Ledus urbji

50
8.novembris 2010, 18:08 | links

klops_G - cik āliņģus dienā tu izurb, meklējot asarus?
8.novembris 2010, 17:47 | links

Man jau bik apnikusi cīņa- Rapala vs swe vs rus :D
pašam ir rus- barnaulietis (bija 130, nebija tik liels nepieciešams tādēļ nomainīju uz 100mm). Neesmu urbis ar citiem, tikai rus, bet esmu tīri apmierināts. Ir urbts sauss ,slapjš, pat smiltis- urbju vēl tgd. Neteiktu ,ka maz urbju, ir būts uz peipusa biezā ledus utt. Ja par grūtu urbt- vairāk vajag ēst rupjmaizi un gaļu ;)
8.novembris 2010, 17:39 | links

man veikalaa piedaavaaja tjip urbi no Mora ruupnicas..tjip esot tas pats Ice Pro, bet bez Mora uzliimeem....droshi vien par Asseri arii gaaja runa...cena 42Ls :)
8.novembris 2010, 17:32 | links

Šis krievu urbis varētu būt labs, tikai ne slapjā ledū. Pašam agrāk tāds bija. Ja nav baigi daudz jāurbj, tad nekādas vainas.
8.novembris 2010, 17:15 | links

Ledus urbis Barnaula LR-130

http://www.interveikals.lv/info/46927//?lang=lv

Šis krievu urbis varetu būt labs!
8.novembris 2010, 17:12 | links

Paņēmuši kaut ko no Mora, kaut ko no Rapala un sanācis šis. Cena gan ļoti demokrātiska.
8.novembris 2010, 16:28 | links

taa galva liidziiga rapalniekam. shoreiz tie ir nazhi, bet nu tas lenjkjis un izvietojums liidziigi
8.novembris 2010, 16:23 | links

Rapalnieks tas nav 100%. Pēc krāsas kā moras aisīc....
8.novembris 2010, 16:22 | links

vairaak jau peec rapalnieka izskataas. nez kaa shim ar nazhiem?
8.novembris 2010, 15:56 | links

Tas jau Mora Ice Pro replika!
8.novembris 2010, 15:53 | links

http://www.eboat.lv/makskeresana-piederumi/ziemai/ledus-urbji/asseri-teleskopiskais-ledus-urbis-130mm

Vai kādam ir pieredze ar šādu urbi? Sākam viņus tirgot, bet pats nēsmu mēģinājis. Somi teica, ka esot varen labs.
8.novembris 2010, 15:50 | links

Vairi, pa ne ziemas sezonu vairāk palasu, ko jūs te maļat. Vasarā makšķerēju, bet ne tik aktīvi kā dienā. Vasarā ir arī vairāk darba kā ziemā. Ja jau nesanāk aizbraukt uz copi vasarā tik bieži kā gribētos, tad kur nu vēl forumā sēdēt!
4.novembris 2010, 18:49 | links

Abet protams,veči!Mans jau nesaka ,ka "ļeņingradietis",jebšu kā smejies,sanktpēterburgietis nu ir tas zelta gabaliņš.Nebūt ne.Slapjajā ledū ar to ir galīgi dibuā,tas gan...Dotā brīdī,manā situeišen ,mans krievinieks ir daudz parocīgāks no vairākiem aspektiem ņemot kopā.
Tā viš'i!
;)
3.novembris 2010, 17:08 | links

Lbruno - kad pagājušoziem ar sienaazi Lielupē uz iesalušiem, smilšainiem gliemežiem nokāvām savus morus, bums nažus uzasināja. Nezinu vai ar lāzeri vai bez, bet urba tāpat ja ne labāk kā jauns. Par slapjo ledu - tīra patiesība.
3.novembris 2010, 16:50 | links

Uz 1.ledus bez vergas ne soli!
3.novembris 2010, 16:37 | links

avtt
Istinu glagoliš.Ne tikai upes ledus beidz asmeņus.Tas pats ezerā.Man lietošanā 2 Moras 150 un 130 .Nažus trīt var,bet tikai pavasara vai atkušņa ledum.Cietam ledum jāpērk.Ja kāds šeit apgalvo,ka spēj uztrīt,lai parāda lāzera ierīci ar kuru apstrādāta pēdējā fāze.Tiesa,ar svaigu t.i. asu Moru urbt viegli un patīkami. It seviški slapjā ledū,kas 'leningradietim'' nepatīk
3.novembris 2010, 16:37 | links

Atvainojiet,bet ledus stipruma pārbaudei nebūs īstais instruments!
3.novembris 2010, 13:59 | links

Vairi30
Nu, jā, kaut kā tā.
Vēl varianti ir ar 3m koka bomi roktura vietā, galā īss dubultais asmens.
3.novembris 2010, 13:25 | links

Kam tas vergs vispār ir vajadzīgs? Lēnai iešanai pa ļoti plānu ledu??
3.novembris 2010, 13:24 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager