pilsonības likuma 3 pants, kas tur tik ļoti aizskarošs integrēties gribētājiem- nav bonusā dzīvoklis kā krievu laiku ieceļotājiem.
27.novembris 2015, 11:46 | links
Tu jau atbildēji.. :) Paldies
mjuniors, 27.novembris 2015, 11:22
junior, godīgi, mans domāt tavs lielākais dzīves garadarbs, kur tu apriori esi sasniedzis sava garīguma trešo astrāli ir apraksts par lašmaizītēm. ar tevi nav par ko diskutēt un nevajag ar.sēdi savos balvos vai gulbenē vai apē un gaidi, kad lielais ļaunais krievs tevi nāks sist.vari iznomāt ekskavatoru un savam īpašumam apkārt izrakt 6 m dziļu grāvi-būs kā viduslaikos. adios un veiksmi lašmaizīšu ēšanā.
Copmann, 27.novembris 2015, 11:32
Un ka krievu cars redzēs pa teļļuku ka mazais Vasja dejo kopā ar Lienīti un abi laimīgi smejas - atkritīs galvenais iemesls Krievijas agresijai.
Bralitis, 27.novembris 2015, 11:15
Tu jau atbildēji.. :) Paldies
mjuniors, 27.novembris 2015, 11:22
mailite, 27.novembris 2015, 11:21
Uh, kā uzvilkās :D un kas par xxx tu ir šai zemē Latvijā ir skaidrs..
mjuniors, 27.novembris 2015, 11:25
Joprojām uzskatu, ka krievi Latvijā ir viena no pamatnācijām, es joprojām uzskatu, ka Latvijas politiķi izdarījas sev un latviešu tautai lāča pakalpojumu, sadiršot pilsonības jautājumu un nelaižot krievus pie varas.
Taču šobrīd situācija ir tāda kā ir. Ir vairāki simti tūkstošu šai valstij nelojālu cilvēku. Kāda būtu viņu izvēle kara gadījumā ar Krieviju... neņemos spriest. Vienmēr esmu cerējis uz veselo saprātu... bet izskatās, ka tas izčākstēs, kā ūdens karstās smiltīs:)
mirtins, 27.novembris 2015, 10:22
Kļūdu ir bijis daudz, gan pilsonības, gan privatizācijas jautājumos, gan vēl šur tur, par to nav strīds.
Bet pārmest, ka LV automātiski nedala pilsonību pa labi vai kreisi, nu piedod...
300k nepilsoņu IR tiesības naturalizēties arī šodien, kāpēc viņi to nedara? pareizi - tāpēc, ka NAV lojāli šai valstij. Un no tā, ka viņiem iedotu pilsonību viss paliktu tikai sliktāk. Lojāli no tā vien viņi nekļūtu. Tas ko met pakaļ nav vērtība.
Tad SC, iespējams, būtu vairākums saeimā un nekas labs no tā nesanāktu...pieplusojot dažu vietējo "politikāņu" atbalstu varētu pavisam trakas lietas sadarīt, tā ka 1940. gads nobālētu...
daddy_j, 27.novembris 2015, 11:06
Daddy vis jau jāsāk ir ar ideoloģiju valstī ,ar bērnu audzināšanu ,integrēšanu . Mēs jau esam tie kas atstumj krievus ne jau krievi mūs. Vajag lai no bērnības mazie tusē kopā ,dejo ,dzied ,draudzējas. Tas ir laika jautājums . Draudzību ar varu nepanāksi un nedo dies ar represīvām metodēm .Tādēl ceru ka ir gudras galvas kas var skaisti pa mierīgo jau nākamo paaudzi audzināt un sgatavot drošai savstarpējai dzīvošanai. Un ka krievu cars redzēs pa teļļuku ka mazais Vasja dejo kopā ar Lienīti un abi laimīgi smejas - atkritīs galvenais iemesls Krievijas agresijai.
Bralitis, 27.novembris 2015, 11:15
micuks, 26.novembris 2015, 23:55
zem tā paša raksta komentārs: В последнее время латыши совсем озверели, хуже укропов стали.
Jautājums, ar ko slimo šie cilvēki.. Man tas nav saprotams, kā viņiem pašiem nepielec, kas pie tā ir vainīgs!?
mjuniors, 27.novembris 2015, 00:24
Ieej kaut vai krievu saitos par copi, palasies, pameklē, kur kāds ko tādu kā ir te pateiktu par latviešiem. Cita acī skabargu redz, savā baļķi neredz!Sens kā pasaule sakāmvārds.
Copmann, 27.novembris 2015, 09:32
Copmann, jautājumu uzstādīšu citādi.. Kādēļ Dievs ir tik nežēlīgs un nabaga krievu tautu tā "neieredz" Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukraiņu, Gruzijas, Turcijas, Polijas, ES tautas!? Viens krievs un desmitiem tautas ar kopējo baļķa sindromu!?
mjuniors, 27.novembris 2015, 11:13
zem tā paša raksta komentārs: В последнее время латыши совсем озверели, хуже укропов стали.
Jautājums, ar ko slimo šie cilvēki.. Man tas nav saprotams, kā viņiem pašiem nepielec, kas pie tā ir vainīgs!?
Ieej kaut vai krievu saitos par copi, palasies, pameklē, kur kāds ko tādu kā ir te pateiktu par latviešiem. Cita acī skabargu redz, savā baļķi neredz!Sens kā pasaule sakāmvārds.
Copmann, jautājumu uzstādīšu citādi.. Kādēļ Dievs ir tik nežēlīgs un nabaga krievu tautu tā "neieredz" Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukraiņu, Gruzijas, Turcijas, Polijas, ES tautas!? Viens krievs un desmitiem tautas ar kopējo baļķa sindromu!?
mjuniors, 27.novembris 2015, 11:13
Joprojām uzskatu, ka krievi Latvijā ir viena no pamatnācijām, es joprojām uzskatu, ka Latvijas politiķi izdarījas sev un latviešu tautai lāča pakalpojumu, sadiršot pilsonības jautājumu un nelaižot krievus pie varas.
Taču šobrīd situācija ir tāda kā ir. Ir vairāki simti tūkstošu šai valstij nelojālu cilvēku. Kāda būtu viņu izvēle kara gadījumā ar Krieviju... neņemos spriest. Vienmēr esmu cerējis uz veselo saprātu... bet izskatās, ka tas izčākstēs, kā ūdens karstās smiltīs:)
Copmann - es neapmetu Kažociņu. Kažociņš staigā uz kājām joprojām:)
Ja tu par manu "apmešanos" uzskati Ušakova un viņa tā dēvētā politiskā spēka kritizēšanu, tad tam ir reāls pamats. Jo man paveicās strādāt pie viņa un zinu virtuvi no iekšpuses. Joprojām uzskatu, ka Ušakovs ir labākais mērs kāds pēc neatkarības atjaunošanas ir bijis Rīgā. Taču viņa politiskie uzskati un viņa darba metodes, man ir kategoriski nepieņemamas. Un tas ir galvenais iemesls, kādēļ es pie viņa vairs nestrādāju.
Ja tu par kažociņu domāji, manu attieksmi pret Putina Krieviju. Nu tad man nav ko teikt. Domāju, ka mēs varam uztaisīt eksperimentu.Dabūt granātu, aiziet uz zoodārzu un iedot pirmajam mērkaķim spridzekli paspēlēties. Man domāt, citādi pret pašreizējo Krieviju izturēties nav iespējams.
Tādi ir tie mani kažociņi:))