Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Par to likumbijību-spilgts piemērs esmu es pats. Vecos laikos lašus ķērām tikai nārstā-nemaz nezinājām,ka var arī citādi:) Kontroles nebija,ja bija,tad samaksāju 10Ls un copēju tālāk:) Tad vienu gadu aizbraucu-noķer, otrreiz aizbraucu-noķer. Lensbergs pakratīja pirkstu un teica-vecīt,trešo reizi noķeršu,taisīšu tev krimināllietu. Un uzminiet,kā es rīkojos? ES VAIRS NEBRUCU!:)

raihs, 27.novembris 2015, 17:02

Mani Lencbergs (ar c nevis s ) nogrāba tik vienreiz, ja nemaldos 96.tajā oktobrī, kaut kā tiku vaļā bez soda, tā prātīgi aprunājāmies. Sirdsapziņa gan māca, jo rukzakā bija zivtiņa :)
27.novembris 2015, 17:18 | links

Par to likumbijību-spilgts piemērs esmu es pats. Vecos laikos lašus ķērām tikai nārstā-nemaz nezinājām,ka var arī citādi:) Kontroles nebija,ja bija,tad samaksāju 10Ls un copēju tālāk:) Tad vienu gadu aizbraucu-noķer, otrreiz aizbraucu-noķer. Lensbergs pakratīja pirkstu un teica-vecīt,trešo reizi noķeršu,taisīšu tev krimināllietu. Un uzminiet,kā es rīkojos? ES VAIRS NEBRUCU!:)
27.novembris 2015, 17:02 | links

Nu bet vienalga viss daudz solīdāk notiek,salīdzinot ar 90ajiem. Tad bij dikti traki,pats piedzīvoju:)

raihs, 27.novembris 2015, 16:24

jā bija jautrāk :) ik pa laikam kādu uzspridzināja autiņā, nošāva, klopu viņa baltajā linkolnā ar nummuru "lucky" poliči neskaitāmas reizes tvarstīja pa visu Rīgu kā arī šim killers lodi ielaida galvā uz manas ielas :) bet šams izdzīvoja.
27.novembris 2015, 16:35 | links

Ar mantas konfiskāciju.. man nekas nepieder.. Bet sods propocionāls ienākumiem super un nedzirdēts!! Vis jāsāk vākt paraksti.. :D

mjuniors, 27.novembris 2015, 16:22

ja nekas nepieder un nav ienakumu, tad par kadam utim ir auto utt.. nav nauda, nu tad sedi cietuma uz kadu gadinu un strada. adi zekes un drebes bernunamiem.
nevajag piesieties katram vardam. idejiski saprati ko gribeju - parkap - atbilstoss sods un lai nekadas shemas nepalidzetu, ka luk man nekas nepieder. auto nav mans, vai vecmammas, kurai ir minimala pensija bez pieradama darba staza un ienakumiem, ar villu jurmala uz 10ha zemes.
27.novembris 2015, 16:31 | links

Ja salīdzinam 90os gadus un tagad,tad pats redzi-progress milzīgs! 90os rekets bija pašsaprotama lieta,tagad kaut ko tādu pat iedomāties nevaram.
raihs, 27.novembris 2015, 16:16

rekets transformējas apsardzes firmās :) bet toties kontrabandas cigu tirgotāji vairojas, vismaz centrāltirgū. Ar katru gadu vairāk un vairāk, laikam smuki visiem poličiem samaksāts ka neķersta šamos nemaz.

Sulla, 27.novembris 2015, 16:22

Nu bet vienalga viss daudz solīdāk notiek,salīdzinot ar 90ajiem. Tad bij dikti traki,pats piedzīvoju:)
27.novembris 2015, 16:24 | links

Nav deģenerējusi Raih ,nav vēl izsprāguši..

Bralitis, 27.novembris 2015, 16:20

Nu mūsu paaudzei toč ir jānomirst:) Tad varbūt sāks kas mainīties,ja visi nebūs emigrējuši+ja nebūsim izmiruši tāpat. Vairojamies jau nu dikti slikti
27.novembris 2015, 16:22 | links

Ja salīdzinam 90os gadus un tagad,tad pats redzi-progress milzīgs! 90os rekets bija pašsaprotama lieta,tagad kaut ko tādu pat iedomāties nevaram.
raihs, 27.novembris 2015, 16:16

rekets transformējas apsardzes firmās :) bet toties kontrabandas cigu tirgotāji vairojas, vismaz centrāltirgū. Ar katru gadu vairāk un vairāk, laikam smuki visiem poličiem samaksāts ka neķersta šamos nemaz.

Ar mantas konfiskāciju.. man nekas nepieder.. Bet sods propocionāls ienākumiem super un nedzirdēts!! Vis jāsāk vākt paraksti.. :D

Nav deģenerējusi Raih ,nav vēl izsprāguši..
27.novembris 2015, 16:20 | links

Mailite:" sods ir jamaksa kaut ka % no ienakumiem. " Šis vispār ir super ieteikums.. Tas derētu daudz kur.. Protams atkal būtu jāuzliek "ne griesti, bet gan gridas" minimums, kas jāmaksā.. Citādi visi bez ienākumiem :)

> sulla
nezinu, ka uk, bet somija par atruma parkapumu sods ir jamaksa kaut ka % no ienakumiem. neesi dzirdejis stastu, kad caur vienas kompanijas darbinieku kontu firma kaut ko muhlijas. darbinieks parkapa atrumu un bija spiests maksat kaut kadus simtos tukstosus meramu sodu.
luk, ar likumdosanu un korektiem sodiem, var panakt likumpaklausigus iedzivotajus.
mums, piemeram, ieviest sodu par auto liksanu invalidu stavietas 10 % no ienakumiem. tad esmu parliecinats, ka tvnet vairs nebutu bildes, ko likt masu apskatei. teiksiet, ka bentley ipasniekiem neka nepieder? xe, sodu kompanijai, kam pieder auto. xe, kompanija strada ar zaudejumiem un perk tikai luksus masinas? pa kadam utim? xe, audits un cietumsods ar mantas konfiskaciju, jo ka uznemumam ar zaudejumiem un apgrozijuma var piederet ferrari autoparks un viss parejais. nu domu sapratat.

mailite, 27.novembris 2015, 16:06

+++ Ļoti pat piekrītu-kamēr tauta pati dabīgā ceļā nav kļuvusi apzinīga,to var kompensēt ar drastiskiem sodiem! Un tikai ! Citu variantu nav,ja negrib gaidīt desmitiem gadu! Piemēram,ierubīt reālu cietumsodu par visiem šiem nanoūdeņiem vai mantas konfiskāciju-NEVIENS NERISKĒTU!

Cilvēks samaitājas kā suga,nevis kā konkrētas nācijas pārstāvis. Domā anglis neņemtu kukuli,ja tas būtu iespējams un pat pašsaprotams?

raihs, 27.novembris 2015, 15:46

korupcija protams ir visā pasaulē, tik mēs un ekspodomju valstis no rietumiem atšķiramies ar tās augsto % un tautas normālo attieksmi pret šo sērgu. Tas pats ir ar ātruma pārsniegšanu uz ceļiem. Tici man retais anglis pārkāps likumu ar ieganstu ka tā dara kāds cits. Tieši par to jau teicu agrāk, viņi ir likumpaklauīgi, mēs izmantojam katru iespēju to pārkāpt. Mums vairumam vārds likums nenozīmē praktiski neko, tas ir stiepjams un pielāgojams savām vajadzībām un vēlmēm.

Sulla, 27.novembris 2015, 15:52

Ja salīdzinam 90os gadus un tagad,tad pats redzi-progress milzīgs! 90os rekets bija pašsaprotama lieta,tagad kaut ko tādu pat iedomāties nevaram. Pēc pārdesmit gadiem arī korupcija kļūs par kaut ko sirreālu... Padomju sistēma pārāk deģenerējusi cilvēkus,lai tik ātri atjaunotos un attīrītos.
27.novembris 2015, 16:16 | links

Jā mailīte, forši, atbalstāmi, bet te mēs atgriežamies pie tā paša cilvēciskā faktora, nu nepatīk mūsu politiķiem kardināli mainīt likumus un palielināt vairākkārtigi sodus, jo paši tak ar cietīs :) brauc dzērumā, katru dienu pārkāpj ātrumu u.t.t.
27.novembris 2015, 16:13 | links

Un nevienās ziņās to nerāda .

Bralitis, 27.novembris 2015, 15:58
neskaties ru kanālus, pietiek ar Ltv1:)

usis, 27.novembris 2015, 16:09

Mūsu kanāli mutiski pateica reiz ka polijā noticis protesta gājiens -un viss. Un uzreiz pieslēdzās Merkelei kas teica ka jābūt lojāliem .
27.novembris 2015, 16:13 | links

Poļi ir kristiešu(katoļu) centrs eiropā .Viens anglis vienā no youtubes materiāliem ir labi ierakstījis - Polija ir Eiropas pēdējais kristiešu bastions . Tas lielākais gājiens notika 11 novembrī . Pa visu valsti viņiem tas iet vaļā tagad.
27.novembris 2015, 16:10 | links

Bralitis, 27.novembris 2015, 15:58

neskaties ru kanālus, pietiek ar Ltv1:)
27.novembris 2015, 16:09 | links

> sulla
nezinu, ka uk, bet somija par atruma parkapumu sods ir jamaksa kaut ka % no ienakumiem. neesi dzirdejis stastu, kad caur vienas kompanijas darbinieku kontu firma kaut ko muhlijas. darbinieks parkapa atrumu un bija spiests maksat kaut kadus simtos tukstosus meramu sodu.
luk, ar likumdosanu un korektiem sodiem, var panakt likumpaklausigus iedzivotajus.
mums, piemeram, ieviest sodu par auto liksanu invalidu stavietas 10 % no ienakumiem. tad esmu parliecinats, ka tvnet vairs nebutu bildes, ko likt masu apskatei. teiksiet, ka bentley ipasniekiem neka nepieder? xe, sodu kompanijai, kam pieder auto. xe, kompanija strada ar zaudejumiem un perk tikai luksus masinas? pa kadam utim? xe, audits un cietumsods ar mantas konfiskaciju, jo ka uznemumam ar zaudejumiem un apgrozijuma var piederet ferrari autoparks un viss parejais. nu domu sapratat.
27.novembris 2015, 16:06 | links

27.novembris 2015, 15:58 | links

Raih -redz tur pie tās oranžās mājas tālumā -tur ieraudzīju savu senču gēnu tai fočenē:) Malači poļi.
27.novembris 2015, 15:54 | links

Cilvēks samaitājas kā suga,nevis kā konkrētas nācijas pārstāvis. Domā anglis neņemtu kukuli,ja tas būtu iespējams un pat pašsaprotams?

raihs, 27.novembris 2015, 15:46

korupcija protams ir visā pasaulē, tik mēs un ekspodomju valstis no rietumiem atšķiramies ar tās augsto % un tautas normālo attieksmi pret šo sērgu. Tas pats ir ar ātruma pārsniegšanu uz ceļiem. Tici man retais anglis pārkāps likumu ar ieganstu ka tā dara kāds cits. Tieši par to jau teicu agrāk, viņi ir likumpaklauīgi, mēs izmantojam katru iespēju to pārkāpt. Mums vairumam vārds likums nenozīmē praktiski neko, tas ir stiepjams un pielāgojams savām vajadzībām un vēlmēm.
27.novembris 2015, 15:52 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager