Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Es gan gaidīšu kad ieradīsies muslimi un nomētās ar akmeņiem apelsīnu . Cik šodien palasījos -maukas , čmorikus un transvestītus Eiropā šie sākuši nomētāt ar kirbuļiem .

Bralitis, 18.janvāris 2016, 22:21

Nu ti VATA, Brāļukas:))
18.janvāris 2016, 22:28 | links

Es gan gaidīšu kad ieradīsies muslimi un nomētās ar akmeņiem apelsīnu . Cik šodien palasījos -maukas , čmorikus un transvestītus Eiropā šie sākuši nomētāt ar kirbuļiem .
18.janvāris 2016, 22:21 | links

RAIHS !!!
18.janvāris 2016, 22:09 | links

18.janvāris 2016, 21:56 | links

https://golos-korei.podfm.ru/northk/278

Ja kādam gribas paklausīties Z-Korejas balsi Krievu valodā.
18.janvāris 2016, 10:20 | links

Toni, beidz kost, tā var visu nodzert...
17.janvāris 2016, 22:52 | links

Tā vien izskatās ,ka Bračiņš toreiz kad uz to pārdevēju ar vienu aci lūrēja, būs arī gredzentiņu nofočējis...
Nu gan Raih tu esi sprukās,-no vienas puses Jevro tiesībsargi,no otras krievu nacionālšovinisti...:)
17.janvāris 2016, 22:44 | links

Tu jau mums tāds mākslinieks, ar tik specifisku virzienu, brīžiem, ka gribot negribot tiks tava darbība iejaukta.
17.janvāris 2016, 22:13 | links

Da nu man tādu reklāmu! Nepatīk

raihs, 17.janvāris 2016, 21:36

Kas tad nu? Nobijies ka sāks Tevi saukt par nacionāli, fašistu, rasistu utt?

micuks, 17.janvāris 2016, 21:56

Ne tak. Vienkārši darba lietās politiku jaukt iekšā nu nemaz negribas.
17.janvāris 2016, 22:12 | links

Raih, arī slikta reklāma ir reklāma ;)
17.janvāris 2016, 21:57 | links

raihs, 17.janvāris 2016, 21:36

Kas tad nu? Nobijies ka sāks Tevi saukt par nacionāli, fašistu, rasistu utt?
17.janvāris 2016, 21:56 | links

17.janvāris 2016, 21:36 | links

Reku es tiešā tuvumā dabūju izbaudīt krievu propogandas mašīnu:)
Pilnīgs vāks-ko tik viņi neizdomāja-tādi gredzeni esot pasūtīti,tādus esot uzspieduši,un ko tik vēl ne! Pat no kaut kāda radio zvanīja!
Bet īstenība bija tāda,ka viens skolnieciņš vienkārši nofočēja to gredzenu un ielika netā. VISS! Nevienam tas gredzens nebija vajadzīgs!Lindermans,urbanovičš,re jau krievu saiti esot pārķēruši...*izģez!:) Man ta galīgi pofig-lai jau ņemas,tik vien kā var pavērot,no kā veidojas tās viņu vates reportāžas... Un neko-mūsu vecie pirdieni tīri labi pavelkas uz to visu...

raihs, 17.janvāris 2016, 20:03

Bet Kāāda reklāma tavai darbnīcai! Tūlīt varēsi sākt mass production:)
17.janvāris 2016, 21:02 | links

Raih, a Tu nepieļauj domu, ka speciāli izprovocēja? Šogad 12 klasi R1Ģ beidz Urbanoviča dēls, tātad arī viņš pielaikoja gredzenus... Varbūt tas pirksts ar gredzenu pieder mazajam ''urbim". Pielaikoja, nofočēja un parādīja fāterim... nu un tas tālāk... lielākajam Rēzeknes provokatoram Gilim... nu un paņeslasj. Ko domā?
17.janvāris 2016, 20:50 | links

Reku es tiešā tuvumā dabūju izbaudīt krievu propogandas mašīnu:)
Pilnīgs vāks-ko tik viņi neizdomāja-tādi gredzeni esot pasūtīti,tādus esot uzspieduši,un ko tik vēl ne! Pat no kaut kāda radio zvanīja!
Bet īstenība bija tāda,ka viens skolnieciņš vienkārši nofočēja to gredzenu un ielika netā. VISS! Nevienam tas gredzens nebija vajadzīgs!Lindermans,urbanovičš,re jau krievu saiti esot pārķēruši...*izģez!:) Man ta galīgi pofig-lai jau ņemas,tik vien kā var pavērot,no kā veidojas tās viņu vates reportāžas... Un neko-mūsu vecie pirdieni tīri labi pavelkas uz to visu...
17.janvāris 2016, 20:03 | links

Jā , izskatās ka visi pilnā nopietnībā gaida krievu bankrotu :-) !
16.janvāris 2016, 23:18 | links

Redz apelsīn lai cik tu censtos mani izsist no līdzsvara - tas tev neizdosies . Neizglītots, rupjšs nenosvērts ,nesavaldīgs,histērisks - citus necienošs -tās ir raksturīgākās narkomānu pazīmes ,jeb tavas. 2013 gads ,ziema, cope Ventā - neatceries ko piedāvāji man ? Un ievēro vienu svarīgu lietu narkoša - ne reizi tevi neesmu pat apsaukājis - tik zemu nenolaižos . Es tev varu labu speciālistu pat atrast ja pats ar sevi netiec galā .

Bralitis, 16.janvāris 2016, 00:28

Mazulīt, atslābsti. Neesam mēs tikušies un pie tam vēl pie Ventas.
16.janvāris 2016, 08:17 | links

Braucu šodien pa lauku ceļu -koki apsniguši ,kupenas -skaisti . Un kaut kur zemapziņā iedomājos par tevi fotogrāf vai tu paspēji noķert to skaistumu ? Tas nav tev rupjais Raih bet Sullam :))
16.janvāris 2016, 00:41 | links

Nu ēdienkarti es viņiem iedomājos aptuveni šādu

raihs, 16.janvāris 2016, 00:20

tas jau vēl glauni :)))
Drīzāk kā savulaik mīlēja teikt par viņiem mana vecmutere : щи да каша пища наша
16.janvāris 2016, 00:35 | links

Bļin ,nokavēju .
16.janvāris 2016, 00:33 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager