Kaut ko tamlīdzīgu redzēju vienā video, kur inspektori Lielupē pagājušajā ziemā ņēma ārā tīklus. To video gan vairs neatrodu...
28.janvāris 2013, 13:20 | links
ibio, tad tomeer steigas deelj es esmu ietrinies ar savu izveeli :D kaa vienmeer! muuzhiigi sev maacu, ka pacietiiba ir tikums, bet labi, kaa ir taa ir, ko nopirku ar to tagad jaagulj.. gan jau naaks atkal treknie laiki un naaks blatnie urbji :):):):)
Dizhais, 27.janvāris 2013, 23:27
valdis, pilnīgi tev piekrītu ka ja pratīgi apietas tad var urbt ilgi un dikti. Es tik stastīju par savu pieredzi un secinājumiem lasot to ko šeit raksta. Vēl nesen es nezināju par tādu meistaru bumu un citiem un ta ka nezus pats trīt nemāku tad vienkārši pirku jaunus
Duglas, 27.janvāris 2013, 23:27
dizhais, barnauls saplīsīs pēc kādim 1000 caurumiem, naži notupēs vēl ātrāk. Kaut gan šķiet tādu super urbju vispār nav, ir kā kārts noliksies. Te daži saka ka piem ar barnauli 5 gadus urbjot no probļems, citi re ku dārgo heinolu pec 4 reizes lamā. Nero ir patīkamaks urbiens nekā barnaulim. Rapalim vēl foršāks, bet es no pensijas nevaru atļauties tas galvas pirkt
Man piemēram zalā Morīte jau 12 gadus kalpo un vīri uz remontu nes 70 gadu borus kas joprojām kalpo....
Rapalai nekādas galvas nav jāpērk ja akmeņus neurj tad var pat trīs sezonas bez asināšanas iztikt ...galvas nemaina bet asina pie meistara....
Duglas, 27.janvāris 2013, 23:10
taa arii domaaju,ok super, paldies par padomu, proveeshu un ceru ka liidzees
Dizhais, 27.janvāris 2013, 22:48