27.janvāris 2015, 08:52 | links
Uzskatu ka tas pašreiz ir labākais ko no borējamajiem var dabūt
18.janvāris 2015, 23:49 | links
oho, ta jau pa lēto bez muitas izskrēji cauri un dabūji uzreiz ar Eiropas ladīzeri, man USA lādīzers, bet parcik man jau ir pāris USA mantas kuras caur barokli no 220V uv 110V jābaro, tad ar lādēšanu nav problēmu, izrādās ka EU lādīzers ir konkrēta EU tirgus manta un USA savs. Bet nu tās 4.0ha bačas tur ķēmā, līdz arto vienmēr pietiek visai dienai brīvi.
juris.r, 18.janvāris 2015, 23:45
Bum, Milwauki tač no amīšiem sūtīji?
juris.r, 18.janvāris 2015, 23:35
Milwaukee FUEL baigā manta! neko tik labu neesmu vēl redzējis. Bosch viszilākais un Makita viszaļākā - tuvu nestāv.
juris.r, 18.janvāris 2015, 23:32
Tāds boris ir vajadzīgs ja strādā ar dzelžiem Man lai sameklētu strīpaino /aktīvu /aiziet kādi 100 caurumi :DTāpēc ir tāds Bruno jautājums
bums, 18.janvāris 2015, 23:08
par kreiso virzienu biju pavisam piemirsis, paldies jau iepriekš. par to šeibu tas gan bij skaidrs.
Kuram tad firmas borim ir vismazākais čakars ar nažiem? un vai taisot elektrobori pašu nažu konstrukcijai ir liela nozīme? Jo cik skatos lielākais daļai sfēriskie naži.
juris.r, 18.janvāris 2015, 23:01
Radās jautājums,bļitko vai ķikuru pirini?
BrunoL, 18.janvāris 2015, 23:05
par kreiso virzienu biju pavisam piemirsis, paldies jau iepriekš. par to šeibu tas gan bij skaidrs.
Kuram tad firmas borim ir vismazākais čakars ar nažiem? un vai taisot elektrobori pašu nažu konstrukcijai ir liela nozīme? Jo cik skatos lielākais daļai sfēriskie naži.