Ledus urbji

27.janvāris 2014, 17:59 | links

Sweiki copmaņi.. Lieta tada ka esmu iesacējs ziemas cope, un ir doma iegadaties urbi, bet newaru izlemt starp Barnul un Nero urbjiem runa ir par 130 diametra.varbut kads varetu padalities pieredze, un un plusos un minusos starp siem variantiem,lai vieglak izlemt.
27.janvāris 2014, 17:47 | links

sveiki. ko jus sakat par mora ice ledus urbi? labs vai nau tik labs. varbut varat ieteikt kadu labu un letu ledus urbi. paldies jau ieprieks.
27.janvāris 2014, 17:29 | links

===Aizmirsi vēl modificētos, kuri liekas uz 130, bet caurumu urbj uz 150===
...vo,, uz šito es šodien uzrāvos,nopirku nero nažus ar pakāpi,bet šie manam krieviniekam neder jo manam 125-kam attālums starp skrūvēm 25 mm,,,
tātad jāņem tie ,kas paredzēti uz 150,,, :) gadās !
27.janvāris 2014, 17:24 | links

Nero uz 130mm ir 4 nažu versijas.
Taisnie,
Taisnie-robotie,
Pusapaļie,
Divpakāpju.

EiZii, 27.janvāris 2014, 14:52

Aizmirsi vēl modificētos, kuri liekas uz 130, bet caurumu urbj uz 150
27.janvāris 2014, 16:37 | links

ja par krievu urbjiem, tad ja gadu atpakaļ mans viedoklis bija ka nafik pārmaksat par heinol-morām ja tik pat labi var urbt ar ņero, tad šogad saku - nafik tos ņero...Tie sfēriskie naži griežas labi ja āra ir nedaudz zem nulles. Vakar jau kuro reizi pārliecinājos ka kartīgā salā, (un vakar nemaz nebija tas lielākais), tie sfēriskie nazi negriež. Pie tam pilnīgi svaigi naži. Kad pārsvīdis 5 min ar visu svaru uzgūlies biju izurbis vienu caurumu, sapratu ka tā turpināt nevar. Uzliku pirmo nazi no Tonar otro atstajot sfērisko un tad gan tā lieta aizgāja.... Bet nu tā ir ākstīšanaš protams, tiko būs rūpijas pirkšu mori vai geinolu, pie tam no dārga gala

Duglas, 27.janvāris 2014, 13:32

Nu nezinu, vakar Peipusā Nero urbis grieza, ka prieks, pie tam naži iet jau trešo gadu bez asināšanas. Pagājušo gadu ar metrīgo ledu arī nekādu problēmu
27.janvāris 2014, 16:35 | links

Gribeetos zinaat kadaa veidaa Lideru Peeteris paartaisiija ruchkas uz gultniem?

Man ir mora expert, urbis pa pirmo, bet nu tas ruchkas man kaitina, jo originalas plastmasas ruchkas kuras man Siimanis sachinjiija griezhaas teiksim taa - ne paaraak.
27.janvāris 2014, 15:28 | links

Nero uz 130mm ir 4 nažu versijas.
Taisnie,
Taisnie-robotie,
Pusapaļie,
Divpakāpju.
27.janvāris 2014, 14:52 | links

Un vēl (Duglasam) - ja nemaldos, pagājušajā gadā te runāja par to, ka Nero asmeņiem izplatītas 2 "versijas" - oriģinālie, kas esot OK un kaut kādi kreisie, kas itin nemaz nav OK. Varbūt būsi ticis pie tiem tizlajiem...
27.janvāris 2014, 14:46 | links

ja par krievu urbjiem, tad ja gadu atpakaļ mans viedoklis bija ka nafik pārmaksat par heinol-morām ja tik pat labi var urbt ar ņero, tad šogad saku - nafik tos ņero...Tie sfēriskie naži griežas labi ja āra ir nedaudz zem nulles. Vakar jau kuro reizi pārliecinājos ka kartīgā salā, (un vakar nemaz nebija tas lielākais), tie sfēriskie nazi negriež.

Man ir Nero un vakar/aizvakar biju copēt (ārā padsmit mīnusos) - nu nez, man taisni tevis minētie naži bija - pa pirmo (pie tam ne gluži vakar šie likti, bet pagājušajā gadā, tātad lietoti). Šķīdoņa laikā ir švakāk, tad tik labi neņem, bet tādu labi salušu ledu griež elementāri - ne tur piepūles, ne kā.

