Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
nu, ja runa iet par girsām un ždanokām, tad tur diagnoze viena...
Es jau arī gribētu, lai Latvijā 90% visur skanētu latviešu valoda, bet tā nav un nebūs, tā nu reiz tas ir noticies... viss, kas atliek- pašam cienīt un lietot savu valodu, mācīt to pašu bērniem, nenositot citus, kaut kā sadzīvot, nezaudējot pašcieņu, darbā, citur sabiedrībā... Dažreiz "noriju krupi", dažreiz pasaku, visādi gadās o

eldorado, 15.janvāris 2016, 21:28

Nu redz vēlviena Latviešu dvesele :-) ! Paldies , pateici to ko es nemācēju :-)
A to apnikuši tadi vāvuļotāji ;( vatniki , vatniki a mans draugs Dima nav vatniks ) ! Dima redz man palidz , macas latviešu valodu !

A plesiga draugi suņi no suņiem , un tas ka vienam otram esmu dzīvību parāda , p o h u * !

Esam aizmirsuši vecum veco latviešu teicienu , ; neskati viru pec cepures , vai tautu pec valdības ; :-) !
15.janvāris 2016, 21:58 | links

nu, ja runa iet par girsām un ždanokām, tad tur diagnoze viena...
Es jau arī gribētu, lai Latvijā 90% visur skanētu latviešu valoda, bet tā nav un nebūs, tā nu reiz tas ir noticies... viss, kas atliek- pašam cienīt un lietot savu valodu, mācīt to pašu bērniem, nenositot citus, kaut kā sadzīvot, nezaudējot pašcieņu, darbā, citur sabiedrībā... Dažreiz "noriju krupi", dažreiz pasaku, visādi gadās
15.janvāris 2016, 21:28 | links

plesigais! Tu neesi latvietis, tas man pilnīgi skaidrs.

jamikus, 15.janvāris 2016, 21:03

Kāpēc ?

Tapec ka man pofig ar ko man darīšana (krievs vai jāpoška) galvenais lai godigs :-) !

Jeb tāpēc ka man vienkārši nav laika lai raktos pa politiskajām miskastēm un mērkaķoties pakaļ dažam labam kopejot visādus su__s pret krieviem ?
15.janvāris 2016, 21:22 | links

plesigais! Tu neesi latvietis, tas man pilnīgi skaidrs.
15.janvāris 2016, 21:03 | links

Tūlīt aizies ...
15.janvāris 2016, 21:00 | links

Usi kurš dievina ? Vienīgie kas par viņiem runā ir Sulla , Juniors un Raihs .Viņiem visu laiku rēgojas krievu rēgs :) Raihs pazudis ,Juniors ieputināts ,Sulla vienīgais ķēzās ... + tu vēl pieslēdzies.

Bralitis, 15.janvāris 2016, 20:51

Bračku!
15.janvāris 2016, 20:57 | links

kaut kāda slimīga tendence, neviens krievus neaiztiek, pat nepiemin, bet nemitigi uzrodas saldais pāritis, trīnitis, pieprasot lai šamos drusku dievina, apnicis.

usis, 15.janvāris 2016, 20:47

Neviens viņus nedievina , bet rassu naida kurināšanu neatbalstu un neatbalstisu:-)
15.janvāris 2016, 20:54 | links

Usi kurš dievina ? Vienīgie kas par viņiem runā ir Sulla , Juniors un Raihs .Viņiem visu laiku rēgojas krievu rēgs :) Raihs pazudis ,Juniors ieputināts ,Sulla vienīgais ķēzās ... + tu vēl pieslēdzies.
15.janvāris 2016, 20:51 | links

kaut kāda slimīga tendence, neviens krievus neaiztiek, pat nepiemin, bet nemitigi uzrodas saldais pāritis, trīnitis, pieprasot lai šamos drusku dievina, apnicis.
15.janvāris 2016, 20:47 | links

Politpulciņš atdzīvojies :) Akšens :)

Žēl ka Raihs sēž .Viņam tikai uz 10 minūtēm tagad ļauj ienākt forumā :)
15.janvāris 2016, 20:45 | links

mazo muļķīt visādi bratani vatņiku draugi manu viedokli nekad nevarēja, nevar un nevarēs iespaidot :) Piemēram jau no 90.to beigām izmantojam viena Rīgas krieviņa pakalpojumus, pārvadā mēbeles un citu lielu taru ar busiņu. Forš čalis Dima, runā latviski, ne ideāli, dažkārt vinām piepalīdzu ar kādu krievu vārdu, bet cilvēks cenšas. Pilsonis, nekāda necieņas izrādīšana pret mums un mūsu valodu, daudz bazarēts braucot turp atpakaļ no Rīga uz Jūrmalu. Viens audzina 2 meitas, laiž latviešu skolā. cepuri nost, tādiem jābūt lv krieviņiem, kas nčinkst ka viņus redziet diskriminē latvieši. Vēl viens Andrejs pazīstams jau no 80.to beigām, uzņēmējs, strādāja kopā ar manu muterīti, daudz ietusēts kopā. Tas vēl feināks vecis, vispār perfekti runā latviski, lai arī viņam visa ģimene krieviņi.

Sulla, 15.janvāris 2016, 19:43

NU U , Tu nopietni ? :)
Un tie tūkstoši vai simttukstosi kas par tādu Latviju zin tikai no grāmatām (vēstures) , un tie kam krievu propogandas mašīna skalo smadzenes tāpat kā Tev eropropoganda , ar ko tie krievi sliktāki ? Tapat tie kam savā krievijā darīšanu pari par galvu un pilnigi pie vienas vietas kas Latvija ar citiem krieviem notiek ? :) ka ar tiem ?
Jeb Tev riebjas tikai tie kas Latvija cenšas kaut ko panākt sev par labu ?
15.janvāris 2016, 20:35 | links

mazo muļķīt visādi bratani vatņiku draugi manu viedokli nekad nevarēja, nevar un nevarēs iespaidot :) Piemēram jau no 90.to beigām izmantojam viena Rīgas krieviņa pakalpojumus, pārvadā mēbeles un citu lielu taru ar busiņu. Forš čalis Dima, runā latviski, ne ideāli, dažkārt vinām piepalīdzu ar kādu krievu vārdu, bet cilvēks cenšas. Pilsonis, nekāda necieņas izrādīšana pret mums un mūsu valodu, daudz bazarēts braucot turp atpakaļ no Rīga uz Jūrmalu. Viens audzina 2 meitas, laiž latviešu skolā. cepuri nost, tādiem jābūt lv krieviņiem, kas nčinkst ka viņus redziet diskriminē latvieši. Vēl viens Andrejs pazīstams jau no 80.to beigām, uzņēmējs, strādāja kopā ar manu muterīti, daudz ietusēts kopā. Tas vēl feināks vecis, vispār perfekti runā latviski, lai arī viņam visa ģimene krieviņi.
15.janvāris 2016, 19:43 | links

piedod sulla, bet tu esi muļķis.žēl, bet tā ir, jums ar junioru labi sapas.atveriet savu www.ienistukrievus.lv un rakstiet viens otram.piektdienās pēc grūtas nedēļas krievu ienīšanā-satiekaties, piedzeraties, iečpokojat viens otram.dzīves kvalitāte pieaugs over 9000 reižu.visi Latvijas un pasaules krievi vēl tev veiksmi un,lai tev izdodās.
15.janvāris 2016, 19:42 | links

neviens Latvijas valstij lojāls krievs, kas māk sarunāties valsts valodā saprotami, man netraucē. Ar vairākiem tādiem Rīgas krieviem man ir ļoti labas attiecības, viņi paši nevar ciest tos visus sūdus girs un pļiner un ždanok veidīgos musinātājus. Lūk tie man traucē un sekotāji tiem daudz, arī man kaimiņos un visapkārt kas auroja un šāva raķetes pl 23:00 vecgada vakarā. Un nožēlojami ka tādi girsas un lindermani nesēž vai nav izraidīti par atklātu naida kurināšanu, teroristu vervēšanu uz Ukrainu un citām izdarībām.

Sulla, 15.janvāris 2016, 19:04

APSVEICU BRĀLĪTI !
Tavā iespaidā Sulla sak krievus dalīt pareizajos un ne ! :-)
15.janvāris 2016, 19:20 | links

Kas tie tādi,kuri vienos šāva?
15.janvāris 2016, 19:09 | links

neviens Latvijas valstij lojāls krievs, kas māk sarunāties valsts valodā saprotami, man netraucē. Ar vairākiem tādiem Rīgas krieviem man ir ļoti labas attiecības, viņi paši nevar ciest tos visus sūdus girs un pļiner un ždanok veidīgos musinātājus. Lūk tie man traucē un sekotāji tiem daudz, arī man kaimiņos un visapkārt kas auroja un šāva raķetes pl 23:00 vecgada vakarā. Un nožēlojami ka tādi girsas un lindermani nesēž vai nav izraidīti par atklātu naida kurināšanu, teroristu vervēšanu uz Ukrainu un citām izdarībām.
15.janvāris 2016, 19:04 | links

15.janvāris 2016, 19:03 | links

Ja to tu man Sulla tad smagi maldies (tā pa maigo) . Man Pofig tās skolas , tie bļauri ,krievi . Viņi man netraucē un es ar viņiem labāk satieku nekā ar tev līdzīgiem . Mani vairāk uztrauc tas ka kārtējo reizi mums nav valdības . Mani uztrauc tā politiskā nestabilitāte kas te ir jau 25 gadus . Uztrauc tas ka esam pirmajā 3 niekā kā nabadzīgākā ES valsts. Un ne jau Latvijas krievi ir vainīgi ka mēs esam līderi nabadzībā . Ko tev personīgi dara pāri krievi kas dzīvo Latvijā Sulla ? Ko?
15.janvāris 2016, 18:56 | links

Kādam vataiņu mīlētājam tā aizmiglojies skats ka pat neuztver par ko iet runa :)
15.janvāris 2016, 18:41 | links

DP sašņorēja tāpēc ka pret čurkām JĀBŪT liberāliem. Čurkas ir neaizskaramās svētās govis Eiropas Savienībā . Viņi var zagt ,izvarot - darīt visu ko vien vēlas . Krievu problēma ir tikai un vienīgi Latvijā - vismaz mēs esam viņu tādu uzpūtuši lai tauta par to vien runā un neredz neko apkārt :)
15.janvāris 2016, 18:29 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager