bet roņi tur tiešām ir pa pilno ,rudens pusē redzu gandrīz viņus vai katru reizi kad pīckoju .vasarā gan nav jo motorenes viņiem laikam nepatīk -)
24.novembris 2018, 14:00 | links
igis190 [22.10.18]: Baltās zivis visas ir jabaro...Nu man ir bijusi tada pieredze ka divata braucam makskeret! Un viens piebaro ar baribu no ka zivs nevar atteikties bet es bez baribas 2,5m blakus makskereju man man biezak nak ara un lielakas neka draugam
Pluume [16.10.18]: Lucky [7:44]: Vakar uz stundiņu līdz tumsai pataustīju asarīti. Nu brokastīm noķēru un ne vairāk. Nu galīgi vāji, nav viņš ienācis un tas jau krietnu laiku, dīvains šis gads :DTieši tā, divas dienas pa 3-4h nesājos gar tilta rajonu nu ļoti bēdígi, nez jagaida kad laiks vai vējš pamainīsies hvz :) bet veči pie tilta raudas uz nebēdu velk....Jā, raudas velk normāli, bet asaris ir kaut kur nozudis.
Lucky [16.10.18]: Vakar uz stundiņu līdz tumsai pataustīju asarīti. Nu brokastīm noķēru un ne vairāk. Nu galīgi vāji, nav viņš ienācis un tas jau krietnu laiku, dīvains šis gads :DTieši tā, divas dienas pa 3-4h nesājos gar tilta rajonu nu ļoti bēdígi, nez jagaida kad laiks vai vējš pamainīsies hvz :) bet veči pie tilta raudas uz nebēdu velk....
Sveiki,ka ir ar ugunskura kurinasanu un telts sliesanu pie bulupes? Cik lasiju ka aizliegs un sods ir no 30-350€ vai lidz 71€! Bet citi eaot kurinajusi un viss esot bijis ok
pucejanis95, 2.septembris 2018, 22:48