Varbūt vaina ir urbšanas tehnikā. Bijām copēt ar vienu kamerādu. Man pa pirmo, šim jau pie trešā āliņģa dirsa putās, lai gan jaunēklis gana spēcīgs. Domāju, kas tad nu? Izrādās, šis nikni guļas virsū urbim un ar spēku spiež (liela pieredze ar trulu krievinieku), bet tad nesanāk. Pateicu, lai neko nespiež un ļauj urbim pašam "darīt lietas" - tad lieta aizgāja.
27.janvāris 2014, 14:40 | links

kā copmanis saku, ka I Mora ir labi, I Heinola,

urbis esmu ar ļoti dažādiem, tagad urbju ar Heinolu, 115mm šneks, kuram lieku vai nu 115 mm vai 155mm galvu, kā vakar teica Lideru Pēteris, tad tas ir man līdz šim pats labākais boris :):), tikai tie mīkstie rokturi ..., kurus somi apsolīja nākamgad pārtaisīt, pats aptinu tos ar izolācijas lentu un ir ok, Pēteris uzlika uz gulņiem koka ručkas :):), bet pats Urbis urbj vienkārši zvērīgi...., neērtības ir tikasi tās, ka tālākos braucienos Morai var paņemt līdzi rezerves nažus, Heinolai rezerves galva..

kā tirgotājs varu teikt, ka ar mirkli, kad Mora nonāca tirgošanā pie Normarka, tā ir kļuvusi mazāk pieejama kā bija un nav īsti skaidrs kad un vai uzlabosies situācija,
ar Heinolu problēmu nav un nebūs, jo Salmo galvenā noliktava ir tepat Latvijā, komunikācija ar rūpnīcu notiek pa taisno...

cenas ... + - līdzīgas
27.janvāris 2014, 14:21 | links

ja par krievu urbjiem, tad ja gadu atpakaļ mans viedoklis bija ka nafik pārmaksat par heinol-morām ja tik pat labi var urbt ar ņero, tad šogad saku - nafik tos ņero...Tie sfēriskie naži griežas labi ja āra ir nedaudz zem nulles. Vakar jau kuro reizi pārliecinājos ka kartīgā salā, (un vakar nemaz nebija tas lielākais), tie sfēriskie nazi negriež. Pie tam pilnīgi svaigi naži. Kad pārsvīdis 5 min ar visu svaru uzgūlies biju izurbis vienu caurumu, sapratu ka tā turpināt nevar. Uzliku pirmo nazi no Tonar otro atstajot sfērisko un tad gan tā lieta aizgāja.... Bet nu tā ir ākstīšanaš protams, tiko būs rūpijas pirkšu mori vai geinolu, pie tam no dārga gala

tur jau ta lieta.. piekritishu tev.. man tada pati problema ar tonar bori.. tapec gribetu zinat kadu bori man uz nakamo sezonu skatities.. doma ir par to heinola sport 115.. vnk gribetu zinat ko iesaka meistari. kurs no veikalu plauktos atrodamiem butu pa pratam? naudas izteiksme ap +-100ls
27.janvāris 2014, 14:06 | links

27.janvāris 2014, 13:32 | links

Mazajos mēros Kruievu ražotie
1.Barnauls -Tonar 100 mm
un laikam īlenu klasē citas altrnatīvas nav

Kur šamie ir dabonami????
27.janvāris 2014, 13:08 | links

Mazajos mēros Kruievu ražotie
1.Barnauls -Tonar 100 mm
un laikam īlenu klasē citas altrnatīvas nav
Mazajos firmačos
1 Rapala 110-115
2.Mora 110
3.???????
Par ko vēl var pastrīdērties :DD Jo Mora 110 naži ir grūti nobeidzami un viegli asināmi
27.janvāris 2014, 12:03 | links

27.janvāris 2014, 11:06 | links

Heinola EasyRun 150mm

RockDead2010, 27.janvāris 2014, 09:52

Nečakarē savu nervu sistēmu Paņem Mora 150 melno Tā ir atstāta pie Ginta 55 ls uz štuci nepateikšu cik ēbrejos Tur ir viss gan labi naži gan teleskopiskais šneks garā vītne
http://www.bildites.lv/viewer.php?file=gouishxb3rkqaomn5vji.jpg
Protams ar manu dgarantiju :)
27.janvāris 2014, 11:02 | links

Heinola EasyRun 150mm
27.janvāris 2014, 09:52 | links

Labriit!

Gribu jautāt par ledus urbis Heinola 150mm ko saki par šo??
27.janvāris 2014, 09:51 | links

3.Barnauls/Tonars/-130

bums, 27.janvāris 2014, 08:31

Iet runa par jauno Tornado(Tonar)?
27.janvāris 2014, 09:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager