Vajag padomu.
Vai es ar Avid līdz 17,5 gr varēšu izraustīt OSP Rudra 130 SP vai tomēr nav vērts pirkt.
Vai es ar Avid līdz 17,5 gr varēšu izraustīt OSP Rudra 130 SP vai tomēr nav vērts pirkt.
24.jūlijs 2013, 12:07 | links
Dok es tev saku, īsta manta ir daudz labāka par 10 Kosadaka vobleriem. Man ir 5 vobleri, bet visi ķer. Jā nav lēti, bet tas ir tā vērts.
Arkso, 19.jūlijs 2013, 23:57
Dok es tev saku, īsta manta ir daudz labāka par 10 Kosadaka vobleriem. Man ir 5 vobleri, bet visi ķer. Jā nav lēti, bet tas ir tā vērts.
Arkso, 19.jūlijs 2013, 23:57
Spēlēs! Jo iepriekš zemmērus ar noķēru ar to pašu modeli tik bik lielāku. Nesatraucies, kad nopirkšu pateikšu. Bet domāju, ka Tev varētu būt oriģināls. Rūdītiem twīčotājiem tas draņķīts parasti ir.
doks1959, 19.jūlijs 2013, 14:56
Laikam beidzot kaut cik samācījos izspēlēt savas Kosadakas. Reizēs 5-6 tik kaut kādi 3-4 zemmēri trāpījās. Beidzot atradu pašu zivīgāko un uz to panesās stundā 4 mēra līdakas Daugavā lielā vējā attekās. Pirms tam izmēģināju kādus 10 dažādus mānekļus arī Kosadakas un oriģinālos voblerus, šūpiņus, rotiņus, graužamgumijas utt. Tajās pašās vietās. Pat nepiecopēja. Tā kā beigās savu brīnumkosadaku norāvu un neatradu - baigais vējšs nevarēju noturēt pūsli, tad kamēr nenopirkšu jaunu vietā, neteikšu kas ir laimīgā loze. Jo draugi jau padsmit pasūtīja nopirkt, kad pastāstīju.
Teikšu, ka šī, izskatās, tiešām ļoti labi spēlē.
doks1959, 19.jūlijs 2013, 12:48
A huljish bumsim nepasūdzies, tvich bez eholotes. Bezjēdzīga padarīšana:)
usis, 3.jūlijs 2013, 21:22