sky veikalos kautkādi...nu,par vēžiem tos nenosauksi,spīles kā spičkas :D bet maksā 23.99Ls kilogramā :D Viss ir pa vecam...kangari ēd pilnām mutēm tos vēžus,a vot Emīls kā ķēris pa kluso tā arī ķer...un ķers. Un vispār uzskatu,ka lai arī cik augsta amatpersona nava...visi mēs esam vienlīdz cilvēki uz šīs planētas zeme un nejau cilvēkam būs liegt kko,cilvēks nevar atbildēt par to,kas nepieder viņam. Visi resursi nafta,zelts,dārgakmeņi....vēži,tas viss pieder zemei. Runa iet par to,kamdēļ "saprotošam" cilvēkam nav ļauts pāris reizes pavēžot tos vēžus da jebkur,ja viņš ir apzinīgs un tīšuprāt vēžu resursus un to dzīves apstākļus neitekmēs negatīvi. Kamdēļ vajadzīga tā barjera,ka tanī un tanī ezerā ķert var,bet citos ezeros kuros arī ir vēži ķert nedrīkst...loģika kur? Iespējams ka man no manas dzīvesvietas ir tālu šie ezeri,es tak normāls būdams nebraukšu ntos km pēc vēžiem ja vēžus es varu saķert pie mājas esošajā ezerā. Visi liegumi tikai pastiprina pārkāpēju skaitu un iespējams arī tādējādi tiek apdraudēta vēžu populācija konkrētās vietās. Bet kas interesanti sanāk. Valsts ar šo liegumu iegūst jebkurā gadījumā,cilvēks agri vai vēlu maksā par to ka grib to vēzi...vainu nopērkot kautvai taipat veikalā valsts tiek pie kapeikas,pērkot spec atļaujas un galu galā ja kāds tiek pieķerts un sodīts...Tā visa shēma vizuāli izskatās tā,kā termītu karaliene atrodas vienā vietā un tik pulsē...kačā un kačā bez malām un galiem. Mana dziļā doma ir sekojoša,lai kangari iet d*rst ar saviem likumiem,te jau vairs runa neiet ne par kādu cieņu pret "tauku spuraiņiem"! Latvijā dzimis,
Latvijā audzis,
Latvijā mūžu nodzīvošu...Tikai Tēvu zemes brāli,ļauj man viegli uzelpoti! 8)
Latvijā audzis,
Latvijā mūžu nodzīvošu...Tikai Tēvu zemes brāli,ļauj man viegli uzelpoti! 8)
1.jūnijs 2012, 11:48 | links