Krimuldietis [29.07.20]: Karpas ielaistas ? Kāds kautko velk ārā ?Arī interesē! 2x esmu bijis divus gadus pēc kārtas, ne copes, šogad jābūt! Es vismaz tā ceru...
30.jūlijs 2020, 08:22 | links
Krimuldietis [29.07.20]: Karpas ielaistas ? Kāds kautko velk ārā ?Arī interesē! 2x esmu bijis divus gadus pēc kārtas, ne copes, šogad jābūt! Es vismaz tā ceru...
orests [17.07.20]: Man šorīt lielajā ne copes,bet čoms mazajā trīs karpas,lielākā 6.200kg.Mēs pērkam karpas par 3.50eu.kilogramā,tāka cena 5eu ir ļoti maza,ja ķeras 2.,2.50kg vidējais.Es jau vienreiz rakstiju ka šie nav privāti dīķi kur īpašnieks pelna džipam.Cik naudu iekasējam par tik arī ielaižam zivis.Man veikalā teica, ka mazajā par 3 kg lielākas karpas nav. Tā, ka tavs čoms, varbūt, noķēra 9.200 kg mazajā...
predators [16.06.20]: okots [3.jūn]: Sveiki copmaņi! Vai ir kāds bijis Ansī un kādi panākumi?4 reizes esmu bijis, pilnīgs klusums. Bet iespējams šogad neprotu vairs ķertPa visu savu copmaņa dzīvi cik esmu tur copējis karpu skaits 0 !!!
Nu nevar te neko ieteikt...no rīta būs kaušanās!Pasēdi pie dīķa un pavēro kur izlec,tur arī copē.
orests, 9.jūlijs 2020, 20:57