Daddy_jot,trennnnnēties un velreiz ... !Panākumi neizpaliks!
12.jūnijs 2019, 12:08 | links
Jā, ūdens moči ir sērga !
Esmu gan rakstijis, gan personīgi runājis ar savu pašvaldību, lai izdod saistošos noteikumus un nosaka konkrētu teritoriju, kur šamiem dauzīties, diemžēl bezcerīgi ! Saņēmu atbildi, ka jāpiesaista dārgi juristi, jātaisa dārgas zīmes utt !!!
Bet gribu vien aizbraukt uz vietu, kur pacopēt vai atpūsties ar sīkajiem un zināt, ka tur viņu nebūs.
Vai tiešām tas ir tik grūti ???
Jon-Hill, 12.jūnijs 2019, 10:20
Zivis te ir visādas.Karpas,līņi,brekši,raudas,asari,zandarti,līdakas,karūsas.Lielākais breksis redezēts2.500kg.Lielākā karūsa 2.600kg.Asari kilogramnieki,līdakas desmitnieces,zandarti ap 4kg.Lielākā karpa 20+ kg.,man 14kg.
orests, 12.jūnijs 2019, 08:38
Pēc pagāšgada nodotām licencēm lielākā daļa karpas aizgāja pa licencēm.Te biedrībā ir ap 70+- biedri,bet rakstu tikai es.Ir man pārmetuši ka uzrakstu ka ielaistas karpas.Par zandartiem nepateikšu,te pāris vēči ir tādi kas specializējās uz žaņiem.
orests, 11.jūnijs 2019, 16:50
orests [05.06.19]: Šogad cena cēlusies jo karpas iepērkam par 3.50eu.kilogramā.,un zem 2kg gandrīz nav.Es jau vienreiz rakstiju ka te neviens džipu pa to naudu nepirks.Visa iekasētā nauda aiziet apsaimniekošanai un zivīm.Jo vairāk naudas,jo vairāk zivis tiek ielaistas!Ielaižam arī zandartus un līdakas.Saprotu no apsaimniekotāju puses. No savas savukārt varu sacīt, ka karpot baigi nekarpoju. Cik ir iznācis, tad absolūtu lielāko daļu uz karpàm pa tukšo, bet tā nav mana copes disciplīna. Bieži atbrīvojoties pāris stundām patika aizskriet un pamētāt spiningu, jo laba piebraukšana, nav tàlu u.c. Šogad vairs nav prieka, jo pa pāris st. atdot 5 - 6 € .. Nu, strādàju LV un ienākumi ir tik cik ir. Dažreiz ir jādomā kur ieekonomēt. Bet kādu reizi jau noteikti aizbraukšu.
orests [05.06.19]: Pie dīķa pienesīs klāt,tikai tas maksā 1eiriķi dārgāk......6eu.Šogad cena cēlusies? Man šķiet, ka bija 3€ pie dīķa 4€. Laiva 4€.
Jā,šogad veikalam jauns saimnieks kurš kategoriski atsakās tirgot licences!Tikmēr tantiņa nevarēšot nopirkt desu!(Mudaks),makšķernieki pērk kukurūzu,alu,kādu zaceni,čipšus.Bieži redz ka copmanis nāk ārā no veikala ar veselu klēpi pirkumu!Tādi jau mums tie biznesmeņi ir,liek tik cenu klāt un cer ka biznes ies,bet kuku maku,lielākā daļa brauc uz Valmieru iepirkties,jo tur daudz lētāk,un izvēle lielāka.
orests, 2.jūnijs 2019, 17:53