Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Raihs ,bez obidas,sen gribēju tev uzdot vienu jautājumu,kad mēs atnākm pie tevis saucamie krievi, tu tal mūs neizmet pa durvīm laukā.tu esi jeb ko mums pārdot lai dabūtu piķi.Jeb es klūdos.Tikai atbildi godīgi.

vienkars, 20.novembris 2015, 22:56

Ilgi cieties?:) Man , slavabogu, sen jau nav ne ar vienu jātiekas,jārunājas un jātirgojas... Mani labāk pie komunikācijas nelaist:) Un īstenībā padumjšs jautājums-galu galā es taču varu atbildēt,ka kaut ko pārdodot kādam krievam , tādā veidā gremdēju krievijas ekonomiku:)
20.novembris 2015, 23:05 | links

raihs,nerunā to ko pats nedari
20.novembris 2015, 23:01 | links

...Un kādam idiņam ir jābūt,lai Sullas bildes novērtētu kā kompleksu mākta cilvēka veikumu? Laikam tikai kāds tups padlaiku ments kaut ko tādu var pateikt...

raihs, 20.novembris 2015, 21:59

Un ko ta viņš nepareizi pateica.Izteica savu viedokli. Es viņam piekrītu.Un tas tavs viedoklis ar ir tikai pārsvarā tikai pa vienu sliedi.Neesi nekàds guru ar ahūniem domu graudiem:)

Bralitis, 20.novembris 2015, 22:40

Jums ar bušmeni laikam patiesu māksliniecisku baudu sagādā tamlīdzīgas bildītes,ja? Un ja vēl to visu var vērot Ļepsa dziesmu noskaņās! Nebūtu nu blamējušies ar savu tupumu...
20.novembris 2015, 22:59 | links

Domājams, ka katrs Letts, kādu labu un pieklājīgu krievu pazīst, ne jau pirmo dienu ar viņiem Latvijā nākas sadzīvot! Tādēļ jau nevajag izvērst politinformāciju par labajiem krieviem vispār, par labajiem krievu mērķiem, labo ietekmi un labajām krievu rīcībām Pasaules politikā. Tur pretī, kā vienmēr, vainojot jeņķus visos Pasaules grēkos. Pietiek,ka to krievi bazūnē visos savos masu saziņas līdzekļos, i-netā, arī dažos Latvijas saziņu līdzekļos, piem. projekts "Sutņik" FM viļņos, utt.! Tagad daži arī CL...!?
Varbūt, kāds senāk ne tikai ar lidmašīnām draudzējās, bet arī apsprieda skaisto, bagāto valodu ar, kādu "poļitruku"...!?
20.novembris 2015, 22:57 | links

Raihs ,bez obidas,sen gribēju tev uzdot vienu jautājumu,kad mēs atnākm pie tevis saucamie krievi, tu tal mūs neizmet pa durvīm laukā.tu esi jeb ko mums pārdot lai dabūtu piķi.Jeb es klūdos.Tikai atbildi godīgi.
20.novembris 2015, 22:56 | links

Redzēts gan:
20.novembris 2015, 22:41 | links

...Un kādam idiņam ir jābūt,lai Sullas bildes novērtētu kā kompleksu mākta cilvēka veikumu? Laikam tikai kāds tups padlaiku ments kaut ko tādu var pateikt...

raihs, 20.novembris 2015, 21:59

Un ko ta viņš nepareizi pateica.Izteica savu viedokli. Es viņam piekrītu.Un tas tavs viedoklis ar ir tikai pārsvarā tikai pa vienu sliedi.Neesi nekàds guru ar ahūniem domu graudiem:)
20.novembris 2015, 22:40 | links

"...saka ka krievi nemaz nevar bez lamu vārdiem -tās ir muļķības. Man ir paziņas krievi kas vispār nelāmajas ,un literārā valoda krieviem ir ..."
Tas ir labais!
Es arī tādus zināju, inteliģentus aristokrātus, gan Pīterī, gan Moskovijā. Bet Tu ielej viņam 100gr. un tad paklausies, ilgi nebūs jāgaida, kad folklora krievu pieveiks...!?
20.novembris 2015, 22:37 | links

arī manuprāt- viennozīmīgi:)
20.novembris 2015, 22:23 | links

Man jau liekas ka Sullam esam sabojājuši vakaru,jo nav neviens atbalstītājs atsteidzies piepalīdzēt,kaut gan viņi ir diezgan neliels skaits 3

vienkars, 20.novembris 2015, 21:07
Neirs...Vienmēr ar baudu lasu Sullas rakstīto! Apskaužama prasme kodolīgi izteikt savu viedokli! Pēc viā parasti vairs nav vajadzības kaut ko piebilst. 90% gadījumu viņa viedoklis sakrīt ar manu.Viennozīmīgi šajā sadaļā vissakarīgākais skricelētājs.

raihs, 20.novembris 2015, 21:54

Visu cieņu un ne uz ko te nepiesakos, vnk objektivitātes un satura labad aiz "viennozīmīgi" ir jāliek "manuprāt".
20.novembris 2015, 22:13 | links

Skatos ka NG pat sejas grāmatā raksta tikai krievu valodā atskates ,labi ka skolā macijos krievu valodu vars smuki palasīt.

vienkars, 20.novembris 2015, 20:41

Nu, tur kontaktu loks un raidījumu auditorija absolūtais vairākums ir rus, tāpēc. Atceros NG kaut kur ekspertu sadaļā ir skaidrojis kāpēc tā. Tēlaini izsakoties- nu ja ir tā, ka pircēji viens latvietis un septiņi krievi, ko tad tur...
20.novembris 2015, 22:11 | links

20.novembris 2015, 21:59 | links

Man jau liekas ka Sullam esam sabojājuši vakaru,jo nav neviens atbalstītājs atsteidzies piepalīdzēt,kaut gan viņi ir diezgan neliels skaits 3

vienkars, 20.novembris 2015, 21:07

Neirs...Vienmēr ar baudu lasu Sullas rakstīto! Apskaužama prasme kodolīgi izteikt savu viedokli! Pēc viā parasti vairs nav vajadzības kaut ko piebilst. 90% gadījumu viņa viedoklis sakrīt ar manu.Viennozīmīgi šajā sadaļā vissakarīgākais skricelētājs.
20.novembris 2015, 21:54 | links

Neticu tikai vārs Jānis
20.novembris 2015, 21:35 | links

Nevajag aizmirst ka pasaulē 3 populārākie vārdi ir made in china. Pēc gadiem 300 -400, ja nebūs visur radiācija, tad latviešu būs tikptat cik tagad līvu - daži desmiti.

Bebrs, 20.novembris 2015, 21:22

Apmēram 1/4 daļa no visas Pasaules iedzīvotājiem!
20.novembris 2015, 21:29 | links

Nevajag aizmirst ka pasaulē 3 populārākie vārdi ir made in china. Pēc gadiem 300 -400, ja nebūs visur radiācija, tad latviešu būs tikptat cik tagad līvu - daži desmiti.
20.novembris 2015, 21:22 | links

20.novembris 2015, 21:07 | links

Šodien ziņās Latvijas Islāma kultūras centra prirkšsēdētājs,vārdā Jānis.Uzvārdu piemirsu,bet tik pat "islāmisks".Skaidroja tautiešiem,cik musulmaņi balti un pūkaini,gan ticībā,gan tikumos.
Tā var spriest cilvēks,kurš dažu gadu garumā nav dalījis dzīves telpu ar azerbaidžāniem,čeceniem un ingušiem.Par uzbekiem neko īpaši sliktu nevaru teikt.
Varu teikt to,ka mūs eiropiešus,viņi,savstarpējās sarunās,uzskata par zemākas kārtas radījumiem.Pielīdzina viņu sievietēm.Eiropietes-suņa,kaķa vērtē.
Spriedelēja,kā integrēt sabiedrībā,kā nodarbinā bez valodas prasmēm. Kā večiem pateikt,ka jāgrābj lapas. Uzrāvās sīku smīnu.Tai pasaulē strādā sievietes un bērni,vīri tup uz spilveniem un caurām dienām dzer tēju un bīda lietas.
20.novembris 2015, 20:59 | links

Paskat ko atradu
20.novembris 2015, 20:53 | links

sulla.. :) ir izteiksmes formas, ko indivīds nemaina visas dzīves garumā !
..piem. vārds musors.. redzu esi audzis attiecīgā vidē un daudz..ļoti daudz cietis !
Man ļoti žēl, ka tā, ka noslēdzies sevī, ka jūties joprojām piesmiets,,,,un dabas skatu fotogrāfijas...tas arī liecina par vientuļu, komleksu māktu, depresīvu personību!

Paskaties sev apkārt,,dzīve ir skaista,,,:) beidz meklēt negatīvismu !
20.novembris 2015, 20:53 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager