krumujancis [09.08.18]: ....tīkliņi, piena pudeles, pirkumi fasēti papīros, tikai 4 mljrd iedzīvotāju uz planētas... Ko iesākt - kjāni?Tu sekta gadijuma nesastavi ka pa mirshanu vien runaa..runajot pa piedirsanu kamer valdiba bus tupa un nebus maksas pienjemsanas punkti kur naudu sanjemt ..tikmer ar dirsis pilnu zemi nahuj vakt ja esmu nodokli samaksajis lai suda vejonja brigade vac
juliuss, 9.augusts 2018, 19:49
Dievs vien zina ko iesākt?
Mēs, tu un es, neko vairāk par nemēslošanu dabā, pie upes, jūras vai ezera, neko vairāk iesākt nevaram. Varbūt, varam piedaloties kādos piketos, demonstrācijās vērst "tautas" izvēlēto deputātu uzmanību uz notiekošo un prasīt konkrētu rīcību.
Taču skaidrs par skaidrāku ir fakts, ka par cilvēku dabai nodarīto ļaunumu daba lēnām un pamazām sāk mums atmaksāt. Jo ātrāk to sapratīs valdoņi un arī mazie pilsoņi, jo labāk būs priekš pašiem.
Taču mani ļoti māc šaubas vai tas notiks tik drīz. Vēl jau visi nav aizrijušies ar to plastmasu un citiem mēsliem, vēl jau ir kur tos vest, kā piemēram, uz Latviju, Ukrainu, un dedzināt dabā.
Bet tas laiks straujiem soļiem tuvojas, tas laiks, kad cilvēku izdzīvošana uz šīs planētas būs zem jautājuma. Tas ir, ja nenāks šī saprašana ko drīkst un ko nedrīkst dabai nodarīt.
9.augusts 2018, 23:12 | links