Ledus urbji

Bum! Zemāk palasīju, ka Tev priekš Ļeņingradieša ir "savi" naži, kas ir mainīts, u.t.t.?
10.decembris 2011, 19:56 | links

Kas Tev UR2 tieši nepatīk?Tāpat arī gaidu Tavu atbildi uz epastu:)
8.decembris 2011, 18:22 | links

Es nemīlu UR2 man vairāk tīk UR1 ja kāds iebildīs par gabarītiem -uzskatu ,ka tās ir muļķības
8.decembris 2011, 17:59 | links

Tāpēc jau asinu katram pilsonim savu -nekādas maiņas nenotiek :DD
8.decembris 2011, 17:58 | links

Tā iet ar tām Rapalām RU!
Просим так же учитывать тот факт, что по отзывам рыбаков, новый бур комплектуется родной финской режущей головой. При замене старой затупившейся головы на новую, вам дадут только китайскую.
8.decembris 2011, 17:12 | links

UR2 toč nav nevienā neta veikalā,vakar pats zvanīju uz 689,pateica,lai pēc nedēļas piezvanot,varbūt tad tie parādīsies Eiropas noliktavās(bet to man viņi jau 2us mēnešus saka:))
Bums tie UR2 ir savadāki kā redzami bildēs,ur2 salokās uz pusēm līdzīgi kā daudzi urbji,bet ur1(bildē) borim nolokās tikai rokturis!
8.decembris 2011, 15:22 | links

А как менять ножи на морозе?

1.Выпить 100 гр. водки.
2.подышать на ножи.
3.снять и поставить новые

Лучше 200, конденсат меньше будет;)
ага...и главное не закусывать...
7.decembris 2011, 23:17 | links

Ja nemaldos runa bija par šiem 115 mm Rapalām
7.decembris 2011, 20:54 | links

Vairi laikam Tev tās Rapalas būs vien jāvelk iekšā Latvijā ,ja cena ir 78 ls tad ir izdevīgi.Starp citu baltkrievi šos borus ar uguni meklē Pieteicos palīdzēt un vafele :DDD
7.decembris 2011, 20:37 | links

shodien arii par to paarliecinaajos.
7.decembris 2011, 20:25 | links

Pēc pieredzes... 689 kantoris ir mistika- tur nekad nekā nav:)
7.decembris 2011, 18:36 | links

Bet vai tad pie viņiem ir ??/rapala/ Vēl nedēļu atpakļ zvanīju-raustīja plecus
7.decembris 2011, 18:29 | links

Cau visiem ledus gaidītājiem!Varbūt kāds zin,kurā vietā Latvijā var nopirkt Rapala UR2 115mm urbi?
7.decembris 2011, 16:14 | links

Peerku ledus urbi. piedaavaajumus uz PM
6.decembris 2011, 17:19 | links

Baltais62 ,protams,divas lietas -džīgs un ļadus.ja tāda ziema turpināsies un kaut bikiņ būs ledus,un viņam jābūt,tad tavā krajā viņš būs ātrāk-es jau būšu tur.vairāk vai mazāk,bet ar urbi rokā un kasati plecā baltajos plašumos klīstu jau 32gadus,šo gadu laikā krastā nepazīstamās vietās esmu ieurbis divas reizes.vienu smiltīs- daugavā pie ķengaraga,otreiz gātē- dūņās. takšto manā skatijumā izredzes sačakarēt nažus ir niecīgas.P.S. kolchozus neapmeklēju. Nesaprotu,cilvēks naf nopircis urbi,bet satraukājas jau par rezerves nažiem un to maiņu.varbūt ņemt uzreiz otru urbi-šneku var saliekt,spirāli var atlauzt.:)
4.decembris 2011, 11:20 | links

;DDDDDDD
4.decembris 2011, 08:40 | links

jurčiks
A vai ta pats ziemā copē?Man te Oskars saka tev džigs un Daugavas zanderi interesē:)
4.decembris 2011, 00:44 | links

ja necopē upē,neborē vecos aliņģus (var gadīties iesaldētas pudeles :( ) un nemēģināsi meklēt zivis pļavā-sabeigt nažus ir diezgan minimālas iespējas.rezerves naži nekad nenāks par ļaunu.rus ražojuma urbjiem ČP gadījumos var izlīdzēties uzvelkot pārzobu uz leju (ar metālisku priekšmetu,kam asa kante novelk gar zobu.daudz naf vajadzīgs,jo lielāku pārzobu uzvilksi,jo vairāk bū s asinot jāņem nost) ,dienu kauč kā var izvilkt.rezerves galvu takš līdzi nestaipīsi.jāpiedomā vienkārsi līdzi tam ko dari un viss būs ok.
4.decembris 2011, 00:21 | links

esmu noleemis pieveersties arii zemledus makshkjereeshanai taadeelj mekleeju sev 1. ledus urbi.
Cik noprotu pastaav iespeeja asmenjus copes laikaa sabeigt un tiem nepiecieshama operatiiva nomainja. Kuram urbju modelim sho darbiibu ir vienkaarshi veikt "lauka" apstaakljos un kuru ieteiktu iesaaceejam?
3.decembris 2011, 19:36 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager