Ledus urbji

Peipusaa Mora Expert var izmest. Rapala normāli, vislabaak Ljenjingradietis. Taaakaa GatiBB Aizver muti!!
19.marts 2010, 19:46 | links

kaats
man priekš Tevis ir aizķērušās Kļinskaja auklas. Par velti atdošu. Arī svina mormenes kaut kur ir! Vatētās bikses un fufaiku arī varu sagādāt. Busi riktīgs USSR ribolovs!
A par Rapalu un Moru tu vari tikai dirst kā caurejas laikā - šķidri un smirdīgi.
19.marts 2010, 18:34 | links

Kāts, nu redzi ja tu gribi vari būt normāls puika, parādīji ka tevi vēl mājo jaunības maksimilāisms un pietiek. Ja tu vēl iemācīsies (protams ja gribēsi) sašķirot iegūto info pa plauktiņiem, tas der, tas interesants, to miskastē - tad tev arī pārējie nebrauks virsū!!!
18.marts 2010, 08:38 | links

Bumsi, Mora'i naži ņeržaveika, ļeņingradkai, barnalukam, u.t.j.p.- kaļonka, Rapalniekam, vispār "metinātie". Ar to arī atšķirās nažu dzīvotspēja- rūdīts/ar augstu oglekļa blīvumu virskārtā/, vienmērt būs augstvērtīgāks par prastu tēraudu vai ņeržu. To labi rāda švermele no šmirģeļa, piegrūžot metālu1.
Neņem to tik sāpīgi pie sirds
18.marts 2010, 01:33 | links

Es jau par to pašu...
Fsjo, šlāfen:)
18.marts 2010, 00:33 | links

Gunča, es jau teicu un negribu atkārtoties. Ar mani nevar tā..., tikai kā līdzīgs ar līdzīgu
18.marts 2010, 00:17 | links

))
18.marts 2010, 00:12 | links

Bļitka, Tu jau ar esi netā:DD
Maz Tu vēl zini. Es ar kaatu sarunājos jau vairāk kā gadu normāli, no sākuma gribēja uz kašķi vilkt......kā mežā sauc, tā atsaucas.
Un tici man, neko Tu nepanāksi, un neviens nepanāks:DDD
18.marts 2010, 00:09 | links

Guntarskl.....nepatīk ja cilvēks paslēpies netā gvelž stulbības un jūtās nesodāms:) Palasi komentārus no cien KAATA un izdari secinājumus:)
Es parasti esmu pieradis par saviem vārdiem atbildēt un tāpēc neciešu tādus kretīnus:)
17.marts 2010, 23:59 | links

labi, labi...:)
17.marts 2010, 23:21 | links

Bļitka, patīk uguni uz sevi izsaukt???
Gudri tas nav:DDD
17.marts 2010, 23:18 | links

Sākiet taču vīri domāt par Gruntenēm!!!!Sasmērējiet tos Urbju galus,un būs jau labi!!!!
17.marts 2010, 22:52 | links

Atkal KAATS...jedritvai....te jau vari spridžīt uz velna paraušanu...bet dzīvē dabūtu MORE vienā vietā līdz līkumam....varbūt līdzētu uz kādu laiku?:)
17.marts 2010, 22:15 | links

Vecs, bet dumjš! Es gan, jauns puika.
Nevis aptiekas iela, bet Tvaika. Rapalu neņem, baigais sūds, "metināts". Ups, mamma atnāca
17.marts 2010, 22:12 | links

Kāt ! esmu vecs puika un visādus pepiņus pa to dzīvi gan saticis gan redzējis Bet lasot tavus komentārus riktīgi nevaru saprast vai tu Aptiekas ielā pie kompi ticis vai vienkārši ar to domu sakārtošanu tev ir neatrisināmas problēmas.:DDDDDDDDDD
17.marts 2010, 21:41 | links

Ko Jūs te trinaties ap tiem urbjiem,vai tad tiešām ne jūtiet ,ka ārā pavasaris????Tagad un tikai tagad sākas Vergu darbiņi!!!
17.marts 2010, 21:20 | links

nu, kas i, kapinātāji un tecilētāji, ne viens neasina Mori? Te jau redzams, kurš dara un kurš pasaulē nācis ar rokām mazajā caurumiņā.

Bums- nebūs taisnība, pieliec nazi pie šmirģeļa tad sapratīsi
17.marts 2010, 20:50 | links

nafig nam mers.nam i tak ņikujovo!:DDD
17.marts 2010, 20:47 | links

veči - nafig jums tos rolsroisus, nevarat ar meršiem braukt kā visi? :)))
17.marts 2010, 20:46 | links

savulaik barnaulietim nažus asināju ar virpā iestiprinātu smilšgumiju.vnk exelenti.:)
17.marts 2010, 20:46 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager