Kur var nopirkt ledusurbim Rapala 155mm nažus?
17.janvāris 2018, 14:53 | links
urmaas [16.01.18]: Būvmateriālu veikalā.Oki,oki:D neiedomājos to uzreiz:D
Sapals [16.01.18]: GJGJ [19:48]: To šaibu liekat obligāt!Es no Lielupes pusdienu bori ķeksēju laukā.Atskrūvējās no makitas,kura ir nopērkama komplektā ar ledus urbi.GJGJ padalies ar pieredzi kā Tu to bori izvilki?Ar magnētu atradu.
GJGJ [16.01.18]: To šaibu liekat obligāt!Es no Lielupes pusdienu bori ķeksēju laukā.Atskrūvējās no makitas,kura ir nopērkama komplektā ar ledus urbi.GJGJ padalies ar pieredzi kā Tu to bori izvilki?
To šaibu liekat obligāt!Es no Lielupes pusdienu bori ķeksēju laukā.Atskrūvējās no makitas,kura ir nopērkama komplektā ar ledus urbi.
GJGJ, 16.janvāris 2018, 19:48
chillis [16.01.18]: Īsāk sakot, Tu vēlies kādam te iestāstīt, ka tas aparāts ir paredzēts tikai ciet skrūvēšanai, nevis vaļā skrūvēšanai? :)Kāds sakars patronas noņemšanai ar to ka šneks skrūvējas vaļā?
Nu nebūs gan tā.
MartinsSi, 16.janvāris 2018, 11:39
Nu tak skaidri un gaši uzrakstija Tev visu un video pat ir kas var notikt, jo patrona skrūvējās vaļā uz to pašu pusi, varbūt ar paveiksies, bet nu ar tehniku jau ir tā - jo saudzīgāk apejies jo ilgāk kalpo!
MartinsSi [16.01.18]: bums [Vakar]: Man ir Milwaukee Un urbi es iestiprinu patronā ieslēTu arī lašus strautà ķer tikai video joprojām ,, nemontējas,, !
dzot urbjmašinu uz labo pusi Un izņemu bori iedarbinot urbjmašīnu reversā Ja borēsi visu laiku recersā šneks nāks vaļā -jau pārbaudīts It seviški biezā ledūBet Bumsi tu taču viņu iestiprini turot patronas gredzenu. Tev tad ar to gredzenu kaut kas nav kārtībā. Ja tu neturi gredzenu, tad tak neko tur nevar ne iestiprināt, ne izņemt!
Vai arī slīpi sadilušas tās pašas iekšas kur boris stiprinās, un ieslēdzot atpakaļgaitu tev viņš izkrīt.
Man ir gan bosch zilā gan milwaukee. Nevienai reversā nekas nekrīt ārā. Tiesa viņām noskrējiens ir tikai pāris mēneši.
Īsāk sakot, Tu vēlies kādam te iestāstīt, ka tas aparāts ir paredzēts tikai ciet skrūvēšanai, nevis vaļā skrūvēšanai? :)
Nu nebūs gan tā.
MartinsSi, 16.janvāris 2018, 11:39
bums [15.01.18]: Man ir Milwaukee Un urbi es iestiprinu patronā ieslēBet Bumsi tu taču viņu iestiprini turot patronas gredzenu. Tev tad ar to gredzenu kaut kas nav kārtībā. Ja tu neturi gredzenu, tad tak neko tur nevar ne iestiprināt, ne izņemt!
dzot urbjmašinu uz labo pusi Un izņemu bori iedarbinot urbjmašīnu reversā Ja borēsi visu laiku recersā šneks nāks vaļā -jau pārbaudīts It seviški biezā ledū