Bruno labi teikts. Pasmieties jau ar vajag :) Krievi ir viena retajām tautām kas māk par sevi pasmieties . Mēs pat domāt par sevis kritiku negribam kur nu vēl pasmieties :)
27.novembris 2015, 13:00 | links
mailite, 27.novembris 2015, 11:21
Uh, kā uzvilkās :D un kas par xxx tu ir šai zemē Latvijā ir skaidrs..
mjuniors, 27.novembris 2015, 11:25
tu i tipisks rengedajs, kas adatu atradis citos, bet to balki sava pagalma neredz un neredzes.
mailite, 27.novembris 2015, 11:32
Brālīt pastāsti,kā tur īsti ir.Lidojumu vadītājs stāsta ,ka lidmašīna atgriezusies no kaujas uzdevumu izpildes,bet ļotenes pilots saka,ka lidojis izpildīt kaujas uzdevumu.
SU-24 izzpildot kaujas uzdevumu lido arī pa vienam?
akmens, 27.novembris 2015, 10:02
Ir pagājuši 25 gadi kopš es lidoju . Man mācīja ka jālido ir tikai pārī vai ar aizsrdzību(pavadošiem iznīcinātājiem) Pa vienam var lidot ja ir droša pretgaisa aizsardzība. Izskatās ka viņu taktika ir mainījusies vai speciāli provocēja lidinādamies kā mušas gar degunu. Mūsdienu navigācija ir tik precīza ka robežu diez vai pārkāpa ,vairāk izskatās ka Turkam nervi neizturēja.Tā ja kas ar varēja notikt . Tagad ir iemesls dominēt pār gaisa telpu izvietojot s 300 un s 400 .
Bralitis, 27.novembris 2015, 10:23
:) Hei. Bet Brālīt, tu ievēroji vienu ļoti ļoti raksturīgu teikumu no sērijas "iespējams tikai krievijā", kas bija tajā stūrmaņa intervijā?
Tipa - aj, mēs to apkārtni jau tik labi zinām, kad bez kartes arī varējām orientēties.
Manai ekspadomju ausij tas bija kā trauksmes signāls a la "kto brosil sapog na puļt".
Akmens_Viesis, 27.novembris 2015, 11:46
mirtins, 100% piekrītu..
Redz jau šeit copmann un mailītes ir tie aizvanotie par ko ir tas stāsts..
mjuniors, 27.novembris 2015, 11:56
Par to lidotāju... tas bija speciāli sūtīts kamikadze, lai novērstu uzmanību no sūdiem pašu valstī. Viņim bija vajadzīgs jauns ienaidnieks,jauna eskalācija. Tas ir arī viss...
mirtins, 27.novembris 2015, 11:52
Tu jau atbildēji.. :) Paldies
mjuniors, 27.novembris 2015, 11:22
junior, godīgi, mans domāt tavs lielākais dzīves garadarbs, kur tu apriori esi sasniedzis sava garīguma trešo astrāli ir apraksts par lašmaizītēm. ar tevi nav par ko diskutēt un nevajag ar.sēdi savos balvos vai gulbenē vai apē un gaidi, kad lielais ļaunais krievs tevi nāks sist.vari iznomāt ekskavatoru un savam īpašumam apkārt izrakt 6 m dziļu grāvi-būs kā viduslaikos. adios un veiksmi lašmaizīšu ēšanā.
Copmann, 27.novembris 2015, 11:32
Redzi čalīt, ja nespēj atbildēt un patiesība acīs grauž es čalīt nav vainīgs. Paldies par padomiem ko man turpmāk iesākt.. :)
Te daudziem patīk minēt asinis, tad teikšu man ir krieva un rados man viņu netrūkst..
Te pat neiet nedz par tautu kurināšanu utt. Bet tikai par to, ka krievija vienmēr pati sevi noliek cietēja formā, lai attaisnotu savu karadarbību kā mēs to lv sakam agresiju..
mjuniors, 27.novembris 2015, 11:46
Par to lidotāju... tas bija speciāli sūtīts kamikadze, lai novērstu uzmanību no sūdiem pašu valstī. Viņim bija vajadzīgs jauns ienaidnieks,jauna eskalācija. Tas ir arī viss...
mirtins, 27.novembris 2015, 11:52
Tagad jau tas viss ir nokavēts:) Bet kad deviņdesmito vidū vai vēl ap 2000. bija tāda iespēja. Kad PCTVL zaudēja savas pozīcijas un atnāca saskaņa kā neagresīvs nacistisks spēks, tad to vajadzēja izdarīt. Tagad situācija būtu savādaka. Arī nepilsoņiem vajadzēja iedot tiesības balsot pašvaldību vēlēšanās.. Arī viss būtu citādāk. To izdarīja igauņi un kur Igaunija ir šobrīd? Tur pat kur bija, nav ne uz Krieviju pārcēlusies ne nodevusi savus pašnoteikšanās ideālus.
Šobrīd tas ir nokavēts un pašlaik varu Saskaņai atdot nedrīkst... vienkārši nedrīkst.
Es nezinu, kad tas viss eskalēsies un kā... bet ja žurkai asti iespiedīs, tad mums var sanākt lielas ziepes... ceru ka nē... ceru uz veselo saprātu... bet neloloju ilūzijas ka nenotiks lieli sūdi arī pie mums....
mirtins, 27.novembris 2015, 11:50
Brālīt pastāsti,kā tur īsti ir.Lidojumu vadītājs stāsta ,ka lidmašīna atgriezusies no kaujas uzdevumu izpildes,bet ļotenes pilots saka,ka lidojis izpildīt kaujas uzdevumu.
SU-24 izzpildot kaujas uzdevumu lido arī pa vienam?
akmens, 27.novembris 2015, 10:02
Ir pagājuši 25 gadi kopš es lidoju . Man mācīja ka jālido ir tikai pārī vai ar aizsrdzību(pavadošiem iznīcinātājiem) Pa vienam var lidot ja ir droša pretgaisa aizsardzība. Izskatās ka viņu taktika ir mainījusies vai speciāli provocēja lidinādamies kā mušas gar degunu. Mūsdienu navigācija ir tik precīza ka robežu diez vai pārkāpa ,vairāk izskatās ka Turkam nervi neizturēja.Tā ja kas ar varēja notikt . Tagad ir iemesls dominēt pār gaisa telpu izvietojot s 300 un s 400 .
Bralitis, 27.novembris 2015, 10:23