Ledus urbji

Skatos un nepazīstu Rapalu. Kas tas par tādu dīvainu savienojumu? ... Manējai Rapalai nolokās tikai rokturis. Šitai noteikti transportēšanas garums ir mazāks nekā manam urbim. Interesanti:) Bet domāju, ka neesi velti ieguldījis naudu urbī. Galvenais atceries, kad dosi asināt galvu, uzraksti uz tās savu vārdu, lai tieši tā pati galva atnāk atpakaļ. Citādi šito galvu jau ir tik daudz, ka ienāksies kāda somu nojāta līdz pēdējam asinājumam. It kā jau nekas, bet tik un tā patīkamāk, ja ir pašam savējā:D

mirtins, 24.oktobris 2013, 17:32

Tev ir modelis UR1, bet man ir UR2, ir vēl arī UR3, pareizāk sakot bija:)

Ceru, ka tik ātri nevajadzēs asināt, bet noteikti došu tikai tam meistaram, kas arī atdos man to pašu atpakaļ!
24.oktobris 2013, 17:56 | links

didzinators-kur dabut tadu Rapalu,ja nav noslepums,un cik musu naudinjas maksa?
24.oktobris 2013, 17:50 | links

Skatos un nepazīstu Rapalu. Kas tas par tādu dīvainu savienojumu? ... Manējai Rapalai nolokās tikai rokturis. Šitai noteikti transportēšanas garums ir mazāks nekā manam urbim. Interesanti:) Bet domāju, ka neesi velti ieguldījis naudu urbī. Galvenais atceries, kad dosi asināt galvu, uzraksti uz tās savu vārdu, lai tieši tā pati galva atnāk atpakaļ. Citādi šito galvu jau ir tik daudz, ka ienāksies kāda somu nojāta līdz pēdējam asinājumam. It kā jau nekas, bet tik un tā patīkamāk, ja ir pašam savējā:D
24.oktobris 2013, 17:32 | links

Vienu dienu palasījos šo topiku par ledus urbjiem, un sapratu, ka urbju pasaulē arī ir tādas kategorijas kā ''braukt ar Moskvich vai Volvo''

Tad sagribējās šo ziemu iesākt ar kaut ko labāku, jo vecais urbis urba švaki, itsevišķi, ka biezs ledus ar daudzām kārtām un ūdeni pa vidu.

Palasot šo topiku sapratu, ka Rapalas pēctece Heinola nav diez ko labi izdevusies, tāpēc nodomāju par katru cenu atrast Rapala urbi.

Viena stunda internetā, pāris zvani un šo svētdienu dabūju savu kāroto Rapalu UR2 115-600.

Vecais urbis bija pirms 7 gadiem pirkts Salmo, laikam krievu un bez nosaukuma.

Te bilde ar veco un jauno urbi:

Varbūt kāds to var atpazīt, bet doma savest tāpat kārtībā, kad būs ledus, tad iedošu Bumsim, lai sariktē un gaida savu darba dienu:)
24.oktobris 2013, 17:06 | links

Bums
Lūdzu ja nav smagi vari pameklēt to numuru Rēzeknes meistara!
Liels paldies jau iepriekš!
13.oktobris 2013, 20:42 | links

Man kaimiņš Zariņvaldis asina un remontē ledusurbjus.Gan man un paziņām asināja un super.Ļoti labs meistaes!

orests, 11.oktobris 2013, 10:19

Pilnigi piekrītu Vidzeme ir nodrošināta Rēzeknē arī ir viens meisters Krievu boriem Jāmeklē kaut kur bija telefons
11.oktobris 2013, 11:01 | links

Man kaimiņš Zariņvaldis asina un remontē ledusurbjus.Gan man un paziņām asināja un super.Ļoti labs meistaes!
11.oktobris 2013, 10:19 | links

Rēzeknē/Ludzā tač ne vienam vien vajag urbjus remontēt, sametieties čupiņā un tad jau viens var aizvest vai nu uz Rīgu, vai Valmieru! Bēdu nav!
11.oktobris 2013, 08:21 | links

Rēzeknē vai Ludzā ir kas remontē ledus urbjus?
11.oktobris 2013, 00:01 | links

Valdlaučos būs aka Mora par ļoti adekvātu ciparu Pat nācās mēģināt uz Inbox lledushalles ledus -Tas ko mēģināju bija 130 mm 1:1 noklonēts no Moras domāts amīšu tirgiem Laikam tas bija paraugs ,bet paraugi jau vienmēr ļoti intresanti sanāk Jāskatās kas būs pēc tam ? Jo epopeju ar Aseri aka Heinolu mēs labi atceramies :DD gaidīsim ledu un provēsim Par rezultātiem ziņošu /tad kad būs ledus vismaz 5 cm/ ;DDD
10.septembris 2013, 23:35 | links

Albakorā nebija. Ronny ziņu uzmetīšu gan.

Hotentots, 21.marts 2013, 11:09

Albakorā nažu noteikti nav un no maija mēneša pats arī vairs tur neesmu, bet naži būs, urbji arī, tik jāgaida kad atnāks
10.septembris 2013, 23:17 | links

man laikam veel paagri Tev suutiit rizho hrenovo (115), 1na ziema tikai un veel it kaa labi njeema, bet doma panjemt to 130 vai 135 , kaada tur bija - neatceros, galvu
10.septembris 2013, 21:18 | links

jauki, jauki - runas jau par urbjiem, ehhh "kaa gribas buut ziemaa", bet ziema laikam driiz nebuus, jo uudens liimenis tilpnees zems..

ilmarsvs, 10.septembris 2013, 21:11

Es jau asinu :DDDDDDDD
10.septembris 2013, 21:13 | links

jauki, jauki - runas jau par urbjiem, ehhh "kaa gribas buut ziemaa", bet ziema laikam driiz nebuus, jo uudens liimenis tilpnees zems..
10.septembris 2013, 21:11 | links

Liektu var sataisīt jo tur ledus nav vajadzīgs -ir stends Ja Mora ņem tad tur neko darīt nevajag kad neņems tad arī asināsi
10.septembris 2013, 20:59 | links

Ir jēga nest vienu sezonu griezušos mores nažus uz asināšanu? Pēdējais ledus vēl tika urbts uz nebēdu! Un kā tagad var sataisīt liektu urbi - nav tač ledus kur notestēt rezultātu?! :D
10.septembris 2013, 20:14 | links

Asināmais beņķis morai ir akan uzstellēts Ar šodienu varat nest
Smilšu strūkla un kamera arī gatavībā
9.septembris 2013, 09:10 | links

Albakorā nebija. Ronny ziņu uzmetīšu gan.
21.marts 2013, 11:09 | links

uzraksti ronny pm.. es pie vinja dabuju, albakora... nazi labi.. :)
21.marts 2013, 10:32 | links

Klau, vīri, kāds var pačukstēt, kur Rīgā var dabūt 130nieka Nero asmeņus?
Šur tur pameklēju, neatradu...
21.marts 2013, 10:29 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager