Ledus urbji

Es ar viņiem cīnos savādāk -parasti man ir saborēti vairāki āliņģi -asaru meklējumos ,ja kāds pienāk un briesmīgi grib man blakus copēt -aber lūdzu tikai neko nekur neborē redz kur caurumi un tirini.
3.decembris 2010, 19:37 | links

kāds 130mm morai ģeometriju ir mēģinājis atjaunot? Naži it kā asi, bet skaidu ņemt vairs negrib, biju vienreiz aizdevis vienam "čomam"...
3.decembris 2010, 19:33 | links

Kaut gan skaļumam laikam maza nozīme, ja es ar rapalu un moru tā klusītēm, bet tad pēkšņi pienāk viens...nu tas...ar saucienu - jest čto ņibuģ?? un ieurbj 3 caurumus gandrīz kastē ar krievinieku...:))
3.decembris 2010, 19:31 | links

Vo, vo- bums vēlreiz aktualizēja domu, dēļ kuras es kļuvu par morieti, nevis rapalnieku- reiz jau teicu, ka es nevarētu pārdzīvot to, ka manu foršo sarkano galu nomainītu pret kaut kādu notrītu, šļauganu drisku!!!
:)))
3.decembris 2010, 19:30 | links

Krievu bori noteikti ir skaļāki jo nažu forma un asinājums ir vairāk paredzēts grebšanai nevis griezšanai
3.decembris 2010, 19:24 | links

Noteikti !Jo man pašam ļoti nepatīk situācija kad atdod savu bet saņem citu nojātu u/t/t/ tas ir tieši par Rapalas galvu asināšanu Aizķeršanās sanāca ,tāpēc ka nevar uzmeisterot 1 unversālu trinēju Katram galvas izmēram ir vajadzīga sava vadīklā un tas aizkavēja agregāta palaišanu Ar Moras nažiem nav tik aktuāla situācija ,jo kā jau rakstīju sliktu-nekvalitatīvu nažu man nav trāpījies.Vienīgais jāuzmanās no mikroplaisām ,bet tās parasti rodās tikai bora deformācijas rezultātā /slikta nažu zēža uz griezējgalvas.
3.decembris 2010, 19:22 | links

Boroda.Nenopirksi-neuzzināsi.
3.decembris 2010, 19:21 | links

boroda, krievi visi ir skaļi! Viņi krakšķ!
3.decembris 2010, 19:21 | links

Tā, esmu nolasījies pilnu informāciju gan no Rapalas cienītājiem, gan Moras mīļotājiem. Paldies visiem!
p.s. Pašās beigās radās viens maziņš, mazītiņš jautājumiņš - vai barnaulietis ir pietiekoši kluss?
:))
3.decembris 2010, 19:18 | links

bums, kad RAPALA galvas sāksi trīt, padod ziņu - Tavs klients būšu 100 %!!!
3.decembris 2010, 19:12 | links

Tev jau Kilkan šosezon trīšana laikam atkrīt ?? Uz ļadus diez vai tiksi:DD
3.decembris 2010, 18:46 | links

Apstiprinu, ka bumsis mōras nažus trin perfekti. Es un viens te grasshopers pagājušoziem ielaidām savus gaišzaļos ledus urbināmos Lielupes gliemežos, kirdik bija, bet bum-onkulis uztrina tā, ka pēc tam urbināja vēl labāk, kā jauns!! Vo!
3.decembris 2010, 18:43 | links

Pagaidām 2 sezona trinot Moras nažus nav krutka trāpījusies Tērauds visiem nažiem ir bijis labs.
3.decembris 2010, 18:36 | links

Paldies mirtin,paldies rio un Headhunter,laikam tad jau mora,tik veselība jaatgūst,lai var sezonu uzsākt,nu patīk tā ziema.
3.decembris 2010, 17:36 | links

Rapalas galvu asināšana ne ātrāk kā pēc 2-3 nedēļām
3.decembris 2010, 17:14 | links

Bums tu esi makgaivers :))))))
3.decembris 2010, 16:52 | links

Tiem kuriem Jūrmala ir tuvāk Kauguros copes bodē Kazaragā varat nodot asināšanai Mores nažus Trinējs esmu es .Cena par koplektu 3 ls Ja ir uz vietas maiņas komplekti savējos varat atstāt saņemot pretīm jau uztrītus nažus .Ja gribat lai uztrin tieši jūsējos nedaudz būs jāpagaida.Uz asināšanu arī ņem nepareizi uztrītus vai arī citādi samaitātus /izņemums nažu lūzumi/ Pērku neasus samaitātus u.t.t nažus Morai vēlams 125 mm /rezerves fonda izveidošanai/
3.decembris 2010, 16:48 | links

69.99!!!!!!!!!!!
3.decembris 2010, 07:55 | links

virs 60 ls bet zem 70 ls.
3.decembris 2010, 07:51 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager