Brālīt - pārkāpju banu
Man ir vienalga kurš pudelesbrālis tev šito sviestu sastāstīja - tici vien. Es sistēmā esmu jau vairāk nekā 20 gadus un zinu, kas ir taimkodi, zinu par atsevišķiem medijiem, kas un ko cenzē, kas lobē un kādas intereses.Ja taviem dilērija murgiem par ASV kontroli pār informatīvo telpu būtu kaut 0,0000x % ticamība, tad
1. Tu šeit to nerakstītu
2. Par bēgļiem Latvijā neparādītos neviena negatīva publikācija, bet mēs visi tāpat kā Krievijā par Putinu, šeit Latvijā bļautu, ka bēgļus vajag
3. Nebūtu tāda Lemberga, kurš paziņo, ka NATO ir tirliņi, kas piedirš Ventspili un tādēļ pelnīti dabūja pa šmauli.
u.t.t. utjp - nav informatīvās cenzūras.
Piedošanu, ka pārkāpu banu... saņemšos un centīšos to ievērot. Ja neizdosies, banošos laukā no CL.
Ir atsevišķi gadījumi, kad tiek pieņemti lēmumi par tās vai citādas informācijas nepublicēšanu, kas ir redakcijas lēmums. Tā ir redakcijas politika attiecībā uz savu auditoriju. Un to nenosaka ne ASv ne kāds cits, bet gan īpašnieki, padomes, valdes un redakcijas. Šobrīd, jau tā šaurajā un tizlajā Latvijas mediju telpā neviens neriskēs padirst jau tā neesošu auditoriju, tikai dēļ, tā , ka jānocenzē vai jānoslēpj kāda informācija, kas var aizrullēt citur.
Ņemot vērā izskanējušo viedokli par ASV iespējām cenzēt un redzot, ka, piemēram, Neatkarīgo ASV jau nu toč neizcenzē, jo tā šobrīd ietur pret bēgļiem ļoti negatīvu pozīciju, varētu padomāt, ka Lembergs ir vietējais Robins Huds, kurš cīnās par latviešu tautas labumu? Ticiet vien :) Es ticu :D
Mūsdienās ar globālo tīmekli, kosmosa tehnoloģijām, ātrgaitas internetiem, 4g un 5g... neredzu vispār iespēju kaut ko nozenzēt un noslēpt, jo ja nevar dabūt informāciju vienā vietā, to var dabūt citā, ja vien neiedzen sevi strupceļā ar domu par vispasaules masonu sazvērestību, bet tad nav vērts runāt vispār par neko :)
Es atkal banā :)
12.janvāris 2016, 17:22 |
links