Twich

Sveiki kads varetu pateikt kadu spoli likt katam ar testu 5-25 un pitas auklas diemetru
6.janvāris 2013, 16:04 | links

Vai ir kāds darbojies ar Legend Eliti testā līdz 21gr., vai ir tik pat laba un jūtīga kā līdz 17gr?
16.decembris 2012, 23:10 | links

Varbūt kāds Liepājas pusē vēlas pārdot Salmo X-twitch kātu 1.98m
24.novembris 2012, 14:49 | links

Skaidrs
:):)::!:!!:
22.oktobris 2012, 08:32 | links

Viskijs -Priekš asariem domāju ka šis būs labs, pats tādu plānoju iegādāties (cik zinu Goldfishā tāds ir) : http://www.youtube.com/watch?v=D8zCfeiCgg8
21.oktobris 2012, 20:15 | links

Nu optimāls būtu ap 5-25 gr ?????

Viskijs, 21.oktobris 2012, 14:50

Es principā teiktu ka labs būs 5-25 gr. Ar šo testu, ātro akciju var izraustīt līdz ~14 gramiem voblerus. Un mazos 5 gr var mierīgi iekustināt. Ja runājam par atsevišķu kātu mazajiem vobleriem, tad var ņemt fastu vai extra fast līdz 12 gr, ar to mierīgi var kustināt mazās mailes 5, 7, 10 gr svarā.
21.oktobris 2012, 17:19 | links

Nezinot neko tā arī teiktu ~5-25 vai 7-25 +/- vai ja šaurās mailes ar mazām mēlēm tad līdz 4-15gr, bet kā jau teicu viss ir atkarīgs no taviem mānekļiem un kādu pretestību rada, jo pat maile 6cm un 5gr ar garāku mēlīti vai ar lielāku leņķi mēlītei var radīt pretestību, ka normāli varēsi izraustīt ar ~10< testu, protams vēl ir atkarīgs cik agresīvi gribi izraustīt un kāts no kāta atšķirās.

Vienu taisnību šeit neatradīsi, līdz ar to manuprāt vajadzētu ņemt kaut ko vidēju un tad skaties pēc savām sajūtām.
21.oktobris 2012, 15:20 | links

Nu optimāls būtu ap 5-25 gr ?????
21.oktobris 2012, 14:50 | links

to: Viskijs

Manuprāt viens ir grami līdz ar to kāta testam jābūt atbilstošam vai drusku augstākam - lai sekmīgi iemestu un sekmīgi izraustītu, bet otrs ir cik tavi mānekļi ūdenī rada pretestību, jo piemēram vienāda garuma un svara mailes var radīt dažādu pretestību, līdz ar to vienam vajadzēs cietāku otram mīkstāku kātu.
Papildus jo agresīvāk gribi izraustīt jo arī testam jābūt augstākam, bet jo augstāks tests jo uz zemāka svara un pretestības mānekļiem zaudēsi jūtību un kontroli.

Papildus jau jāskatās, kas tev pašam labāk patīk un galvenais lai tu ticētu sev un savam kātam :)
Pastaigā pa veikaliem paturi rokās. Kādreiz copē, pie laivubāzes, ja redzi kādu favorītu kādam paprasi lai iedot paturēt vai pat iemest, nav visi žmogas ir tak arī atsaucīgi.
21.oktobris 2012, 13:41 | links

Labdien.kāds varētu pateikt kādu kāta testu izvēlēties labāk ja pārsvarā makšķerēju ar asaru vobleriem(4;5;6;7 gr amplitūdā) ???
21.oktobris 2012, 13:21 | links

"'Daugavzoons - apsveicu ar pirkumu, man paziņam ir taads pats, arī teica ka perfekts spinings."'

Es domāju gan,ka viņš tā teica. Jo par tādu naudu nopircis - neteiks ka sūds.
19.oktobris 2012, 19:37 | links

Daugavzoons> Taads kats ja nemaldos jau kaadu laiku ir Matiisa ielas veikalaa..! :)
19.oktobris 2012, 09:12 | links

Vakar rakstīju par St Croix, bet būtu grēks nepieminēt tādu supper jūtīgu kātu kā Major Craft VOLKEY VKC-662M, šis gan ir castinga variants, bet var lietot arī ar parasto bezinerces spoli, iemetiens būs lielisks. Ja šim kātam pieliek Revo Premier multiplikatoru, tad balanss ir ideāls un ļoti patīkami strādāt ar mānekļiem līdz 17gr. var arī vairāk, bet nebūs tādas jaudas rezerves kā iepriekš aprakstītajam St Croix. Patiesībā tiku iegādājies to pašu VOLKEY kāt ar testu līdz 28gr. bet tam vairs nav tik labs balanss. No šī kāta paņemot stingrāko spices posmu un uzliekot uz iepriekš aprakstītā kāta jauda krietni pieaug (21gr.noteikti), un jūtība joprojām ir perfekta. Sākumā pieminētais spinings orģinālajā izpildījumā ar uzrādīto testu līdz 21gr (optimālais līdz 17gr. ar multiplikatora spoli) ir sniedzis vis augstāko jūtību no visiem kātiem. Rezumē ir tāds, kad zivs paņem, tad sajūtas ir tādas it kā elektrība iziet cauri rokām, perfekta jūtība un neaizmirstamas sajūtas pat no neliela asarīša copes.
18.oktobris 2012, 22:55 | links

Daugavzoons - apsveicu ar pirkumu, man paziņam ir taads pats, arī teica ka perfekts spinings.
18.oktobris 2012, 00:16 | links

Iegādājos jauno Legend Xtreme "LXS70MF2" un veicot nelielas korekcijas izdevās veiksmīgi iegūt perfektu twichojamo kātu. Orģinālajā izpildījumā kāta spicītes pēdējais posms starp diviem pēdējiem riņķiem, apmēram 4cm, ir pātrāk padevīgs, tipa kā priekš džiga, kas twitch gadījumā ir lieks amortizators, no kā arī atbrīvojos. Rezultātā kāts ļoti veiksmīgi kļuva vēl jūtīgāks, iemetiens tālāks. Ideāls ierocis priekš vobleriem ar testu no 10līdz 21gr., lielākus netiku meiģinājis, bet ar šiem tiek galā kā ar sīkajiem. Pie niecīgākās plaukstas kustības, veobleris tiek iedarbināts. Vai nu stiprāk va nu vājāk uzklaudzinot voblerim tiek piešķirtas vis dažādākās spēles animācijas. Tas ir galvenais, ko nevarēja sasniegt ar citiem kātiem ko tirgo Latvijā. Rezumē tāds, ka beidzot esmu atradis to, ko tiku meklējis jau no pavasara. Kātu pirkt nācās caur ebay, jo līdz mūsu veikalos šis variants pagaidām nebija atnācis. Papildus informācijai -vobleriem zem 10gr. šis kāts nebūs paredzēts.
17.oktobris 2012, 23:25 | links

++++++ tomels
16.septembris 2012, 07:38 | links

Labdien.
Man jau sāk apnikt jūsu sarunas.Katrs savu kātu izvēlas pēc savas gaumes maka un iespējam.Šeit visi minētie kāti ir labi,bet ja kāds šajā publiskajā telpā kaut ko jautā nevajadzētu izplūst pa 10 lpp,pietiek ja pasaka 1reizi.Es zinu kad šī tēma ir svarīga bet tajā pašā laikā nesvarīgā.Tāpēc vai nebūtu istais laiks nomainīt tematu!!!??PALDIES PAR SAPRATNI:):)
16.septembris 2012, 07:37 | links

nu gan filozofeeshana te notiek :D ja kaads taa grib ludzu, var spiningot ar spiningu pa 30ls, zivi nokert var. es lietosu to kas man patiik un kas man dod rezultaatu.
16.septembris 2012, 04:36 | links

asariem jau bieži gan tās maigās copiites sanāk.. ;)
15.septembris 2012, 23:20 | links

Lai jau visiem ir tie juvelieru pirksti un sajūt to niecīgo copīti un uz copi braucam ar Bentliju :P

Ha, paprasiet sev godīgi - cik jums ir procentuāli līdakām copju ka krapi krapi piesit un nepieciešams sajust tik niecīgu copīti!!!

Par to vismazāko nokustēšanos pie vismazākās kāta kustības ar var oponēt - jo arī pītā aukla tev ūdenī nekad nebūs 100% taisnā līnijā uz 20-35m strādājot - pat pievelkot auklu!
Ja gribat pārliecināties noīrējiet lielu baseinu un nofilmējiet kā twičojas un tad apskataties kādā distancē jums kāda gaita ir māneklim pie pilnīgi vienādām kustībām.
15.septembris 2012, 22:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager