Ledus urbji

Ar tējkaroti būtu baigi feini- nebija ienācis prātā- un ja vēl nokrāsotu salātzaļā krāsā- mmm... :DDD
4.februāris 2010, 12:04 | links

Rītā būs,jo braukšu sniedzes,sniedziņu ķert uz Ventspili !
4.februāris 2010, 11:48 | links

nekādu gavēni.brīvdienās kkur jāmauc,kādu zvīņaino noslaktēt!:)
4.februāris 2010, 11:40 | links

Ziviim gaveenis liidz pavasarim!!!!:):):)
4.februāris 2010, 11:37 | links

Kad būs zivis:)))
4.februāris 2010, 11:35 | links

lāp jau lāp.kad uz copp mauksim?:)
4.februāris 2010, 11:31 | links

Ko ta es Tev vislaik vienu un to pašu teikšu:DDD
Kaut ko citu ar jāparunā...
4.februāris 2010, 11:29 | links

kkā neesu dzirdējis tavu paldies!:DDD
4.februāris 2010, 11:00 | links

Man vispār nepatīk urbt, ne ar vienu urbi, bet es parasti pasaku paldies par jau izurbtu.
:DDD
4.februāris 2010, 10:59 | links

ko jūs te jemās.lai tak katrs to lunku skrubina kā grib-kurš ar rapalu,kurš ar moru,kurš ar barnaulas,kādam mož tuvāk pie sirds ar tējkarotīti skrubināt!:DDD
4.februāris 2010, 10:26 | links

Hmz, tātad manai rapalai 135 kaukas kaiš, jo ātri viņš neurbj...
Viegli jā, pie kam dažādus ledus!
4.februāris 2010, 10:25 | links

Droši, ka GatimBB kā Rapalas fanam, tādi ir vairāki...
4.februāris 2010, 09:36 | links

GatisBB,ņeuvjazačka polučaetsja ,,Man RAPALAs urbj zvērā. 135 mm urbi pat smiltīs un vienreiz arī akmeņos esmu iegrūdis - urbj vēl jo projām. 100 mm urbim ātrums baigi labs - to sacensībās izmantoju.,,
4.februāris 2010, 09:29 | links

Galvenais, lai pašam patīk tas instruments, ar kuru tu strādā un tad jau arī urbšana neliksies kā darbs. Vienam Rapala, citam Mora, trešajam Barnaula...
4.februāris 2010, 09:22 | links

Man ir 135 mm. Urbju ātrāk nekā komandas biedri ar 100 mm, 115 mm.
4.februāris 2010, 08:10 | links

GatisBB - nu jā :D Es vienkārši savas jaunās galvas vietā dabūju vecu nodrāztu, bet tādu kas labi urbj :DD Vienkārši pēc tava teiktā iedomājos, ka kaut kur var nemainīt galvu bet tikai uzasināt :D

skaidrs... galvas mainām :D

Zni, es te iedomājos... varbūt visa vaina ir urbja izmērā? Es piemēram ar 15 nieku urbi slapjajā ledū biju spiests urbt ar nelielu piepūli :DDD Varbūt ja būtu 30 nieks urbis, būtu nepieciešama lielāka piepūle? Un varbūt cilvēki izmanto lielos diametrus? Tev piemēram ar 10 nieku noteikti vispār nav jāurbj, pats iet iekšā :DDD
4.februāris 2010, 08:05 | links

Martins - Tev iedod vietā uzasinātu galvu, bet ne tavējo. Savā ziņā tā ir asināšana!
Un pat to pārliecināšanu Tev ir taisnība - jēgas nekādas!
4.februāris 2010, 08:00 | links

GatisBB - es jau sāku domāt, ka jāmet pie malas cilvēku pārliecināšana, ka urbt ar labu urbi ir daudz foršdāk un copei lielāks kaifs, kad neesi mēli izkāris pār bortu jau pēc 10 āliņģa :D man jau šķiet, ka krievu uzrbju slavināšana ir vienkārši sevis uzmundrināšana, ka nevajag iegādāties labu urbi :D

Paklau, kādēļ tu saki, ka Rapalniekam Galvas asināšana maksā 10 latus? Man domāt ka galva tiek tikai nomainīta. un ja asina, tad kaut kur ai jūras, nevis te ?
4.februāris 2010, 06:18 | links

Par Moram nažu cenām piekrītu, bet Rapalai galvas asināšana maksā 10 LVL un es ar savu rapalu urbju jau 4 vai 5 sezonu un nemaz neprasās pēc asināšanas. Cik ilgu laiku ar krievu nažiem var nourbt? Gadu, divus! Un ja vēl kādos sūdos ieurbj, tad 90 % gadījumu naži ir metami vai asināmi. Rēķini pats!
3.februāris 2010, 20:22 | links

Vispār mani jau tas tikai priecē,tā tad viss labākais vēl tikai dzīvē priekšā,jo uz mana oda svara urbināšanai ir ļoooti liela nozīmīte,bet kā iesācējam,vēl reiz varu pateikt ,tikai to labāko par Krievinieku.Un ja vēl tās nažu cenas palīdzina???
3.februāris 2010, 20:18 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager