Šodien nobraucu no laukiem (Ikšķiles) uz bodēm Rīgā, lai pačamdītu tosx daiktus rokā. Avid - labs jau gan spinings. Bet nelaime, ka blakus bij' Legen Tournament. Tas tad vairs rokā nebija labs spinings ... . Tas bija mākslas darbs! Rokā iegūlās kā pielīmēts. Labi, ka nebija uz vietas Elite vai Extreme. Bija gan dārgāki Pontoni, Grafitlīderi, Burkāni u.c., bet Legend likās krietni pārāks. Protams,saprotu, ka nevar īsti spriest par kātu sausajā. Bet, tomēr, es tagad gribu tikai šo. Vēl no iepriekāējiem komentiem-nesaprotu, kāpēc neder twicham ex-Fast 7'' 5,25-17,25 Legend Tournament 1-daļīgais. Par Tournament 1-daļīgiem un 2-daļīgiem man paskaidroja, ka bieži 2-daļīgie ir rus izpildījumā. Tiešām, ražotāja mājas lapā ir tikai 2 modeļi Tournamentam 2-daļīgie. Jau sliecos uz 1-daļīgo Legend, jo līdz Daugavai ir nepilni 100m. Kaut kā aizstiepšu tos 2,13m 100g.
Par toblanku līmēšanu uz vietas LV. Vai kādam ir pieredze? Ja man salīmētu ar garantiju identisku Legend Elite 7' 5,25-17,5gramīgo kātu, ko nevarētu uz aci (un roku) atšķirt no oriģināla (ar visiem FUJI ALox riņķiem un spoles turētājiem), tad vismaz par 40% lētākā variantā uz šo krutku, varbūt, riskētu.
24.janvāris 2013, 18:10 |
links