Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Ej tu nost! Reāls trilleris.
Gribētos dzirdēt boksera Toņa versiju.

apelsins, 18.februāris 2016, 22:06

Ko tur dzirdēt, pārsteidza ,nesagatavotu, un vispār šajā valstī vieni barbari, kas no koka nokāpuši un nesaprot nodemokrātijas un nesaprot no copes ;D
18.februāris 2016, 22:11 | links

Ir jau ņergas arī starp letiņiem, Haris Vītolņš ar karināja pie krūts to kolorado lenti..
18.februāris 2016, 22:06 | links

Ej tu nost! Reāls trilleris.
Gribētos dzirdēt boksera Toņa versiju.
18.februāris 2016, 22:06 | links

PUUKS nav uzbrauciens , bet lūgums :) ! Papēti kaut vai neta dzīlēs , cik tautas iznīcināja amīši , spāņu konkistadori un cik kariņu notika pasaulē kamēr mēs(Latvieši)bijām aiz dzels priekškara . Palasi par Taiti un vjetnamu .

Tas ir zināms, es neattaisnoju nevienu noziegumu (genocīdu) pret tautām. Skaitliski krievu upuri ir daudzreiz lielāki. Taču ne jau skaitļos slēpjas ļaunuma būtība, bet gan attieksmē pret nodarīto.
Krieviem ir ieprogrammēti eksistenciāli pamatprincipi - vēstures redzējums/atbildīgums:

1."kto staroje pomjaņit, tomu glaz von";
2. "raz skazal što ņe bral, značit ņe otdam";
3. "što ņi sjem, to pakusaju";
4. "mņe čužova ņe nado, potomu i prodaju"; utt..

Puuks, 18.februāris 2016, 21:10

PUUKS netaisos diži strīdēties vai ko pierādīt , viens jautājums , cik indiāņu tika likvidēti ? Pat vienkārši uzmetot acis amerikas kartei , sajūtas tādas ka deviņdesmit procentu eiropas ir noslepkavoti :( !
Par teicieniem , cilvek , pirmo trāpīji desmitniekā , pat no manis liels PALDIES :) !
Parejie ir ņemti no joku šoviem un pierāda tikai ka ari krieviem ir humors :-) ! Paskaties greizos spoguļus , tur tādas figņas ir daudz :) !
18.februāris 2016, 22:03 | links

Gana jestri šodien gājis... Būtu interesanti dzirdēt ko abas puses saprot ar georga lentīti.
Bija labs pasākums , sanācām trīs famīlijas uz branču, jeb vēlajām brokastīm kaut kur vecrīgā iepretim krastmalai. Cipars visai zīmīgs 10.05... , blakus nosēžās vairāku paaudžu cilvēki nokarināti ar tām lentītēm. Labi opis, kas īsti neko nesaprot, visi mazuļi dažāda vecuma tāpat ar lentītēm. Bijām pārlaimīgi, jo stundiņu ātrāk bijām ieradušies... Kas no tāda mazuļa var iznākt , kam šis būs lojāls uz ko skatīsies paaugoties?
18.februāris 2016, 21:56 | links

Uh, tagad tik izlasīju grāvēju. Interesanti jau ir palasīt, bet.. eh veči
18.februāris 2016, 21:52 | links

Ups .... dzeltenā kartiņa.
18.februāris 2016, 21:49 | links

Es teiktu huidāli Sulla :) IQ izgāzās kā veca sēta . Nekādas cieņas tādām ņaudošām vecenēm .
18.februāris 2016, 21:44 | links

Epohāli, redzams ka večiem pietrūkst asuma sadzīvē :)
18.februāris 2016, 21:40 | links

Junior kad mūs klope tu ar tādu memuāru rakstīsi ? :)))

Bralitis, 18.februāris 2016, 21:33

Viss atkarīgs no scenārija, ja klope pāraug dropē tad ar memuāru .. :))
18.februāris 2016, 21:37 | links

Junior kad mūs klope tu ar tādu memuāru rakstīsi ? :)))
18.februāris 2016, 21:33 | links

PUUKS nav uzbrauciens , bet lūgums :) ! Papēti kaut vai neta dzīlēs , cik tautas iznīcināja amīši , spāņu konkistadori un cik kariņu notika pasaulē kamēr mēs(Latvieši)bijām aiz dzels priekškara . Palasi par Taiti un vjetnamu .

Tas ir zināms, es neattaisnoju nevienu noziegumu (genocīdu) pret tautām. Skaitliski krievu upuri ir daudzreiz lielāki. Taču ne jau skaitļos slēpjas ļaunuma būtība, bet gan attieksmē pret nodarīto.
Krieviem ir ieprogrammēti eksistenciāli pamatprincipi - vēstures redzējums/atbildīgums:

1."kto staroje pomjaņit, tomu glaz von";
2. "raz skazal što ņe bral, značit ņe otdam";
3. "što ņi sjem, to pakusaju";
4. "mņe čužova ņe nado, potomu i prodaju"; utt..
18.februāris 2016, 21:10 | links

Drosmīgs sāc palikt Junior ? :)) Malacis.Sāc par veci vismaz pārvērsties :)
18.februāris 2016, 21:03 | links

Brālīt, apredzeļis tu ar, kurš kuram ko gribēja iedot.. Kādi politiski notikumi notika pasaulē pirms diviem gadiem. Ukrainā urlēni uzdarbojās..
Par tavu izaicinājumu. Domas man ir divejādas. Kādas man sekas būs no tā, ja notiek kas krimināls. Otrkārt, es tev nēesmu atteicis. Treškārt, kas tu par cirvi vari būt, cik noprotu tev ir ap 50 un šādiem revanšiem zīmējies. Ceturtkārt- jau ir pagājis laiks un es zinu, kas tu ir par fruktu, piedod, bet tu nav ar mans elks kurā der ieklausīties un nesaku arī tev, lai tu ieklausies manī. Saprotu, to, ka jūsu suga ir kā blaktis ar kurām vienkārši jāmāk sadzīvot. Un pats burvīgākais šajās diskusijās zaudētāji esat Jūs. Tāpēc lieku ignoru.
Es tik pateicu ko es domāju par taviem izgājieniem. Tāda ir interneta burvība, saki ko domā. Dzīvē tik nodomā..
18.februāris 2016, 20:44 | links

nabaga pamuļkītis vēl arvien dzīvo padlaiku pseidovēstures iespaidā :)))
18.februāris 2016, 20:42 | links

Ar savu uzskatu paušanu par krieviem, vecīt, esi pelnījis banu no šejienes uz mūžu jau sen, tāpat kā tavi piebalsojušie tenori.

Jums, Copmann, nav debespuses nojukušas, lūkojot "izmest" latviešu cilvēku iz foruma par sava viedokļa, kurš balstās faktos, izteikšanu.
Vēl varu piebilst, ka krievi ir vairāk tautu iznīcinājuši, cik Jums zināmu svešvārdu.

Puuks, 18.februāris 2016, 10:39

18.februāris 2016, 20:40 | links

Gribu tavu dīķi tikai izbraukāt ar elektroierīci . Copmans airēs es ķeselēšu :))

Bralitis, 18.februāris 2016, 20:18

:)
18.februāris 2016, 20:29 | links

Kļūdains spriedums, riepu dūrēj

Copmann, 18.februāris 2016, 19:31

Viņš tikai ventiļus izskrūvē :) Viņš nedur riepas :)

Copman piebremzē ar personīgajiem uzbraucieniem . Tevi tikai provocē. Savu domu esi pateicis un daudziem viņa ir saprotama . Ne Sullu ne Raihu ne Junioru tev nepāraudzināt :)

Junior tev nedaudz jāaizdomājas . Nav labi ja vairāki ir gribējuši tev bietē iedot. Es patreiz vairs negribu.Gribu tavu dīķi tikai izbraukāt ar elektroierīci . Copmans airēs es ķeselēšu :)) Otrs variants vienkārši aizbraukt karūsas paķert piknikojot :)
18.februāris 2016, 20:18 | links

<
Tagad jums vajadzētu rīkot divkauju:)

Bralitis, 18.februāris 2016, 19:27

Te var vairāk kaujas noorganizēt kā Mairim Briedim pa gadu kopā, varbūt šā menedžerim vajag ieteikt šo mājāslapu, lai meklē pretiniekus šeit!? :D
18.februāris 2016, 19:47 | links

Kļūdains spriedums, riepu dūrēj

Copmann, 18.februāris 2016, 19:31

Tu ir slims. Apredzeļis no sākuma kas tu ir un ko tu te meklē..
18.februāris 2016, 19:33 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager