Nu tas tiesa,un kura vieta atrodaties?
Veikala man pateica sory,urbim nav ne kadas vainas un mes neko nevaram Jums palidze....
Veikala man pateica sory,urbim nav ne kadas vainas un mes neko nevaram Jums palidze....
9.februāris 2014, 18:41 | links
valdiszarins.Nu varetu but ka Morei.Moska fabrikas razojuma brakis,ibio abida.Galvenais aizbraucu uz copi un diena pagalam...Jauns urbis a se tev.
Haizivs8, 9.februāris 2014, 18:25
Vai pirms copes pārbaudīji vai skrūves ir pievilktas ????
Nu tak protams ka parbaudiju ,nav jau pirmais urbis mana muza.
valdiszarins, 9.februāris 2014, 18:30
valdiszarins.Nu varetu but ka Morei.Moska fabrikas razojuma brakis,ibio abida.Galvenais aizbraucu uz copi un diena pagalam...Jauns urbis a se tev.
Haizivs8, 9.februāris 2014, 18:25
Eh profini.Gribu uzzinat kas par vainu,esmu iegadajies jaunu urbi ESKIMOSO.Un ir tada problema ,urbjot taisas valla asmeni(urbis jauns 3dienas tik lietots...)ibio.
Haizivs8, 9.februāris 2014, 13:50
Jā konītis pagalam .. DDD
Arī ķitajozi aizgāja normālā režīmā ... JA uzasina pareizi...mazjiem-čaklajiem vēl jāmācās DDD
valdiszarins, 8.februāris 2014, 18:55
Rocket Racer :DDDDDD labāk būtu LUNOHOD uz kastes uzrakstījuši :DD Faktiski ja viņš kapeikas maksā tad ir jēga pamocīties šneks rokturi labi Pārējo jau var sastellēt :D
bums, 7.februāris 2014, 18:51
BIJU UZ LEDUS UN AR MORES NAŽIEM IET RŪKDAMS tagad jāmēģina kitajozi dabūt pie dzīvības
valdiszarins, 8.februāris 2014, 10:06
Rocket Racer :DDDDDD labāk būtu LUNOHOD uz kastes uzrakstījuši :DD Faktiski ja viņš kapeikas maksā tad ir jēga pamocīties šneks rokturi labi Pārējo jau var sastellēt :D
bums, 7.februāris 2014, 18:51
Be nekas...rīt visu pārbaudīsim bet man liekas ka vis atkal ir nažos....
valdiszarins, 7.februāris 2014, 18:38