Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Turku prezidents man saak patikt ar vien vairaak,kameer putins gaida atvainoshanos,Radzeps bridina krievus, ka ja atkartosies kas liidziigs notrieks arii naakamo lidmashiinu
26.novembris 2015, 17:23 | links

Mirtin, tikai tāpēc, ka neesmu analītiķis, neļaušu citiem "analītiķiem" man karināt makaronus uz ausīm :)

Tu tagad atgremo visādas versijas, kas varbūt ir bet tikpat labi nav iespējamas. :) Ja atceries tā mīkla tur rūga 3 mēnešus (2013. gada novembris - 2014. gada februāris), tā ka par nekādu nedēļu neiet runa... ja atceries arī snaiperus paspēja saorganizēt...

Mūsu pašu barikādes atceries? Arī par to laiku ir visādas versijas un daudz jautājumu, lai gan paši piedalījāmies... tāpēc tagad ar putām uz lūpām neapgalvosim kā bija vai kā nebija Ukrainā :)
26.novembris 2015, 17:16 | links

Urmaas, labi norūkts..
26.novembris 2015, 16:50 | links

Es neapstrīdu Daddy prāta spējas, vismaz tik daudz dzīves sajēgas viņam ir lai nedēvētu sevi par analītiķi:) Taču būtu naivi domāt, ka Donbasa sacelšana kājās vienlaicīgi ar Krimas inkorporāciju notika tikai tādēļ, ka cilvēki sašutinājās par reģionālās valodas statusa atcelšanu krievu valodai. Un būtu naivi domāt, ka ja šis likums netiktu pieņemts, tad pašreizējie notikumi nebūtu attīstījušies. Četras dienas pēc likuma pieņemšanas bruņoti cilvēki ieņēma administratīvās ēkas. Pat ņemot vērā, ka tā ir ukraina, tik labi ekipētas un organizētas bruņotas bandas nedēļas laikā savākt nav iespējams. Ņemot vērā, ka Putins pats palielījās, ka vadījis Krimas pievienošanas operāciju, bet ja būtu izdevies tik vienkārši ar Donbasu, gan jau palielītos arī par to. Ukrainā jau labu laiku strādāja speciālo uzdevumu vienība, kas specializējas diversiju un līdzīgu operāciju rīkošanā.

Huseinam pārmeta dikatūru. Pārmeta un kā vēl. Viņš pat tika nodēvēts par mūsdienu Hitleru. Pamats uzbrukumam gan bija melīgs ziņojums par masu iznīcināšanas ieročiem.

Es tikai par to, ka nevajag idealizēt Donbasa iedzīvotāju nopelnus cīņā pret Ukrainas varu. Tā ir brutāla, slikti slēpta kaimiņvalsts iejaukšanās ...
26.novembris 2015, 16:47 | links

M_Juniors. Nav vairs tie gadi. :) Ar gadiem nāk miers. Puikiņiem vēl vieta zem saules ir jāiekaro. :)
26.novembris 2015, 16:39 | links

Tikko pāršķirtiju ziņu virsrakstus:
1)Krievija gatavo virkni ekonomisko sankciju pret Turciju;
2)Krimā joprojām haoss - elektrības nav, uz ielām dala ēdienu.
Retorisks jautājums.. Ar ko viņi vispār nodarbojas tie "politiķi"!? Vai šāda krāniņu mērīšanās vispār ir normālā!? Kaut kā neliekas, ka būtu pieaugušu cilvēku rīcība, jo nav skaidrs nākotnes mērķis.. Ir tikai aizvainotu puiku vicināšanas.. Redzi kā tu man, nu tulīt es tev ar...
26.novembris 2015, 16:34 | links

M_Juniors. Mani ārpolitika neuzrunā! :) Runājot par to ir tā, ka ar vaņku vari iedzert, izvicināties un nākamajā dienā naida vairs nav. Ko nevar teikt par dvieļgalvām. Šajā jautājumā laikam esmu rasists.

urmaas, 26.novembris 2015, 16:25

Un es domāju, ka Tu ir pareizais puika, kas nedzer un nekaujās.. :)) joks..
26.novembris 2015, 16:29 | links

Nu labi . Dady pateikšu gan Sullas gan Juniora vietā :Tu esi prokrievisks kremlists trollis .... :))))Viņi var piemetināt vēl pārējos mīlvārdiņus kādus veltīja man :))

Bralitis, 26.novembris 2015, 15:53

Brālīt, mani šitas neņem :) Es zinu, ka esmu labs, kā saule! (un uz saules arī ir plankumi, tik tos ar neapbruņotu aci neredz) :)

Par faktu jaukšanu - kam negadās, ja ir labāki fakti, tad tie jāliek galdā un oponentam jāspēj sava kļūda atzīt. :)

Ar to jau arī diskusija ir interesanta, ka vingrina smadzeni...

Katrs viens mēs visus faktus un interpretācijas nevaram zināt, bet pa visiem kopā bilde var kļūt pilnīgāka... protams, ja spējam otra faktus pieņemt.
26.novembris 2015, 16:28 | links

M_Juniors. Mani ārpolitika neuzrunā! :) Runājot par to ir tā, ka ar vaņku vari iedzert, izvicināties un nākamajā dienā naida vairs nav. Ko nevar teikt par dvieļgalvām. Šajā jautājumā laikam esmu rasists.
26.novembris 2015, 16:25 | links

Raihs/M_Juniors/Sulla. Ar Daddy_i tik viegli kā ar Bračiņu nebūs. :)

urmaas, 26.novembris 2015, 15:50

Paldies par brīdinājumu!:D nav tik traki, Daddy savam viedoklim liek pretī "faktus".. Ko var pārbaudīt utt.. Un ir vērts palasīt šo to..
Par pēdējo personāžu ko minēji neizteikšos.. :)))
BrunoL, ar ok sarunas personāžs, sākumā man bij citas domas, bet esmu jau mainījis tās..uz pozitīvo.. :)
Tik nezinu kā ir ar tevi pašu :))) Parādies un pazūdi..
26.novembris 2015, 16:17 | links

ok jāiet novēlotā pusdienu pauzē, atslodzei kadrs no manas mīļākās krievu filmas:
26.novembris 2015, 16:11 | links

Sulla . Tas bij šahs un mats.
26.novembris 2015, 15:57 | links

urmaas, 26.novembris 2015, 15:50

tieši tāpēc es viņu cienu vienīgo no mūsu oponentiem, jūtu cilvēkam ir liela zināšanu bagāža, ar tādu būtu interesanti padiskutēt dzīvajā. Nedaudz jau jauc faktus, bet piedodami, nav tik uzmācīgs demagogs kā bračka ar saviem pāris ieročnesejiem :)
26.novembris 2015, 15:54 | links

Urmās :))))))))
26.novembris 2015, 15:54 | links

Nu labi . Dady pateikšu gan Sullas gan Juniora vietā :Tu esi prokrievisks kremlists trollis .... :))))Viņi var piemetināt vēl pārējos mīlvārdiņus kādus veltīja man :))
26.novembris 2015, 15:53 | links

26.novembris 2015, 15:50 | links

nu johaidī ja tiešām neatceries hronoloģiju kā iesākās tak paej cauri ziņu portālu arhīviem.

Sulla, 26.novembris 2015, 15:30

Nav man laika tagad Tev pierādīt acīmredzamas lietas :) TU neatceries, vai negribi atcerēties.

Ja ir laiks parocies internetā un atrodi 2 datumus:
1. Kad Rada pieņēma likumu par valodu
2. Kad sākās nemieri Donbasā.
sapratīosi atšķirību :)

Youtube neskaties, tas ļoti uzbudina, bet faktu tur nav.
26.novembris 2015, 15:42 | links

Par Linardu Grantiņu aizmirsāt?
26.novembris 2015, 15:30 | links

pirms tā paša mēneša norādīju, ka nekārtības Donbasā sākās pēc Ukrainas Radas pieņemtā likuma, ka vienīgā valsts valoda Ukrainā ir ukraiņu.
Loģiski, ka 2 milj. krievvalodīgo Donbasā sacēlās pakaļkājās...

daddy_j, 26.novembris 2015, 15:15

nu johaidī ja tiešām neatceries hronoloģiju kā iesākās tak paej cauri ziņu portālu arhīviem. Donbasā cilvēku nogalināšana sākās ar Girkina nedarbiem, protams ka tāds "krievu jaunās pasaules" ieviesējs uzreiz sapulcina apkārt sev visus vietējos atsaldeņus. Pilna jutube ir ar video no viņu pirmajām demonstrācijām pie pašvaldību ēkām un kā šamie tās šturmē. Vieni nodzerti purni un gopņiki, nariki.
Domā Ludzā vai kādā citā Latgales austrumu pilsētiņā tāds Girkins nevarētu sev apkārt sapulcināt bariņu kareivīgu krievu kas tik ļoti vēlas atgriezt padomju kārtību ? Paskaties vēlreiz referenduma par krievu valodu kā otro valsts valodu rezultātus, cik % balsoja par un pret ;) Dažos Latgales novados, kā Zilupē pat 90% balsoja par.
26.novembris 2015, 15:30 | links

šķiet, ka Lindermani un Benesu var saukt par politieslodzītajiem vai vismaz politaizturētajiem :)
26.novembris 2015, 15:28 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager