Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Brālīt pastāsti,kā tur īsti ir.Lidojumu vadītājs stāsta ,ka lidmašīna atgriezusies no kaujas uzdevumu izpildes,bet ļotenes pilots saka,ka lidojis izpildīt kaujas uzdevumu.
SU-24 izzpildot kaujas uzdevumu lido arī pa vienam?

akmens, 27.novembris 2015, 10:02

Ir pagājuši 25 gadi kopš es lidoju . Man mācīja ka jālido ir tikai pārī vai ar aizsrdzību(pavadošiem iznīcinātājiem) Pa vienam var lidot ja ir droša pretgaisa aizsardzība. Izskatās ka viņu taktika ir mainījusies vai speciāli provocēja lidinādamies kā mušas gar degunu. Mūsdienu navigācija ir tik precīza ka robežu diez vai pārkāpa ,vairāk izskatās ka Turkam nervi neizturēja.Tā ja kas ar varēja notikt . Tagad ir iemesls dominēt pār gaisa telpu izvietojot s 300 un s 400 .
27.novembris 2015, 10:23 | links

Copmann - es neapmetu Kažociņu. Kažociņš staigā uz kājām joprojām:)

Joprojām uzskatu, ka krievi Latvijā ir viena no pamatnācijām, es joprojām uzskatu, ka Latvijas politiķi izdarījas sev un latviešu tautai lāča pakalpojumu, sadiršot pilsonības jautājumu un nelaižot krievus pie varas.

Taču šobrīd situācija ir tāda kā ir. Ir vairāki simti tūkstošu šai valstij nelojālu cilvēku. Kāda būtu viņu izvēle kara gadījumā ar Krieviju... neņemos spriest. Vienmēr esmu cerējis uz veselo saprātu... bet izskatās, ka tas izčākstēs, kā ūdens karstās smiltīs:)

Ja tu par manu "apmešanos" uzskati Ušakova un viņa tā dēvētā politiskā spēka kritizēšanu, tad tam ir reāls pamats. Jo man paveicās strādāt pie viņa un zinu virtuvi no iekšpuses. Joprojām uzskatu, ka Ušakovs ir labākais mērs kāds pēc neatkarības atjaunošanas ir bijis Rīgā. Taču viņa politiskie uzskati un viņa darba metodes, man ir kategoriski nepieņemamas. Un tas ir galvenais iemesls, kādēļ es pie viņa vairs nestrādāju.

Ja tu par kažociņu domāji, manu attieksmi pret Putina Krieviju. Nu tad man nav ko teikt. Domāju, ka mēs varam uztaisīt eksperimentu.Dabūt granātu, aiziet uz zoodārzu un iedot pirmajam mērkaķim spridzekli paspēlēties. Man domāt, citādi pret pašreizējo Krieviju izturēties nav iespējams.

Tādi ir tie mani kažociņi:))
27.novembris 2015, 10:22 | links

Copman - - labais !!! :)))) Vajag tādas tēmas . bet tad gan jātaisa anonīms niks lai tajās piedalītos :))

Bralitis, 27.novembris 2015, 10:02

Jātaisa VIP analogu, tikai ar spec caurlaidīti, elektroniski apstiprinātu ;)
27.novembris 2015, 10:04 | links

Brālīt pastāsti,kā tur īsti ir.Lidojumu vadītājs stāsta ,ka lidmašīna atgriezusies no kaujas uzdevumu izpildes,bet ļotenes pilots saka,ka lidojis izpildīt kaujas uzdevumu.
SU-24 izzpildot kaujas uzdevumu lido arī pa vienam?
27.novembris 2015, 10:02 | links

Copman - - labais !!! :)))) Vajag tādas tēmas . bet tad gan jātaisa anonīms niks lai tajās piedalītos :))

micuks, 26.novembris 2015, 23:55
zem tā paša raksta komentārs: В последнее время латыши совсем озверели, хуже укропов стали.
Jautājums, ar ko slimo šie cilvēki.. Man tas nav saprotams, kā viņiem pašiem nepielec, kas pie tā ir vainīgs!?

mjuniors, 27.novembris 2015, 00:24

Ieej kaut vai krievu saitos par copi, palasies, pameklē, kur kāds ko tādu kā ir te pateiktu par latviešiem. Cita acī skabargu redz, savā baļķi neredz!Sens kā pasaule sakāmvārds.

Copmann, 27.novembris 2015, 09:32

Ieej feisbukā sadaļā Ribalka (Latvija) un palasi komentus un paskaties ar ko dalās vietējais kontingents. Es tur pusi dalībnieku esmu noblokējis, lai nerezētu tos sūdus ko viņi gāž pār manu tautu un manu valsti! Latvijas krieviem ir sākusies atmoda un vienošanās. Lai gan pārcelties uz Krieviju viņi negrib, bet sirdī dziļi vēlas, lai šeit būtu Krievija. Man ir pārāk daudz labu paziņu krievu, lai varētu būt izveidojies viedoklis. Tici man, mēs karu esam zaudējuši. Tās būtu 15 minūtes... un te būtu Krievija. Un ne jau dēļ sūdīgas armijas vai NATO, bet tādēļ, ka Latvijā ir simtiem tūkstoši šai valstij nelojālu cilvēku.

mirtins, 27.novembris 2015, 09:57

mirtin, teikšu godīgi, ap no 2008-9 vēl no zives laikiem Tu man simpatizēji ar komentāriem un analītisku pieeju jautājumiem, bet kā pagājušogad apmeti kažociņu-tad tā, ne visai.

Brālīt zinu, ka vārās, bet cope-eto svjatoje!un šādai samazgu bedrei ar vienvirziena biļeti sen jau vajadzētu būt arhīvā uz mūžiem, prom no copes lietu portāla.

Copmann, 27.novembris 2015, 09:49

Nevajag. Cope ,politika un vecenes - tas ir interesanti :)

Bralitis, 27.novembris 2015, 09:52

Kā kuram, politika ir mēslaine kur mazajiem jāskatās, ko dara Lielie :)

Bet ir ideja-sadaļa par copi vai politiku jau ir, bet kur tad-"Par un ap vecenēm" vai "Sieviešveidīgo copēšanas sāpe" utt
27.novembris 2015, 09:59 | links

Skatos ka šis tagad būs arī rīta šovs...Reitings viennozīmīgi ceļās:)
27.novembris 2015, 09:58 | links

zem tā paša raksta komentārs: В последнее время латыши совсем озверели, хуже укропов стали.
Jautājums, ar ko slimo šie cilvēki.. Man tas nav saprotams, kā viņiem pašiem nepielec, kas pie tā ir vainīgs!?

Ieej kaut vai krievu saitos par copi, palasies, pameklē, kur kāds ko tādu kā ir te pateiktu par latviešiem. Cita acī skabargu redz, savā baļķi neredz!Sens kā pasaule sakāmvārds.

Copmann, 27.novembris 2015, 09:32

Ieej feisbukā sadaļā Ribalka (Latvija) un palasi komentus un paskaties ar ko dalās vietējais kontingents. Es tur pusi dalībnieku esmu noblokējis, lai nerezētu tos sūdus ko viņi gāž pār manu tautu un manu valsti! Latvijas krieviem ir sākusies atmoda un vienošanās. Lai gan pārcelties uz Krieviju viņi negrib, bet sirdī dziļi vēlas, lai šeit būtu Krievija. Man ir pārāk daudz labu paziņu krievu, lai varētu būt izveidojies viedoklis. Tici man, mēs karu esam zaudējuši. Tās būtu 15 minūtes... un te būtu Krievija. Un ne jau dēļ sūdīgas armijas vai NATO, bet tādēļ, ka Latvijā ir simtiem tūkstoši šai valstij nelojālu cilvēku.
27.novembris 2015, 09:57 | links

Brālīt zinu, ka vārās, bet cope-eto svjatoje!un šādai samazgu bedrei ar vienvirziena biļeti sen jau vajadzētu būt arhīvā uz mūžiem, prom no copes lietu portāla.

Ha,paskaties,kur šī sadaļa atrodas reitingos! Stabila 1.vieta! Tā ka copmaņiem interesē šie vakara diskusiju šovi

raihs, 27.novembris 2015, 09:51

Hā, par tādu pirmo vietu nedotu ne sūda dukātu :D
27.novembris 2015, 09:57 | links

Nē ģenerāli Raih . Tavs Visīts vēl veikala plauktā . Man ir noputējis burbons kas tev neder :) Man no visīšiem garšo tikai burbons .
27.novembris 2015, 09:54 | links

Ņemot vērā, ka Putins pats palielījās, ka vadījis Krimas pievienošanas operāciju, bet ja būtu izdevies tik vienkārši ar Donbasu, gan jau palielītos arī par to.

mirtins, 26.novembris 2015, 16:47

Pu arī dzērvēm mācīja lidot un uz tīģera jāja, ko tik visu krievi nesadzejo... :))

Tač vienojies beidzot ar sevi vai krievu propogandu ņem vērā vai tomēr nē, es jau piemirsu kurā Tu nometnē biji, piedod :D :D

daddy_j, 26.novembris 2015, 17:39

Neesmu nometnē. Turklāt, jo vairāk tevi lasu, jo mazāk saprotu. Snaiperus neorganizēja Donbasa nemiernieki. Kad ciems gāja pret ciemu, tur ieroči bija visdīvainākie - mazkalibrenes, makari un tamlīdzīgi. Vismaz jūtūbē to var atskatīties bez sava gala. Bet Donbasā pēkšņi parādījās nopietni cilvēki ar nopietniem ieročiem. Un tam nav nekāda sakara ar ogļraču vēlmi pašnoteikties!

Nepretendēju uz analītiku, bet savā prātā nespēju izpīpēt, ka Ukrainas austrumos bez nopietnas iejaukšanās no malas, būtu noticis tas, kas notika.

Un vēl... ja mēs paraugāmies, kas šobrīd notiek Krievijā un kas pasaulē, tad ir vērojamas ļoti smukas korelācijas. Kad notiek kādi sūdi, uzreiz tiek atrasts ārējais ienaidnieks. Piemēram, pašlaik, kad tālbraucēji bloķē ceļus un kurina riepas, uzrodas kamikadze Turcijā un lielā krievu tauta sāk karu ar Turkiem, jo pašu valstī viss ir kārtībā :)))
27.novembris 2015, 09:52 | links

Nevajag. Cope ,politika un vecenes - tas ir interesanti :)
27.novembris 2015, 09:52 | links

Ha,paskaties,kur šī sadaļa atrodas reitingos! Stabila 1.vieta! Tā ka copmaņiem interesē šie vakara diskusiju šovi
27.novembris 2015, 09:51 | links

Dakter tu ko ! Domāji ka mani ,te vecu veterānu var gurķi salauzt ? :)) Mierizlīgums ? No manas puses nav bijis pat kara pieteikums :)) Noskaties filmu : Pēdējā kauja un sapratīsi manu nostāju kuru jau ilgstoši cenšos aiznest līdz skatītājiem :))))
27.novembris 2015, 09:50 | links

27.novembris 2015, 09:49 | links

Naids rada naidu. Reakcija rada pretreakciju. Uzvarētāju nebūs. Uzvarēs trešā puse , jo tad viņa būs vienīgā palikusī.

Kad būs pēdējā kauja es būšu pirmais kas kritīšu . Es nostāšos pa vidu pacelšu rokas un teikšu lai abas puses apstājas . Sulla ar Junioru pirmie kas ietrieks šķēpus man vēderā bet no muguras Vasja ar Feģu . Tas protams nepalīdzēs. Būs asiņaina kauja kuras beigās paliks tikai Juniors un Feģa. Viņi izlīdīs no līķu kalniem ,asiņaini ,noguruši - tikai abi vien -aci pret aci .Nebūs vairs draugu,ģimenes,māju ,valstu ... nekā ... tikai viņi. Tad abi ilgi skatīsies viens otram acīs .Skatīsies ,atcerēsies kā bij reiz Brālitis kas centās šo neprātu apstādināt . Aizies Juniors uz kara lauka malu un nometīs pie kājām ģenerālim Raiham asiņaino zobenu ,Feģa pie sava ģenerāļa Voloģas kājām ... un aizies virzienā kur reiz bij mājas.

filmas beigas.
Autors: Bralitis
režisors:Bralitis
Galvenajās lomās: Bralitis , Eiropas savienība, ASV,Krievija, Juniors,Raihs,Feģa,Voloģa.
Aizkadrā: Ķīna,islāma valsts.

anno : 2015 g.

Tā es to filmu redzu.

Bralitis, 27.novembris 2015, 09:08

Bļin,vai tik tu neesi to manu visīti vakar izlacis???
27.novembris 2015, 09:47 | links

Copman copes portālos tas nav bet citur viss ir ļoti līdzīgi šeit notiekošajam. Šeit tiek apdziedāti vēsturiskie fakti no vienas plaknes - krievu okupācija,krievu agresija,staļina represijas , bet tur tiek minēti banderovci,tagadējais labais sektors,latviešu sarkanie strēlnieku zvērības , Baltiešu naids pret krieviem .... utt Abi katli vārās . Veselais saprāts jau drīz būs izgarojis.
27.novembris 2015, 09:44 | links

Paga paga Brālīt!!!
Palasot vakar vakara ziņas, izskatījās, ka par pāris Bushmiliem un vēl daudziem labiem dzērieniem, tiks panākts mierizlīgums?!?!
Es jau sabēdājos, ka vakara ziņas izbeigs savu darbību...
27.novembris 2015, 09:37 | links

27.novembris 2015, 09:32 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager