Ledus urbji

Nu tas tiesa,un kura vieta atrodaties?
Veikala man pateica sory,urbim nav ne kadas vainas un mes neko nevaram Jums palidze....
9.februāris 2014, 18:41 | links

Nu tas tiesa,un kura vieta atrodaties?
Veikala man pateica sory,urbim nav ne kadas vainas un mes neko nevaram Jums palidze....
9.februāris 2014, 18:41 | links

Lai pateiktu precīzu diagnozi ir jāredz urbis.....
9.februāris 2014, 18:34 | links

valdiszarins.Nu varetu but ka Morei.Moska fabrikas razojuma brakis,ibio abida.Galvenais aizbraucu uz copi un diena pagalam...Jauns urbis a se tev.

Haizivs8, 9.februāris 2014, 18:25
Vai pirms copes pārbaudīji vai skrūves ir pievilktas ????
Nu tak protams ka parbaudiju ,nav jau pirmais urbis mana muza.
valdiszarins, 9.februāris 2014, 18:30
9.februāris 2014, 18:32 | links

Arī Morei ,ja nav pietiekoši cieši srūves tad nāk vaļā.....
9.februāris 2014, 18:31 | links

valdiszarins.Nu varetu but ka Morei.Moska fabrikas razojuma brakis,ibio abida.Galvenais aizbraucu uz copi un diena pagalam...Jauns urbis a se tev.

Haizivs8, 9.februāris 2014, 18:25

Vai pirms copes pārbaudīji vai skrūves ir pievilktas ????
9.februāris 2014, 18:30 | links

valdiszarins.
Nu varetu but ka Morei.
Moska fabrikas razojuma brakis.Galvenais aizbraucu uz copi un diena pagalam...
Jauns urbis a se tev.
9.februāris 2014, 18:25 | links

Eh profini.Gribu uzzinat kas par vainu,esmu iegadajies jaunu urbi ESKIMOSO.Un ir tada problema ,urbjot taisas valla asmeni(urbis jauns 3dienas tik lietots...)ibio.

Haizivs8, 9.februāris 2014, 13:50

Asmeņi skrūvējas kā Morei vai Barnaulam ????
9.februāris 2014, 16:19 | links

Eh profini.Gribu uzzinat kas par vainu,esmu iegadajies jaunu urbi ESKIMOSO.
Un ir tada problema ,urbjot taisas valla asmeni(urbis jauns 3dienas tik lietots...)ibio.
9.februāris 2014, 13:50 | links

Jā konītis pagalam .. DDD

Arī ķitajozi aizgāja normālā režīmā ... JA uzasina pareizi...mazjiem-čaklajiem vēl jāmācās DDD

valdiszarins, 8.februāris 2014, 18:55

Aserim un Heinolai bija ar pārasināšanu par maz :DD Vismaz ar ABU mazāks kreņķis :))
8.februāris 2014, 19:00 | links

Jā konītis pagalam .. DDD

Arī ķitajozi aizgāja normālā režīmā ... JA uzasina pareizi...mazjiem-čaklajiem vēl jāmācās DDD
8.februāris 2014, 18:55 | links

Moras naži Copes Nams veikalos ir un būs!!!
8.februāris 2014, 16:33 | links

Rocket Racer :DDDDDD labāk būtu LUNOHOD uz kastes uzrakstījuši :DD Faktiski ja viņš kapeikas maksā tad ir jēga pamocīties šneks rokturi labi Pārējo jau var sastellēt :D

bums, 7.februāris 2014, 18:51
BIJU UZ LEDUS UN AR MORES NAŽIEM IET RŪKDAMS tagad jāmēģina kitajozi dabūt pie dzīvības

valdiszarins, 8.februāris 2014, 10:06

Kad konīti dzersim :D?
8.februāris 2014, 13:35 | links

Rocket Racer :DDDDDD labāk būtu LUNOHOD uz kastes uzrakstījuši :DD Faktiski ja viņš kapeikas maksā tad ir jēga pamocīties šneks rokturi labi Pārējo jau var sastellēt :D

bums, 7.februāris 2014, 18:51

BIJU UZ LEDUS UN AR MORES NAŽIEM IET RŪKDAMS tagad jāmēģina kitajozi dabūt pie dzīvības
8.februāris 2014, 10:06 | links

Tiem, kam ir Nero un liekas ka neiet - pārbaudiet, vai zem asmeņiem nav krāsas satecējuma valnītis. Laikam krāso vertikāli un pirms nažu uzlikšanas lieko nenotīra! Diviem čomu boriem jau tā bija un šodien kaimiņš bija nopircis Nero, tam arī to novērsu!
7.februāris 2014, 19:36 | links

Visu cieņu imperiālistu boriem no made in China people republic, bet lietojot krievu borus sākot no PSRS Ļeņingradas (zināmā laikā citi nebija nopērkami, ja neskaita dažu rūpnīcu šepmaņus (kuļibini pozitīvā vārda nozīmē)), kuri izgatavoja ekskluzīvu no neržas), barnaulas, pedējais ko lietoju nero NEVIENS jauns boris nebija jādod pārstellēt meisteriem. Domājam ko pērkam.
7.februāris 2014, 18:59 | links

Es domāju ka ar nažu nomaiņu vien nepietiks Rīt dod ziņu Lieku konjaku ka neies ....:DD

bums, 7.februāris 2014, 18:46[/quote]
Var jau būt...bet šovakar vairs nebija iedvesmas iedziļināties... tad jau rīt redzēsim... par rezultātiem ziņošu...
7.februāris 2014, 18:51 | links

7.februāris 2014, 18:51 | links

Be nekas...rīt visu pārbaudīsim bet man liekas ka vis atkal ir nažos....

valdiszarins, 7.februāris 2014, 18:38

Es domāju ka ar nažu nomaiņu vien nepietiks Rīt dod ziņu Lieku konjaku ka neies ....:DD
7.februāris 2014, 18:46 | links

Manuprāt pilnīgs sviests, ja biedrs iepērk jaunu bori, bet tas nefunkcionē, nu atvainojiet, varbūt jauna mazohisma izpausme.
7.februāris 2014, 18:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager