Twich

Nu cena gan arī liecina, tomēr teju 2 reizes. Daugavzons gan mani nedaudz apbēdināja, ka gandrīz jau sāku lūkot uz tournament. Bet labi, ka fishbonā gan Elitei, gan Tournament palikuši tikai daži (laikam) neejoši izmēri. Esmu pārliecināts, ka man būs gana labs tas pats nečempu Avids. Es uz čempi vēl netēmēju.
23.janvāris 2013, 20:21 | links

ggrants
ne jau atšķirība ir jāmeklē cenā.
Tournamentam ir cietāks grafīts, Avidam mīkstāks. Piemēram A.Šņins (vairākkārtējs Krievijas un ja nemaldos arī pasaules čempions spiningošanā) tiešām izmanto S.t Croix Tournamentus un Elites bet Avidus tomēr neesmu redzējis viņa rokās, tas tomēr liecina ka šie spiningi nav no viena plaukta.
Daugavzoons, 23.janvāris 2013, 20:07

Nu tur es Tev pilnība piekrītu.
23.janvāris 2013, 20:10 | links

ggrants
ne jau atšķirība ir jāmeklē cenā.
Tournamentam ir cietāks grafīts, Avidam mīkstāks. Piemēram A.Šņins (vairākkārtējs Krievijas un ja nemaldos arī pasaules čempions spiningošanā) tiešām izmanto S.t Croix Tournamentus un Elites bet Avidus tomēr neesmu redzējis viņa rokās, tas tomēr liecina ka šie spiningi nav no viena plaukta.
23.janvāris 2013, 20:07 | links

Ja precīzi tad manis noskatītajam AVS70MF2 Avidam un analoģiskai Legend Elite starpība ir 150$ (ražotāja mājas lapa- 200$ un 350$).
23.janvāris 2013, 20:02 | links

tomels
Biju es Jig and Jerk, tur tikai viendaļīgais ir palicis.

Biju Fishbon, skatījos tur Mitchel kātu, tur ir palicis tikai 14-42 gr, salīdzināt ar Avidu nu nekādi nevar.

Laikam būs jagaida pavasaris, tad arī jāperk
23.janvāris 2013, 20:02 | links

[quote=288334]Tā kā manā īpašumā ir Mitchell Elite spin(mag pro priekštecis) cena LV ap 50ls un St.croix tournament legend, tad atļaušos iebilst Daugavzoons apgalvojumiem.

Tātad sāku tvičot ar Mitchell Elite spin 4-18
Labs kātiņš cenai par kādu iegādājos(+/-30ls), viegls(svars 115gr.), vizuāli glīts, ar nosacīti skanīgu blanku.
Mailēm līdz 10gr. ļoti ok.

Ar laiku parādījās lielākas mailes, sāka pietrūkt kāta jaudas. Pārgāju uz Mitchell Elite spin 8-32gr(iegādājos arī ap30ls)., svars jau bija lielāks(130gr), blanka daudz neskanīgāka salīdzinājumā ar 4-18 testa kātu, bet arī visā visumā kātiņs ok.
Šos abus kātus varētu uzskatīt kā konkurentus Salmo tviča kātiem, tad nu lūk salmo salīdzinājumā man izskatījās kā slotas kāts.

Visbeidzot manās rokās nonāca St.croix tournament legend -17.5gr, jaudas rezerve lielāka nekā Mitchell 8-32 kātam, svars mazāks kā 4-18 Mitchell kātam, blanka signalizē katru zāles pieskārienu pie mānekļa, raustījis un mētājis ar viņu esmu deps balisong 130(25gr)-kāta jauda pietiek.

Noslēgumā
Nebūtu īsti korekti salīdzināt st.croix ar mittchell spiningiem, jo cenu kategorija ir pārāk atšķirīga, bet ja neskatās uz augstāku cenu- visos citos rādītājos st.croix būs pārāks par Mitchell spiningiem.

ggrants, 23.janvāris 2013, 19:19[/quot
Taisnības labad jāsaka, ka a.god. Daugavzons runāja par AVID. Vai nebūs ka Legenda pret Avid ar būs ar līdzīgu starpību kā Mitch. pret Leģendu?
23.janvāris 2013, 19:56 | links

ggrants
Tu rakstīji par St.croix tournament, tas tomēr nav Avids, nav no viena plaukta.

Daugavzoons, 23.janvāris 2013, 19:40

Nu gandrīz no viena plaukt cenu starpība ap 50-70$, nezinu gan cik Latvijas veikalos cenas atšķiras.
23.janvāris 2013, 19:56 | links

ggrants
Tu rakstīji par St.croix tournament, tas tomēr nav Avids, nav no viena plaukta.
23.janvāris 2013, 19:40 | links

loģiski ka st.croix ir labāks par mitčelu, lai gan mitčelu lietojis neesmu dodu garantiju ka tas ne tuvu nestāv.

par Avidiem runājot, ieej matīsa ielā 66 jig&jerk veikals, tur jābūt.
23.janvāris 2013, 19:38 | links

[quote=288334]Tā kā manā īpašumā ir Mitchell Elite spin(mag pro priekštecis) cena LV ap 50ls un St.croix tournament legend, tad atļaušos iebilst Daugavzoons apgalvojumiem.

Labs kātiņš cenai par kādu iegādājos(+/-30ls), viegls(svars 115gr.), vizuāli glīts, ar nosacīti skanīgu blanku.

Ar laiku parādījās lielākas mailes, sāka pietrūkt kāta jaudas. Pārgāju uz Mitchell Elite spin 8-32gr(iegādājos arī ap30ls)., svars jau bija lielāks(130gr), blanka daudz neskanīgāka salīdzinājumā ar 4-18 testa kātu, bet arī visā visumā kātiņs ok.
Šos abus kātus varētu uzskatīt kā konkurentus Salmo tviča kātiem, tad nu lūk salmo salīdzinājumā man izskatījās kā slotas kāts.

Visbeidzot manās rokās nonāca St.croix tournament legend -17.5gr, jaudas rezerve lielāka nekā Mitchell 8-32 kātam, svars mazāks kā 4-18 Mitchell kātam, blanka signalizē katru zāles pieskārienu pie mānekļa, raustījis un mētājis ar viņu esmu deps balisong 130(25gr)-kāta jauda pietiek.

Noslēgumā
Nebūtu īsti korekti salīdzināt st.croix ar mittchell spiningiem, jo cenu kategorija ir pārāk atšķirīga, bet ja neskatās uz augstāku cenu- visos citos rādītājos st.croix būs pārāks par Mitchell spiningiem.

Taisnības labad jāsaka, ka a.god. Daugavzons runāja par AVID. Vai nebūs ka Legenda pret Avid ar būs ar līdzīgu starpību kā Mitch. pret Leģendu?
23.janvāris 2013, 19:29 | links

Noslēgumā

23.janvāris 2013, 19:28 | links

Tā kā manā īpašumā ir Mitchell Elite spin(mag pro priekštecis) cena LV ap 50ls un St.croix tournament legend, tad atļaušos iebilst Daugavzoons apgalvojumiem.

Noslēgumā
23.janvāris 2013, 19:19 | links

Cik es sapratu, tad divdaļīgo Avid ar testu līdz 21 gr. nekur vairs nav?
Jo ilgāk gaidu, jo vairāk jautājumu =)

Arkso, 23.janvāris 2013, 18:37

E-net veikalos nav točno! Visus izpētīju. Dzīvajos veikalos nezinu. Rīt sarunāju ar Vitāliju (Prūšu) sazināties par šo tēmu.
23.janvāris 2013, 18:40 | links

Cik es sapratu, tad divdaļīgo Avid ar testu līdz 21 gr. nekur vairs nav?
Jo ilgāk gaidu, jo vairāk jautājumu =)
23.janvāris 2013, 18:37 | links

doks1959,vienalga kuru kātu uzvēlēsies,esi uzmanīgs Daugavā,tiltu tuvumā īpaši nevicinies,met mānekli no sāna,nevis pār galvu.
Paskaiti pats:Tev 2 metri,kāts 2,4 vai 2,7 un vēl pieskaiti to piepūšamo augstspiediena grīdu:))

Labi, ka Ikšķilē tiltu nav!!! Vienīgi HES var ieraut.

andis47, 23.janvāris 2013, 17:57
23.janvāris 2013, 18:21 | links

5kg līdaku ar avidu līdz 17g izvilksi bez problemām. nevajag tikai forsēt un spoli vajag pareizi noregulēt. Čoms ar St.Croix Legend Tournament līdz 10.5g izvilka 3kg zandartu bez problēmām. es ar savu restive līdz 32g 4kg līdaku izrāvu no zālēm kā nieku.

