Sveicināti !
Gribēju pārliecināties vai man vienīgajam te ir tāda problēma.
Var teikt, es tikko sāku makšķerēt, izlasīju literatūru kaut kādu par zivīm, pajautāju paris cilvēkiem , kas un kā tur darās, un sākot lasīt noteikumus man tā nedaudz dusmas uznāca...
Var teikt , es kā iesācējs tuvākajā laikā nekad neņoķeršu zivis tajos izmēros kuras varētu paturēt... Tur jau pieredzei jābūt, a ko tad es darīšu viosu to laiku, ķeršu visas tās zivis un laidīšu vaļā ? Labprātāk no viņām voblas ņamīgas sattaisu
Un vai tā ir taisnība, ja es atļaušos kaut kādu ķilavu paturēt, kas par pus centimetru īsāka nekā normatīvos teikts, tad man atņems visus zvejas rīkus ? citāts: "veicot makšķerēšanas kontroli, ir tiesības pārbaudīt lomu un makšķerēšanā izmantotos rīkus, sastādīt protokolu par šo noteikumu un licencētās makšķerēšanas noteikumu pārkāpumu, kā arī normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā izņemt nelikumīgi iegūtās zivis un pārkāpuma izdarīšanas rīkus un līdzekļus."
ja man kaut kāds inspektors dēļ 2 prusakiem ņems makšķeri nost, tad piedodiet man, tā ir zādzība, un morāla izvarošana...
Es nesmu nekāds rūdītais maluzvejnieks, kapēc uz mani vajadzētu attiecināt to pašu nežēlību kādu attiecina uz tiem cilvēkiem kuri to dara ar nodomu ?
Viss ko es gribu ir pasēdēt mierīgi pie upes un makšķerēt, a tagad kā es normāli varu atpūsties, zinot ka šitā te ar manīm appiesies ? Cik daudz cilvēkus es zinu kas pa naktīm tīklus liek, man liekas ka viņa pārkāpums ir daudz bargāks, un viņus nekad nepieķer, to es saprotu, tādi jāķer un jāsoda. Tapēc es vēlētos lai mani liktu mierā visi tie zivju inspektori. Un man po* ja es noķeršu asari pa 3 cm īsāku nekā atļauts... neeju vismaz ar tīklu makšķerēt un neļaušu man prieku sabojāt.
Varbūt man vienīgajam tādas emocijas, es nezinu, bet es uz to visu skatījos ļoti priecīgām acīm, bet tagad jau būs jāraustas uz katru cilvēku kas man nāks un likumīgi apzags. Ok, tās pavisam maziņās, un tās tur kuras nārsto jau es neķeršu, tik daudz es saprotu, bet ja būs īsāka tā pat es paturēšu.
6.jūlijs 2011, 10:40 |
links