rekomendācijas.
zigmunds, 17.novembris 2022, 12:43
Šādā diametrā neko labāku par Rapalas urbi neesmu rokās turējis. Jau cik gadus ar to kapāju asarus. Ļoti ātrs. Ja speciāli neuzprasās uz nepatikšanām, tad ar vienreiz uzasinātu galvu, var urbināties pāris sezonas uz galvošanu (vienā copes reizē 50 - 120 āliņģi). Turklāt nav tik jutīgs pret visādu drazu. Vienu, vai pat divas reizes ielaižot gliemežos, smiltīs vai dolomītā, var turpināt copes dienu, pretēji Moriem. Cik sapotu, Rapalnieki tagad skaitās Heinola. Bet nu Bums var precīzāk pateikt. Viņš arī asina un piedzen leņķi, ja vajag. Par heinolu neko nepateikšu, bet Rapala ir vērts katra samaksātā santīma.
mirtins, 17.novembris 2022, 13:07
Paldies par viedokli, iegādāts tika Heinola Original 115. Brīvdienās saborēju savus 100 āliņģus, esmu apmierināts, ļoti patīk. Tagad nākošais jautājums. Viņam šneks 95mm, es varu piepirkt 100mm galvu, tā derēs šim borim?
zigmunds, 8.janvāris 2023, 20:38
Iesakiet, lūdzu, kādu bori pulksteņa virzienā ar sfēriskiem/apaļiem nažiem Ø110-115 labāk izvēlēties aktīvai copei. Ceru no Jums sagaidīt sakarīgas, pamatotas rekomendācijas.
zigmunds, 17.novembris 2022, 12:43
Šādā diametrā neko labāku par Rapalas urbi neesmu rokās turējis. Jau cik gadus ar to kapāju asarus. Ļoti ātrs. Ja speciāli neuzprasās uz nepatikšanām, tad ar vienreiz uzasinātu galvu, var urbināties pāris sezonas uz galvošanu (vienā copes reizē 50 - 120 āliņģi). Turklāt nav tik jutīgs pret visādu drazu. Vienu, vai pat divas reizes ielaižot gliemežos, smiltīs vai dolomītā, var turpināt copes dienu, pretēji Moriem. Cik sapotu, Rapalnieki tagad skaitās Heinola. Bet nu Bums var precīzāk pateikt. Viņš arī asina un piedzen leņķi, ja vajag. Par heinolu neko nepateikšu, bet Rapala ir vērts katra samaksātā santīma.
mirtins, 17.novembris 2022, 13:07
paiks [07.01.23]: Te forumā kāds meklējašādu vergu.Pateicos par linku.
https://m.ss.com/msg/lv/entertainment/hunting-fishing/fishing-tackles-and-tackles/accessories/cxilxc.html
Struganitajs [29.12.22]: Negribētu gan ticēt…metabo jau nu gan nevarētu nosaukt par kaut kādiem inovatīvu risinājumu ieviesējiemEs tak neesmu mācītājs, nav mana misija visiem viest ticību :P
MT9 [29.12.22]: Pāris gadus atpakaļ ar jaunā tipa akumulatoriem strādāja tikai Metabo, līdz ar ko bija soli priekšā pārējiem.Negribētu gan ticēt…metabo jau nu gan nevarētu nosaukt par kaut kādiem inovatīvu risinājumu ieviesējiem