Ledus urbji

Parastā kļūda ir tā ka titānu nesilda Tas ir vispirms jāuzsilda līdz 200-300 grādiem un tikai tad jāmetina
17.janvāris 2011, 20:21 | links

guncha56 tikai argona vidē ar titāna stiepli Ja jau problēma smeļas mutē varu palīdzēt :DD
17.janvāris 2011, 20:16 | links

Volframa boris būtu visātrāk grimstošais.
Arī kušanas temperatūra tam būtu visaugstākā :)))
17.janvāris 2011, 20:13 | links

Bums man tāds jautājums,varbūt esi saskāries?Titāna borim nolūza spirāle provēja metināt bet neturas,ar ko var piemetināt?Tas nav manējais boris bet drauga,kādreiz pa80 ls pirts.
17.janvāris 2011, 20:09 | links

Bums - dankešon maistar:DDDD
17.janvāris 2011, 19:40 | links

Mirtin par Ice naf problēmu vālē tik uz Babīti jems labi :))
17.janvāris 2011, 18:55 | links

Нитинол (никель-титан) — сплав, обладающий памятью формы, применяемый в медицине и технике.
Ja būs izdevība sadabūt šādu pavadu tad tā būs mūžiga ,jo šim sakausējumam ir atmiņa -vienmēr stīgā.Līdzīgi kā vara monokristālam kuru izmanto par ziemas makšķeru sardziņu dārgs bet labs
17.janvāris 2011, 18:47 | links

bums - es arī gribēju teikt, ka man vienalga no kāda materiāla ir pavada... bet ja tai ir tādas īpašības, kā tām, kuras dēvē par titāna, tad man tās pavadas patīk:D
17.janvāris 2011, 18:43 | links

TiO2 un no tā visas izrietošās īpašības Un jautājums vai TiO2 pavadas rokās turējis esi ??
17.janvāris 2011, 18:39 | links

bums-nedusmojies,gan būs labi,21 iesi uz ZM
17.janvāris 2011, 18:38 | links

No kādie elementiem šis metāls sastāv mani maz uztrauc
17.janvāris 2011, 18:34 | links

Титановые ледобуры
Помимо всех преимуществ, присущих прочим ледобурам производства нашей компании, у титановых ледобуров есть две выдающиеся характеристики - чрезвычайно низкий вес и высокая прочность. Титан не подвержен коррозии и очень долговечен. Кроме того, наряду с обычными двухножевыми бурами можно приобрести и трехножевой вариант. Выпускаются также модификации с телескопическими шнеками и ручками, позволяющие бурить лед до 1900 мм.
17.janvāris 2011, 18:33 | links

Nečakarē prātu -tas boris ir no materiāla kura nosaukums ir TITĀNS
ja bibās ar mani pastrīdēties -garām
http://www.tonar.su/index/produkci/titanovi/titanovi/at_product/714/index.htm
lasi pats un funktierē
17.janvāris 2011, 18:32 | links

starp citu-titana pavadas ir tikai reklamas triks,viņas ir stavējušas blakus
17.janvāris 2011, 18:03 | links

Tur tikai nosaukums,titans tur mikroni!
17.janvāris 2011, 18:02 | links

Bums - es nejauši tiku iespiests kaktā un nopirku pedējo Mora aisīti - sālātzaļo 130 urbi. Vai ir kaut kas kam jāpievērš uzmanība? Vai varu ar tiem pašiem nažiem maukt uzreiz uz ledus, vai tomēr drošībai paņemt līdzi kādu nažu komplektu?
17.janvāris 2011, 18:00 | links

titanu,vai titana sakausejumu?,nu nenopirksi titanu.
17.janvāris 2011, 18:00 | links

Titāna borus vari nopirkt jebkurā nopietnākā copes bodē ,ja rocība ļauj -cena sākot ar 140 ls varbūt drusciņ maldos Personīgi pazīstu cilvēku kurš šādu bori nopirka par 175 ls. Tā naf reklāma tā ir dzīve -kā teica Mopasans :DDDDD
17.janvāris 2011, 17:57 | links

bumsi-pietiks reklamēties,uz manu jautājumu tapat neatbildi -maziņš cilvēciņš,borus netrinu,bet kur tiki pie titana-NASU uz ausīm noliki?
17.janvāris 2011, 17:49 | links

bums - tu tak esi galīgs iesācējs - Fleksis tā ir augstākā pilotāža. Es tevi varu pamācīt. Paņem urbi - galvenais nenoņem nažus. Noliec iztabai pa vidu beņķi, tad noliec slīpi uz tā urbi, tā lai rokturis balstās pret zemi - ar vienu kāju pieturi urbi, uz otras, kas ieliekta ceļgalā, balsti rokas ar fleksi - un tad smuki pamazām piedzen nažus:DDDDD

Es to pats izdomāju:DDD Pieļauju, varētu savu rapalnieku šitā piepulēt:DDDDDDDD Žēl flekša nav:DDDDDD
17.janvāris 2011, 17:47 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager