Mmmm skumīgi izklausās.... Neko darīt rīt ari brienu uz b-upi..... Tuvumā citu variantu laikm nav.....
22.marts 2018, 20:58 | links
Kewey [22.03.18]: to medvecki; karte nav pareiza , Rojas 16https://www.riga.lv/lv/news/precizeta-informacija-par-aizliegumu-atrasties-uz-rigas-udenstilpju-ledus?13192
shaiba [21.03.18]: Medveckis [Vakar]: Esmu papētījis MK noteikumus,bet īsti nevaru saprast kas ir atļautais posms un kas ir neatļautais posms.Varbūt kāds var izstāstīt vai iemest kādu screenu?Ne asakasSuper milzīgs paldies!
Medveckis [21.03.18]: Esmu papētījis MK noteikumus,bet īsti nevaru saprast kas ir atļautais posms un kas ir neatļautais posms.Varbūt kāds var izstāstīt vai iemest kādu screenu?
Medveckis [21.03.18]: Esmu papētījis MK noteikumus,bet īsti nevaru saprast kas ir atļautais posms un kas ir neatļautais posms.Varbūt kāds var izstāstīt vai iemest kādu screenu?
Pluume [20.03.18]: Medveckis [Vakar]: Sveiki kungi,Tāds pats iznākums
Kas notiek buļļupē?Varbūt jau ir vaļā?Nop ledus 7dien bija vel 15-25cm atļautajā posmā, cope gan nekāda ūdens kā atšķaidīts piens....... 5 bezcerīgas stundas noskraidijos.....
Medveckis [20.03.18]: Sveiki kungi,Nop ledus 7dien bija vel 15-25cm atļautajā posmā, cope gan nekāda ūdens kā atšķaidīts piens....... 5 bezcerīgas stundas noskraidijos.....
Kas notiek buļļupē?Varbūt jau ir vaļā?
sublimats [11.03.18]: Es ar biju Buļļupē bijušās EMR rajonā!Tajā "tirgū"kurš tur notika pa vidu es nelīdu,bet darbojos aptuveni 5 metrus no krasta,un arī nesūdzos par copi!Tas ko tur vīri vilka pa vidu bija arī piekrastes zonā,protams vidū smalce varēja būt mazāk,kas nedaudz traucēja!Šodien 5 metros no krasta varēja tikai sauļoties un skaldīt panneniekus, tādus ap 50 gr lielākais:D