Too RaimisD nobildē pašu galvas griezošo daļu un es pateikšu vai tā jau nav bijusi asināšanā :) Izkatās ka tur ir ķīmija :)
10.janvāris 2021, 15:47 | links
Sanāca laika pieķerties savai nesen iegādātajai heinolai. Bija jānomaina galva uz lielāku. Jāsaka, bišķi vilšanās par šo Somijas izstrādājumu.
Ražotājs svaigi krāsotu galvu ar jēlu krāsu iemaucis šnekā, kā rezultātā tas saķepis vienā klucī. Bez labi nofiksēta urbja un pacietas gumijas āmuru pat nedomā ārā dabūt. Fiksējošās skrūves galva ar nofleksēta bezjēgā, tā neatduras pret urbja korpusu, nefiksējas , lai atskrūvētu ir nepieciešamas divas atslēgas. Urbja roktura fiksējošais gredzens ar salauzts.
PS. Sacensībās uz ezera šie sīkumi varētu kapitāli tracināt, bet tā, siltā garāžā bez steigas pie atvērta aliņa nav problēmu. Iztīram šneku no tās zampas, pieslīpējam un nogruntējam. Uzmanīgi ar nazīti piegriežam krāsas ,,paķokus,, tai galvai ko liksim iekšā. Un stumjam iekšā, nepieciešams būs dornītis, lai izcentrētu urbumus skrūvei, bez tā skrūvi nedabūsiet cauri. Uz urbja roktura liekam kaprona savilcēju vai virpojam kaprona gredzenu un viss.
RaimisD, 10.janvāris 2021, 10:27
bums [13.12.20]: Sarkana -universāla Aveņ sarkana -ātrā Zilā slapjam ledum Ir arī melnas ,bet nepateikšu to specifiku Iesaku universālu -sarkanuLiels paldies par informāciju
bums [13.12.20]: bums [19m]: Darbojas nevainojami ,bet es ieteiktu 115 mm ar 135 galvu Varēsi asarus medīt un kādu breksi izmānīt Uzskatu ka 155 un 205 domāta ZviedrijaiLiels paldies par atbildi, meistar! Par to 155mm domaju, ja uz līdakām, lai vieglāk to zivi dabūt laukā.Varbūt varat pateikt, tur tās heinola galvas ir dažādās krāsās, vai tās der jebkurai heinolai vai vajag attiecīgo modeli- sport, classic, comfort?
Robins, 13.decembris 2020, 20:14
Ja nu gribās līdaku vajāt piepērc klāt 155 galvu Tā arī labi urbs arī ar 115 Heinolas šneku Un būs vieglāk nēsāt
bums [19m]: Darbojas nevainojami ,bet es ieteiktu 115 mm ar 135 galvu Varēsi asarus medīt un kādu breksi izmānīt Uzskatu ka 155 un 205 domāta ZviedrijaiLiels paldies par atbildi, meistar! Par to 155mm domaju, ja uz līdakām, lai vieglāk to zivi dabūt laukā.
Robins, 13.decembris 2020, 20:14
bums [13.12.20]: Darbojas nevainojami ,bet es ieteiktu 115 mm ar 135 galvu Varēsi asarus medīt un kādu breksi izmānīt Uzskatu ka 155 un 205 domāta ZviedrijaiLiels paldies par atbildi, meistar! Par to 155mm domaju, ja uz līdakām, lai vieglāk to zivi dabūt laukā.