Paganels....
šogad esmu ieplēsis stikla pudelē, kas iesalusi ledū...abi asmeņi pilnīgi truli, tā ka urbjot nāk nevis skaida, bet pūderis augšā un tik maigs, ka varētu uz kūkas bērt virsū...otro reizi biju vietā, kur neko nezināju reizes divas sāku urbt zemi, jo zem ledus ūdens nebija vispār, sākumā likās, ka nekas nav noticis, un urbu tālāk, bet nākamajā copes reizē ieplēsu zemē vēlvienreiz un čau....trešā reize bija iesalis zars, kurš parūpējās, ka vienam asmenim nolūza spicīte. man ir 4 asmeņi pāri, kurus asinu, ja ir iespējams, bet ja nolūzusi spicīte - no nav man tāda meisatarība lai panāktu, ka griež atkal....un vēl man tiešām patīk staigāt daudz un arī urbt daudz, ja ir vajadzība un man patīk katrā vietā kur aizeju izurbt vismaz 10 lunkas, pirmās 5 aiziet ok, bet tad jau sāk roka klepot, un par raito urbšanu var aizmirst, tad jau sākas mocības un mocības man nepatīk, un man arī nepatīk viss laiks, ko es šoziem esmu veltījis tam sasodītajam urbim - asmeņu maiņa, asināšana un vēl pati urbšana, bet pagaidām katrā copes veikalā uz smukas rapalas es varu tikai notecināt kādu siekalu :( un nākošnedēļ uz 3 dienām braucu uz alūksni, tīri tikai copēt, un man jau šermulis uzmetās idomājoties to biezo ledu tur un visas no tā izrietošās sekas.....
19.februāris 2010, 09:11 |
links