Volgā man ar bij' gadījums. Situ samus (lielākais ir manā kontā 32kg) un pie laivas, ēsmas zivtiņai iegūšanai, biju ielaidis Salmo 3-12,0 ar slieciņu. Aukla mono 0,12mm. Kaut kāds sivens paņēma manu smalko verķīti un 15 min. ar palielinātu adrenalīna devu asinīs bija garantētas. Varēja būt karpa (uz izjūtu virs 10kg vajadzēja būt). Beigās vienā brīdī sajuka un bremzi uz nepareizo pusi piegriezu un aukla pušu gan. Šitas gadījums atmiņā labāk palicis nekā 20 un 30 kg samu vilkšana ar mietiem (jūras kāts) un trosēm (pītais Berklay 0.6mm un augstāk). Tāpēc nolēmu pievērsties smalkākiem verķiem (parādījās gan arī brīvākas finanses, jo lēts šis pasākums nav).

tomels, 23.janvāris 2013, 17:32
23.janvāris 2013, 18:19 | links

doks1959,vienalga kuru kātu uzvēlēsies,esi uzmanīgs Daugavā,tiltu tuvumā īpaši nevicinies,met mānekli no sāna,nevis pār galvu.
Paskaiti pats:Tev 2 metri,kāts 2,4 vai 2,7 un vēl pieskaiti to piepūšamo augstspiediena grīdu:))
23.janvāris 2013, 17:57 | links

Par Catana ar taisnība. Vienīgi esmu ap 2,00m. Tā kā viss inventārs tiek gādāts no jauna, tad nezinu vai tikko iepirktā laivā - HIBO 3,00m ar piepūšamo augstspiediena grīdu (ņēmu, jo krietni vieglāka par cieto un viens tiek ātri galā) varēs spinēt kājās stāvot. Ja varēs, tad 2,70, laikam, der, ja ne, tad 2,40m max.
Par Mitchell un Avid.
Tomēr var iznākt cīnīties ar Daugavas monstriem, tad jau drošāk ar skaļāku vārdu. Tāpēc jau tas vārds ir skaļāks, ka, iespējams, mazāk vilšanos.
Vispār būs interesanti, kad pirmoreiz (ceru, ka uz 01.05.) ar visām tām jaunām parpalām šļūks iekšā Daugavā. Būs jāalgo kāds skolotājs, kas parādīs, kā tos daiktus pareizi raustīt.
23.janvāris 2013, 17:40 | links

Par Catana ar taisnība. Vienīgi esmu ap 2,00m. Tā kā viss inventārs tiek gādāts no jauna, tad nezinu vai tikko iepirktā laivā - HIBO 3,00m ar piepūšamo augstspiediena grīdu (ņēmu, jo krietni vieglāka par cieto un viens tiek ātri galā) varēs spinēt kājās stāvot. Ja varēs, tad 2,70, laikam, der, ja ne, tad 2,40m max.
Par Mitchell un Avid.
Tomēr var iznākt cīnīties ar Daugavas monstriem, tad jau drošāk ar skaļāku vārdu. Tāpēc jau tas vārds ir skaļāks, ka, iespējams, mazāk vilšanos.
Vispār būs interesanti, kad pirmoreiz (ceru, ka uz 01.05.) ar visām tām jaunām parpalām šļūks iekšā Daugavā. Būs jāalgo kāds skolotājs, kas parādīs, kā tos daiktus pareizi raustīt.
23.janvāris 2013, 17:40 | links

5kg līdaku ar avidu līdz 17g izvilksi bez problemām. nevajag tikai forsēt un spoli vajag pareizi noregulēt. Čoms ar St.Croix Legend Tournament līdz 10.5g izvilka 3kg zandartu bez problēmām. es ar savu restive līdz 32g 4kg līdaku izrāvu no zālēm kā nieku.
23.janvāris 2013, 17:32 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager