Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Ooo Mirtiņ nezināju ka tu te esi . :)))) trāpīju 10 -niekā !!!
22.janvāris 2016, 10:17 | links

Ar Artusu notiks tāpat kā ar visiem revolucionāriem. Apēdīs ,apdirsīs un visa sabiedrība novērsīsies no viņa un sauks par klaunu . Mēdiju komandas profesionāli nostrādās un pirms vēlēšanām sakārs makaronus tautai uz ausīm. Nekas nemainās un nemainīsies. Tauta labāk nobalsos par bandītiem un mūsu nodokļu laupītājiem.....
Tagad visi saka - Ooo Foršs vecis ,paceļ visu gaismā ,pasaka kā visa tā herņa notiek ,cepuri nost !! Ticiet man - tas aizmirsīsies ,tas aizies nebūtībā . Tādi speciālisti kā Mirtins (nav domāts personīgi -tikai salīdzinu) Tādu džeku kā Artusu noraks 5 sekundēs sabiedrības acīs.
22.janvāris 2016, 10:11 | links

Katram ir tiesības uz savu viedokli, bet nekad neesmu varējis saprast, kā var uzskatīt, ka aptaurēts pamuļķis ir forš čalis... nesaprotu... vienkārši manam prātam tas nav aptverams:)
22.janvāris 2016, 09:53 | links

Cepuri nost Kaimiņam! Bet tā hūtes nauda ir tik liela, ka viņš viens pret to nav cīnītājs.
22.janvāris 2016, 08:54 | links

Labs, bet tomēr Šveiks ir savādāks, laikam tā laika romantisms to ietekmē(manu subjektīvo viedokli).
22.janvāris 2016, 08:30 | links

Speciāli Raiham.
http://www.zvaigzne.lv/lv/gramatas/apraksts/95185-vins_ir_atkal_klat.html
Tā smējies es nebiju no tiem laikiem, kad pirmoreiz lasīju Šveiku. Nopērc, tas ir labāks par jebkuru visīti.
Un tad mēs visi gaidīsim citātus.
22.janvāris 2016, 03:14 | links

Gandrīz precīzi citēšu apmēram 10-15 gadus vecu citātu no (neatceros autoru) raksta "Copes Lietās" par braucienu uz Ahtubu: "Pa ceļam uz galamērķi draiskas krievu meitenes gatavas ielīkoties jms acīs vai bikšelēs par 1 latu."
Kad atkal brauksim uz Ahtubu?:)
21.janvāris 2016, 23:57 | links

Pie labi sakārtota mārketinga nākamajās vēlēšanās dabūtu 51% točna,ka vēl prastu krievus uzrunāt. Bet šaubos,ka šis ir tik slīpēts...
21.janvāris 2016, 23:12 | links

Jāni nekreņķējies. Bet puisis labi norūca. :)
21.janvāris 2016, 22:54 | links

Fak... kad vienreiz admins nomainīs šo 20.gadsimta video ievietošanas sistēmu?
21.janvāris 2016, 22:52 | links

MAN JAU PATIKA.KĀ DISIDENTS-IESĀCĒJS MANĀMI PROGRESĒJIS
[yuotube]https://www.youtube.com/watch?v=RNteb-TRrUw[/youtube]
21.janvāris 2016, 22:50 | links

что будет, если нефть подешевеет

21.janvāris 2016, 19:17 | links

Sveiciens visiem barokādistiem! Atceros, atnācu mājās, TV tikai, visos kanālos"Gulbju ezers"....!?
20.janvāris 2016, 23:14 | links

Es jau nesmejos, tur tā ka raudas vairāk iederētos, galvenā varone Sveta no Ivanovas kā jaunā tv zvaigzne.
20.janvāris 2016, 21:43 | links

Juurasbullis > i nesmej, putlers pat vienā preses konferencē ar nopietnu ģīmi klārēja cik tas kļuvis izdevīgi un kādi ieguvumi tautai :)
20.janvāris 2016, 21:21 | links

20.janvāris 2016, 21:08 | links

Kā patika vakar krievu izgājien hoķī?
20.janvāris 2016, 13:56 | links

Reku es tiešā tuvumā dabūju izbaudīt krievu propogandas mašīnu:)
Pilnīgs vāks-ko tik viņi neizdomāja-tādi gredzeni esot pasūtīti,tādus esot uzspieduši,un ko tik vēl ne! Pat no kaut kāda radio zvanīja!
Bet īstenība bija tāda,ka viens skolnieciņš vienkārši nofočēja to gredzenu un ielika netā. VISS! Nevienam tas gredzens nebija vajadzīgs!Lindermans,urbanovičš,re jau krievu saiti esot pārķēruši...*izģez!:) Man ta galīgi pofig-lai jau ņemas,tik vien kā var pavērot,no kā veidojas tās viņu vates reportāžas... Un neko-mūsu vecie pirdieni tīri labi pavelkas uz to visu...

raihs, 17.janvāris 2016, 20:03

Jā. Diemžēl skolas direktors neko nedarīs. Bija doma vērsties tiesībsargājošās iestādēs par apmelošanu, bet izdomāja, ka to sūdu nekustinās, lai nesmird... Žēl... to propagandas avīželi varētu paņemt priekšā ar maniem tā saucamajiem kolēģiem... bet nu kā ir tā ir
20.janvāris 2016, 08:48 | links

vēsture turpināsies ari pēc mums dzivosim šodienai dzīve ir skaista vajag toredzē jatuprasīsi tev tikts dots!,,,nerisim cits uz citu draugi!
20.janvāris 2016, 06:54 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager