Ledus urbji

Kodejs- tas jau tika izdarīts pagājušajā gadā,bet somi ir somi, viņi sola uz nākošo gadu ručkas nomainīt, Tu domā tikai pie mums ir problēmas ar darbaspēku, nē arī Somijā, tajā rūpnīcājaunākajam darbiniekam ir aiz 50 gadi un visi ir somi,šoreiz sliktā nozīmē :), kaut ko mainīt viņus vajag piespiest vismaz pāris gadus

Bumsi - Tu esi un paliec labs meistars, tāpat Tu būsi vienīgais, kurš varēs reaminēt salocītās un deformētās galvas :):)
To asināšanas štelli protams, ka vajadzēja ātrāk, bet ... Somi vienkārši nedeva savus asināmos darbagaldus, sākumā pat nerādīja un neļāva fočēt :):):), bet nu beigās saprata, ka jākoļījās vien ir, jo nesūtīs viņiem uz asināšanu ne letiņi, ne krievi, ne ukraiņi tās galvas...,
skandināvi sūta :):)
Starp citu solītā makšķerīte stāv man kabinetā :):), mēģināšu ievest ZIediņam vai Gintam
4.februāris 2014, 20:17 | links

Man ar zaļo mori 130 tā pati bēda - urbj jau ka prieks, viegli un ātri, bet mīksti! Roku ir vairāk jāpakustina kā, piemēram, ar rezerves bori Nero! Protams - pēc kārtas 10 caurumus es izraušu neiesvīdis, jo spēks nav jāpieliek! Tur ir jēga ko darīt vai tā nu viņām ir?
4.februāris 2014, 18:56 | links

Varbūt tomēr caur Salmo var rūpnīcai ieteikumus iesniegt? Veči uztaisiet normālas ručkas!
Patreiz lietoju Nova System, varbūt ka arī neko nemainītu, bet NG ir daudz taisnības par 2x lielāku griešanu kaut arī bez piepūles un nažu apsalšanu(domāju ka dēļ tās kompozīta galvas).
Bet paņemot rokā Heinolu ir vienkārši riebīgi, vai tad 20-30eur. labām mantām kādam būtu žēl. Paskatieties uz Nova system ručkām, prieks pieskarties!
4.februāris 2014, 18:28 | links

Grabi tur jau tas stāsts ja Salmo tirgo Heinolu un tā rūpnīca viņam pieder tad Asināšanas servisu Jums ir jānodrošina par visiem 100% Un ja tas ar jaunu darba galdu iznāks Man būs neviltots prieks
Tu mani zini personaļno Ja man nebūs ne Heinolas ne Rapalas par to tikai priecīgs būšu :) Man bez asināšanas darbu ir više kriši -Pat pie bļitkām netieku Kāpēc Sīmani šimpēju ne Salmo Tikai lai izdarītu secinājumus un darbu veiktu ar garantiju Ir jāsaprot ......Par kļūdām nerunāsim man pašam to ir kā sunim blusu Bet tās nav aiz nezināšanas ,bet aizņemtības Kaut kur steigā nav novilkts vai pārbaudīts Ja ir kaut kāda kritika novēršu visu bez ierunām un meklēju kur vaina ir bijusi Analizēju domāju Tupi nedrāžu
Ja viss aizies kā pienākās cepuri nost JUms jau to vajadzēja noorganizēt pirms boru tirdzniecības Man vismaz laiks būs biežāk uz ziemas copi aiziet .....:))
Pēc nedēļas paziņošu ka vairs ši tipa boru galvas neasinu /jāuzasina tās kuras ir pie manis/
Vēlreiz atkārtoju kurš tirgo un izplata tam arī jānodrošina asināšanas pakalpojums.
Ar cieņu Aivars aka bums
4.februāris 2014, 17:09 | links

šoreiz urbj izcili abi abas galvas,
Bumsis man 115 galvu uztaisīja tā, ka mačos biju ar mieru ar jebkuru urbties uz ātrumu :):), bet tur vēl makšķerēt arī vajadzēja, ne tikai urbt :)

Sīmanis asināja 155mm galvu, tagad urbj labāk kā tikko nopirkta, tā, ka nevar pateikt kuram cepējam maize baltāka :):)

arī nevajag, jo Bumsis ir amatnieks ar lielo burtu, kurš, ja vajadzēs, tad arī no jauna to galvu uzbūvēs
Sīmanis ir darbā un strādā par algu, ir darba galds, asina, jo rūpnīcā stažēties un skatīties bija, nebija darba galda, neasināja ....
Salmo, kā Heinolas urbju tirgotājiem, bija svarīgi, lai arī Salmo servisā varētu uzasināt Heinola galavas, tagad var .

neko vairāk ar to pateikt negribēju , smaidat vai nē
4.februāris 2014, 14:20 | links

sveiki. kads nevar pa leto pardot kadu normalu urbi? paldies ieprieks?
4.februāris 2014, 13:56 | links

un kurš labāks, no Sīmaņa vai Buma?:)
ilmarsvs, 4.februāris 2014, 11:02

nepareizs jautājums, nevis no Sīmaņa vai Buma, bet no somu darbgalda vai Buma! ;)
4.februāris 2014, 13:33 | links

un kurš labāks, no Sīmaņa vai Buma?:)
4.februāris 2014, 11:02 | links

Nova system ir labs Urbis, BET tikai atkusnī :):), salā tā galva apsalsts jau pie 2. āļiņģa, jāņem nazis un jātīra, citādāk nevar paurbt :):)

sākumā, pēc Nova System , Heinola man ne īsti patika, biju gaidījis vairāk, bet tad iedevu vienu galvu Bumsim uzasināt, otru Sīmanim (kuram beidzot somi iedeva asināmo darbagaldu :) ) un tagad varu pavisam droši teikt, ka tas ir ātrākais Urbis kāds jebkad man ir bijis ....

Nova System neprasa piepūli, bet apgriezieni jāuztaisa 2 reizes vairāk kā Heinolai\Rapalai
4.februāris 2014, 09:02 | links

MOra jau aizrunāta Lūdzu nesiekaloties :DD
3.februāris 2014, 23:36 | links

Tur var būt tikai divas vainas , 1 . nepareizi uzasināti naži . Kas asināja ? 2 . leņķi . Šodien tādu man atveda , jau jauns lāgā negāja , aiznesa uz Salmo , Sīmanis uzasināja tā , ka naži zili palika , un tad vispār vairs neiet , Bums savāca , redzēsim kā rītā ies .gintsgg, 3.februāris 2014, 16:53Sīmanis neasināja. V.Z. asināja. 'Vaina domāju nav nažos. Nu man diezgan neizdevīgi Mora. Tā kā dzīvoju ziemeļvidzemē tad visa tā asināšanas padarīšana u.c. sālīti sanāk. Jāved naži uz Valmieru, tad pakaļ jābrauc u.t.t. Nezinu kā ar būs ar Barnulu urbt, bet lētāk domāju ka sanāks. Ja kādam interese domāju ka pa kādu nelielu naudiņu varētu Moru atdod, ja vien kādam ir baigā interese.

edijsk, 3.februāris 2014, 17:53
Šādos gadījumos vajaga dot visu bori uz servisu apkopei un tad tā lieta būtu skaidra un boris urbtu kā vajaga

valdiszarins, 3.februāris 2014, 23:14

Pilnīgi piekrītu Valdi. Tāpēc jau minēju, ka ar asmeņiem viss domājams ok. vaina būs borī. tā problēma ir ka tā bora vizināšana šurp un turp iznāk beigās tik dārga, ka lētāk paņemt Barnulu. kaut kā tā. Un viena asināšanas reize Morai izmaksā tik dārgi (ar visiem ceļa izdevumiem), ka četrus nažu komplektus Barnulai var nopirkt. Tāds tas stāsts.
3.februāris 2014, 23:30 | links

Tur var būt tikai divas vainas , 1 . nepareizi uzasināti naži . Kas asināja ? 2 . leņķi . Šodien tādu man atveda , jau jauns lāgā negāja , aiznesa uz Salmo , Sīmanis uzasināja tā , ka naži zili palika , un tad vispār vairs neiet , Bums savāca , redzēsim kā rītā ies .gintsgg, 3.februāris 2014, 16:53Sīmanis neasināja. V.Z. asināja. 'Vaina domāju nav nažos. Nu man diezgan neizdevīgi Mora. Tā kā dzīvoju ziemeļvidzemē tad visa tā asināšanas padarīšana u.c. sālīti sanāk. Jāved naži uz Valmieru, tad pakaļ jābrauc u.t.t. Nezinu kā ar būs ar Barnulu urbt, bet lētāk domāju ka sanāks. Ja kādam interese domāju ka pa kādu nelielu naudiņu varētu Moru atdod, ja vien kādam ir baigā interese.

edijsk, 3.februāris 2014, 17:53

Šādos gadījumos vajaga dot visu bori uz servisu apkopei un tad tā lieta būtu skaidra un boris urbtu kā vajaga
3.februāris 2014, 23:14 | links

Par to Novas galvu nosacīti Stiprinājumi pilnīgi citi pie šneka
3.februāris 2014, 22:02 | links

Vēl jautājums, vai ir saderība ar visiem Rapalām ,Heinolām.

goga68, 3.februāris 2014, 21:29

Saderības nekādas :DD Rapalas šneks ar Mora Nova System galvu Vienīgais ja tā 6 mm skruvīte to brūķi turēs galvas varēs varbūt savstarpēji mainīt gan jau izdomāsim :))
3.februāris 2014, 21:47 | links

Vēl jautājums, vai ir saderība ar visiem Rapalām ,Heinolām.
3.februāris 2014, 21:29 | links

Rapala UR Evo 4 "Zaļais, ledus urbis labākais un praktiskākais Rapala UR ! Šie jaunie EVO modeļi ir piedāvāti ar ECO SC2-asmens kroni, kas ir izgatavoti no kompozītmateriāliem un ir ar nomaināmiem nažiem Šie urbji izgatavoti Somijā., Un viņi strādā jebkuros apstākļos, un visos ledus apstākļos/cietībā/

Viegls
Strādā ar visiem lediem un jebkuros apstākļos
Viegli maināmiem ieliktņiem
Rokturi ar lodīšu gultni
Un spirālveida tērauda vārpstu, kas ir pulvera krāsas pārklājumu
Griezošā daļa izgatavota no kompozīt materiāla
naži viegli nomaināmi
u.t.t :DDDD Kā būs dabā redzēsim
22.novembris 2013, 21:50 | citēt | links
Vēlētos uzzināt, vai kāds jau ir notestējis?
3.februāris 2014, 21:26 | links

Katram meisteram var gadīties pa ķibelei man piemēram ir 5 rapalas galvas kuras neiet ,kā vajag vainu es zinu un to novērsīšu /akmens bija nedaudz par rupju/veidoja pārasmeni nedaudz lielāku kā pieļaujams GALVENAIS ir zināt kur vaina un nezināšanas dēļ samaitāt mantu -tas jau ir nepieļaujami Nevar tamborēt ,ka es redz Dartanjans un tu kunde neko nejēdz un tā tam jābūt KATRAM meisteram ir jānovērš pieļautās kļūdas.
Ja runājam par 150 Mori tad tā pamatnes ir ļoti vārīgas Neliels liekums un pakaries asini ,kā gribi Negriezīs.Parasti bēda ir tāda ,ka kādā no vietām naži atgriežās ,bet copēt vēl gribās un aiziet pa veciem caurumiem nu ir 2 vainas naži un bora galva Tie tātad jānoriktē pareizi atpakaļ .ķā bija
3.februāris 2014, 18:13 | links

Edijsk es labrāt viņu no Tevis nopirktu Naži rezerves fondam šneku izmantošu elektriskajam verķim un rokturi aizies kā rezerves daļas Uzraksti pm kā to varam nokārtot :))
3.februāris 2014, 17:59 | links

Tur var būt tikai divas vainas , 1 . nepareizi uzasināti naži . Kas asināja ? 2 . leņķi . Šodien tādu man atveda , jau jauns lāgā negāja , aiznesa uz Salmo , Sīmanis uzasināja tā , ka naži zili palika , un tad vispār vairs neiet , Bums savāca , redzēsim kā rītā ies .

gintsgg, 3.februāris 2014, 16:53

Sīmanis neasināja. V.Z. asināja. 'Vaina domāju nav nažos. Nu man diezgan neizdevīgi Mora. Tā kā dzīvoju ziemeļvidzemē tad visa tā asināšanas padarīšana u.c. sālīti sanāk. Jāved naži uz Valmieru, tad pakaļ jābrauc u.t.t. Nezinu kā ar būs ar Barnulu urbt, bet lētāk domāju ka sanāks.

Ja kādam interese domāju ka pa kādu nelielu naudiņu varētu Moru atdod, ja vien kādam ir baigā interese.
3.februāris 2014, 17:53 | links

Tā jau viņš saka , bet viņam ir pārāk laba sirds . DDD
3.februāris 2014, 17:30 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager