Likās tas bija sarkasms, par nepareizo pusi. Nu neko, man ar tādi.. Neko, 5. Sezonu bez problēmām
Gandrīz ieberzies :)
Gandrīz ieberzies :)
15.janvāris 2021, 18:59 | links
bums [15.01.21]: https://www.youtube.com/watch?v=2PFok2z0HEkAivar nesalīdzini nesalīdzināmas lietas.
Sīli tas tev lai tu saprastu vismaz vizuāli kā to lietu dara
urmaas [14.01.21]: kachis [Vakar]: Too RaimisD nobildē pašu galvas griezošo daļu un es pateikšu vai tā jau nav bijusi asināšanā :) Izkatās ka tur ir ķīmija :)Jā... Un tie, kurus griež pulksteņrādītāja virzienā arī...
bums, 10.janvāris 2021, 15:47
Man arī radās jautājumi par galvas kvalitāti. Vairāk izskatās, ka tā ir atjaunota galva. Uzaudzēts metāls un pārkrāsota. Pati galva arī vietām apdauzīta, paviršas slīpējuma pēdas šuves rajonā un vecā krāsa (ļoti iespējams) apakšā.
kachis, 14.janvāris 2021, 21:45Izmet to galvu ārā. Kurš, ledus urbi, asina no ārpuses?
kachis [14.01.21]: Too RaimisD nobildē pašu galvas griezošo daļu un es pateikšu vai tā jau nav bijusi asināšanā :) Izkatās ka tur ir ķīmija :)Izmet to galvu ārā. Kurš, ledus urbi, asina no ārpuses?
Man arī radās jautājumi par galvas kvalitāti. Vairāk izskatās, ka tā ir atjaunota galva. Uzaudzēts metāls un pārkrāsota. Pati galva arī vietām apdauzīta, paviršas slīpējuma pēdas šuves rajonā un vecā krāsa (ļoti iespējams) apakšā.
kachis, 14.janvāris 2021, 21:45
Too RaimisD nobildē pašu galvas griezošo daļu un es pateikšu vai tā jau nav bijusi asināšanā :) Izkatās ka tur ir ķīmija :)
kachis, 14.janvāris 2021, 21:45
osscar [13.01.21]: Jā man arī seškantes ir..aizmirsu pieminēt...tas ir labs variantsEs paņēmu šodien ņeržas DIN7991 M6x10. Gremdgalva torčī ārā no asmeņa. Skrūves sanāk jāapšmirģelē bik.