Zviedrija tika vistuvāk sociālismam? Kas tad tam ir pamatā. Pārdale, palīdzēt tiem, kam iet sliktāk. Baigi labi.
Tagad paskatīsimies kas notiek ar bēgļiem. Bēgļiem tak vajag palīdzēt? Jāliek lietā zviedru metode. Par to tak iestājas sociālistisko ideju atbalstītāji? Tik paskatīsimies, kuri CL vairāk iebilst pret bēgļu uzņemšanu? Nacionāli noskaņotie un... sociālistisko metožu atbalstītāji. Līdz brīdim, kāmēr labumus pārdala viņiem pašiem, viss ir kārtībā. Brīdī, kad labumi jāatdod citiem, sākas mums pašiem trūkst, viņi slikti.
Bačiņ, nemurgo par kosmosu. Ķīniešiem sava programma, krieviem sava, indiešiem sava, amīšiem sava. Kopā dara tikai to, kas nav zem "valsts noslēpums" vai ko savādāk nevar izdarīt. Katrai valstij ir SAVAS EKONOMISKĀS INTERESES arī kosmosa jomā.
AndrisABC, 14.janvāris 2016, 10:34
Nav jums taisnība. Es teicu par kosmosa izpētes programmām nevis militārajām. Militārās ir slepenas un visuvareno uzraudzībā. Kur iet runa par cilvēces nākotni Visi strādā un realizē kopā. To es zinu jo man viens paziņa vēl no krievijas laikiem strādā gan Nasā gan krievijā gan japānā gan eiropas kosmosa aģentūrā . Biologs. Strādā pie pārtikas audzēšanas ārpus zemes. Novembrī bij ciemos atbraucis. Tā tie zinātnieki nēsājas pa visas pasaules labarotorijām - viņiem ir cits funktieris. Kā viņš teica - mēs esam cilvēces pārstāvji. Man tas jēdziens likās kā no fantastikas filmām . Jauki ka ir tādi cilvēki kas domā kā pēc 100 gadiem varētu kviešus audzēt uz marsa ,a mēs te - politika,nauda ,muslimi u.c sviesti ...
ABC bēgļi skrien uz Zviedriju tāpēc ka Zviedri ir sasnieguši vairāk kā jebkura pasaules valsts soc jomā .
14.janvāris 2016, 11:00 | links